Studio 2 Series Architectural

Studio 2 Series Architectural

De JBL Studio 2 architectonische serie premium luidsprekers vertegenwoordigen de beste architectonische audio in zijn klasse. Een PolyPlas® wooferconus, CMMD@ lite tweeter en geavanceerd scheidingsnetwerk zorgen voor een lage vervorming en een nauwkeurige geluidsweergave, en de draaibare tweeter met instelbaar niveau kan de akoestische omstandigheden in elke kamer compenseren. De gepatenteerde JBL High-Definition Imaging (HDI)-golfgeleider zorgt ervoor dat de luidspreker de kamer vult met geluid van bioscoopkwaliteit vanaf elke locatie, zelfs op hoge hoogte of buiten de as. De JBL Studio 2 architecturale serie heeft een bijna onzichtbaar, overschilderbaar profiel zonder rand dat in elke omgeving past. Het robuuste, betrouwbare ontwerp is voorzien van de XL-2-beugel, geschikt voor installatie in elke muur of plafond met een dikte tot 5 cm. De serie is ontworpen om te passen bij de bekroonde JBL Studio 2-componentluidsprekers en is perfect voor een volledig aangepaste thuistheater of audiotoepassingen in het hele huis.

Studio 2 Architectural Series

Filteren
Actieve filters:
6 results

Kleur

  • Zwart

Prijs

6 results
Studio 2 8IC

De JBL Studio 2 8IC vult uw kamer met kenmerkend JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite-tweeter is gecombineerd met een High-Definition Imaging-Waveguide voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 8-inch PolyPlase conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 6IC

De JBL Studio 2 6IC vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite-tweeter is gecombineerd met een High-Deifnition Imaging-golfgeleider voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 6,5-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 6ICDT

De JBL Studio 2 6ICDT vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Dubbele CMMD® Lite tweeters van 0,75-inch leveren stereogeluid vanuit één enkele plaats met een brede dekking, weinig vervorming en een nauwkeurige geluidsweergave. Een 6,5-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 8IW

De JBL Studio 2 8IW vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite tweeter is gekoppeld aan een High-Deifnition Imaging waveguide voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 8-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 6IW

De JBL Studio 2 6IW vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite tweeter is gekoppeld aan een High-Deifnition Imaging waveguide voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Een 6,5-inch PolyPlas-conuswoofer biedt een krachtige basrespons. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.
Studio 2 55IW

De JBL Studio 2 55IW vult uw kamer met het kenmerkende JBL-geluid zonder kostbare ruimte in beslag te nemen. Een 1-inch CMMD® Lite-tweeter is gecombineerd met een High-Deifnition Imaging-golfgeleider voor een brede dekking, lage vervorming, en nauwkeurige geluidsweergave. Dubbele 5,25-inch PolyPlas conuswoofers zorgen voor een krachtige basweergave. De installatie is snel en eenvoudig met het XL-2-montagemechanisme en de gril zonder rand laat de luidspreker in elke omgeving passen.