Studio Monitors

Studio Monitors

De JBL Studio Monitor Series is een reeks luidsprekers van referentiekwaliteit die de prestaties van elk Hi-Fi-systeem zullen verbeteren. Studio Monitor-modellen hebben een basis die stevig is geworteld in tientallen jaren professioneel geluid en maken gebruik van gepatenteerde JBL-compressiedrivers die zijn gekoppeld aan High-Definition Imaging-hoornontwerpen om de fijnste en meest delicate details te leveren, samen met moeiteloze dynamiek. Krachtige woofers met gegoten frame in combinatie met naar voren gerichte afgestemde poorten en een professionele kastconstructie leveren een muzikale prestatie die zo echt is als het maar kan.

Studio Monitors

Filteren
Actieve filters:
5 results

Kleur

  • Zwart
  • Bruin

Prijs

5 results
JBL 4367

Al vele jaren hebben de iconische JBL luidsprekers de definitie van luxe audio geperfectioneerd. De 4367 is geen uitzondering. De 2-weg luidspreker biedt een 15-inch woofer (2216Nd-1) met gegoten frame en een krachtige, gepatenteerde Differential Drive® dubbele 3-inch spreekspoel en neodymium motorstructuur voor een uitstekend gedrag in het lage- tot middenfrequentiebereik. De hoge en middenfrequenties worden weergegeven door een gepatenteerde D2430K 3-inch compressiedriver met dubbel diafragma en dubbele spreekspoel, met dubbele neodymium motorstructuren en de gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleiderhoorn van JBL.
JBL 4349

De 4349 Studio Monitor, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is een showcase van gepatenteerde JBL akoestische technologieën. Deze monitorluidspreker heeft een 2-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorntechnologie, de gepatenteerde D2415K dubbele 1,5-inch (38 mm) compressiedriver, en een 12-inch (300 mm) woofer met gegoten frame en pulpconus voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
JBL 4312G
  • UITVERKOCHT

De JBL 4312G is een 3-weg, krachtige compacte studiomonitor in de iconische JBL configuratie die dateert uit 1968. De 4312G, de nieuwste in de reeks boekenplankluidsprekers van topklasse, is geïnspireerd op de legendarische Model 4310 Control Monitor, en levert een donderende bas, met dynamische en heldere hoge tonen voor een door en door plezierige audio-ervaring.
JBL 4309

De 4309 Studio Monitor, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische engineering in Northridge, Californië, is een showcase van gepatenteerde JBL akoestische technologieën. Deze boekenplank luidspreker heeft een 2-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorntechnologie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25mm) compressiedriver, en een 6,5-inch (165 mm) woofer met gegoten frame en pulpconus voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
4305P Studio Monitor

The JBL 4305P Studio Monitor is a completely self-contained powered loudspeaker system featuring high-resolution streaming audio and prosumer connectivity. Patented JBL acoustic technologies render sound with incredible accuracy and powerful dynamics, while extensive wired and wireless connectivity open a world of possibilities for the music lover and content creator. The integrated streaming engine provides both wired and wireless network audio capabilities via Google Chromecast built-in, Apple AirPlay 2, and Bluetooth audio. A 24-bit/192kHz high-resolution DAC ensures your favorite music comes across with the highest fidelity. In addition to premium wireless audio, the 4305P provides extensive connections for analog and digital physical sources including a professional-grade combination XLR / ¼-inch TRS phono input for use with balanced or unbalanced signals.