Studio 6 Series

Studio 6 Series

De JBL Studio 6 Series brengt professionele compressiedrivertechnologie naar een betaalbaardere prijs. Gebaseerd op de 2414H-1 compressiedriver van 1-inch die is gekoppeld aan een High-Definition Imaging-hoorn, levert de Studio 6 Series grote dynamiek en een gedetailleerd geluid. PolyPlas-conuswoofers bieden een krachtige basrespons terwijl de stijlvolle kasten een element van verfijning in elke kamer brengen. Met hoogwaardige details zoals magnetisch bevestigde grils en dubbele sets aansluitklemmen op vrijstaande modellen, is de Studio 6 Series alles wat uw audioliefhebber in huis hoopt in een home audio luidsprekersysteem.

Studio 6 Series

Filteren
Actieve filters:
8 results
8 results
Studio 698

De JBL Studio 698 is een hoogwaardige vloerluidspreker die gebruik maakt van JBL's 2414H-1 1-inch compressiedriver gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn aangevuld met een 6-inch midrange driver en dubbele 8-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 690

De JBL Studio 690 is een hoogwaardige op de vloer staande luidspreker die gebruikmaakt van de 2414H-1 1-inch compressiedriver van JBL, gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met dubbele 8-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 680

De JBL Studio 680 is een hoogwaardige op de vloer staande luidspreker die gebruikmaakt van de 2414H-1 1-inch compressiedriver van JBL, gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met dubbele 6,5-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 630

De JBL Studio 630 is een high-performance boekenplankluidspreker die gebruikmaakt van de JBL 2414H-1 1-inch compressiedriver gekoppeld aan een High-Definition Imaging-hoorn, aangevuld met een 6.5-inch PolyPlas-conuswoofer. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 610

De JBL Studio 610 is een krachtige wandluidspreker die gebruik maakt van JBL's 2414H-1 1-inch compressiedriver gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met een 5,25-inch PolyPlas conuswoofer. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 665C

De JBL Studio 665C is een hoogwaardige middenkanaal-luidspreker die gebruik maakt van JBL's 2414H-1 1-inch compressiedriver gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met vier 5,25-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 625C

De JBL Studio 625C is een hoogwaardige op de vloerluidspreker die gebruikmaakt van de 2414H-1 1-inch compressiedriver van JBL, gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met dubbele 5.25-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 650P

De JBL Studio 650P is een krachtige subwoofer met eigen voeding die gebruikmaakt van een naar voren gerichte 10-inch PolyPlas-conuswoofer met dubbele naar beneden gerichte afgestemde poorten. Een 250 Wrms versterker biedt de sonische impact en een volledige aanvulling van ingangen en bedieningselementen zorgen voor eenvoudige systeemintegratie. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.