Waterproof

Waterproof Speakers

Ontdek nu

Waterproof luidsprekers

Geniet samen van muziek met deze draagbare bluetooth luidsprekers met een waterbestendige behuizing.

GO 3

De JBL GO 3 compacte Bluetooth luidspreker rockt met kwalitatief JBL-geluid, een oplaadbare batterij met afspeelduur van 5 uur, waterbestendig ontwerp en een ruisonderdrukkende speakerphone. De GO 3, verkijgbaar in 8 levendige kleuren, is de perfecte luidspreker om je muziek overal mee naar toe te nemen.

Waterproof
Waterproof

CLIP 4

​De JBL Clip 4 is een ultradraagbare en waterbestendige Bluetooth®-luidspreker met krachtig geluid en 10 uur afspeeltijd, geschikt voor elk avontuur. Met de geïntegreerde karabijnhaak hang je hem eenvoudig aan je tas of riemlus en neem je je muziek overal mee naartoe.

FLIP 5

Neem je muziek altijd met je mee, waar je ook naartoe gaat. Onze JBL Flip 5 Bluetooth speaker is lekker licht en laat je nooit in de steek, zelfs als het met bakken uit de lucht komt! Onze lichtgewicht Bluetooth-luidspreker gaat overal met je mee naartoe. De speaker is namelijk waterproof en speelt altijd het robuuste geluid dat je van ons gewend bent. Wel 12 uur lang. Dankzij de ingebouwde speakerphone blijf je bereikbaar. Ook maakt het niet uit hoe je ’m neerzet, of welke van de 11 opvallende kleuren je kiest, jij bent de coolste!

Waterproof
Waterproof

CHARGE 5

Maak kennis met de JBL Charge 5 draagbare Bluetooth-luidspreker met zijn volle, krachtige geluid en een ingebouwde Power Bank voor het opladen van je apparaten. Hij beschikt over een in eigen beheer ontwikkelde driver, twee JBL-basradiatoren en een oplaadbare Li-ionbatterij met hoge capaciteit die een afspeeltijd van 20 uur biedt. De luidspreker bevat een handige USB-oplaadpoort voor het opladen van je apparaten. De Charge 5 heeft een robuust ontwerp, een waterdichte behuizing (IP67) en is verkrijgbaar in een reeks coole kleuren.

PULSE 4

De JBL Pulse 4 is een waterdichte, draagbare Bluetooth luidspreker met 360° surround sound en 360° aanpasbare lichtshow. Geniet van maximaal 12 uur muziek dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Door middel van de JBL Connect+ technologie kun je draadloos verbinding maken met meer dan 100 JBL Connect+ compatibele luidsprekers om je feestjes extra kracht bij te zetten. Daarnaast is de Pulse 4 voorzien van een ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone voor glasheldere gesprekken.

Waterproof
Waterproof

BOOMBOX 2

Maak er jouw feest van. Van barbecues in de tuin tot roadtrips in het weekend, de JBL Boombox 2 doet zijn naam eer aan met zijn monsterlijke bas, stoer uiterlijk en maar liefst 24 uur afspeeltijd. Deze krachtige Bluetooth-luidspreker is IPX7-waterproof, draagbaar en levert dag en nacht krachtig geluid.", "Maak er jouw feest van. Van barbecues in de tuin tot roadtrips in het weekend, de JBL Boombox 2 doet zijn naam eer aan met zijn monsterlijke bas, stoer uiterlijk en maar liefst 24 uur speeltijd. Deze krachtige luidspreker is IPX7-waterproof, draagbaar, en levert dag en nacht krachtig geluid. Verbind met andere JBL PartyBoost luidsprekers om er echt een groot feest van te maken. Met de JBL Boombox 2 feesten je vrienden nonstop en de ingebouwde powerbank zorgt ervoor dat je apparaten opgeladen blijven. Dus je blijft gaan, van 's avonds laat tot vroeg in de morgen!