Sport koptelefoon

Maak van jouw fitness een feest met het superieure geluid van de JBL sport koptelefoons. Of ga zelfs zwemmen met de waterdichte, draadloze sport koptelefoons. Niks houdt je meer tegen.

Sport koptelefoon

Filteren
Actieve filters:
4 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit
  • Roze

Waterbestendig

Producttype

Bluetooth

Volledig draadloos

Design (oordopjes)

Noise Cancelling

Batterijduur

Afspeeltijd muziek (alleen in oordopjes)

Prijs

4 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Sport koptelefoon

Maak van jouw fitness een feest met het superieure geluid van de JBL sport koptelefoons. Of ga zelfs zwemmen met de waterdichte, draadloze sport koptelefoons. Niks houdt je meer tegen.
Lees meer »

Bluetooth sport koptelefoon

En toen was daar bluetooth. Voor veel sporters is deze draadloze verbinding een uitkomst. Niet langer hoef je te klungelen met een in de knoop rakend snoertje. Daarnaast heeft bluetooth een bereik tot maximaal vijftien meter. Dit zorgt ervoor dat je je telefoon tijdens je work-out ergens neerlegt en gewoon naar je favoriete muziek luistert. Ook voor hardlopers is een bluetooth sport koptelefoon een uitvinding. Je plaatst de telefoon in een sportarmband, drukt op play en… hey ho, let’s go!

Kenmerken van een sport koptelefoon

Tijdens het sporten muziek luisteren, is heel anders dan wanneer je op werk bent of in de trein zit. Je lichaam beweegt continu. Zo ook de sport koptelefoon en dus moet deze tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het belangrijk dat de koptelefoon comfortabel is, stevig vastzit en niet van je hoofd glijdt. Span je je een beetje in? Dan ga je al snel zweten. En ook met regenbuien krijg je als buitensporter – helaas – weleens te maken. Gelukkig zijn de JBL koptelefoons waterbestendig en doorstaan ze alle obstakels die je tijdens je work-outs tegenkomt.

Waterdichte sport oordopjes

JBL sport oordopjes zijn waterdicht en bieden bescherming tegen zweet en regen. Of het nou miezert, hoost of plenst, een sport koptelefoon van JBL kan ertegen. Ook work-outs waarin je jezelf volledig in het zweet werkt, zijn geen probleem voor onze speciale sport oordopjes.

IP-code

De IP-code vertelt iets over de mate waarin je sport koptelefoon waterbestendig is. Deze code bestaat uit twee cijfers (bijvoorbeeld IP44). Het eerste cijfer staat voor stofbescherming, de tweede voor waterdichtheid. Soms wordt een cijfer vervangen door een X (bijvoorbeeld IPX7). In dat geval is de eerste waarde niet onderzocht. Wil je weten hoe waterdicht jouw hoofdtelefoon is? Dan moet je dus kijken naar het tweede cijfer. Deze waarde varieert van nul (niet) tot en met acht (uitmuntend). Dit betekent dat sport oordopjes met een waarde van vier bestendig zijn tegen zweet of spatwater. Ga je er bijvoorbeeld mee zwemmen? Dan heb je minimaal een waarde van zeven nodig.

Comfort

Geen sporter wil afgeleid worden door niet lekker zittende oordopjes. Daarom leveren we onze sport koptelefoons met een aantal oordopjes in verschillende formaten. Zo is er altijd wel een variant die goed past in jouw oren. Ook is het vervelend als oordopjes tijdens het sporten uit je oren vallen. De oorhaak of clip op onze sport oortjes voorkomt dit probleem. Zo blijven ze stevig zitten tijdens welke work-out dan ook.

Nekbeugel

Een nekbeugel zorgt ervoor dat de oortjes met elkaar zijn verbonden via een draadje in je nek. Dankzij deze beugel blijven de oordopjes goed op hun plaats zitten. Zo concentreer jij je volledig op de work-out en hoef je je geen zorgen te maken of de oortjes uitvallen.

Sporten en muziek

Muziek en sporten, het is en blijft een onafscheidelijke combi. Vaak geven de juiste nummers net dat extra beetje power. Goede muziek werkt motiverend! En het is zelfs bewezen dat je van up-tempo-muziek harder gaat rennen. Wel is het aan te raden om tijdens het wielrennen, zwemmen en hardlopen een speciale sport koptelefoon te gebruiken. Deze is waterdicht en kan dus tegen regenbuien en – niet onbelangrijk – zweet.

Oordopjes voor hardlopen

Sport oordopjes zijn populair bij hardlopers. Ze wegen bijna niets, zijn comfortabel, waterbestendig en vallen niet uit je oren dankzij een speciale clip achter je oren. Ook de duur van de batterij is ruim voldoende om de hele training naar je favoriete tracks te luisteren. Daarnaast regel je makkelijk het volume en beantwoord je dankzij de ingebouwde microfoon moeiteloos inkomende gesprekken.

Koptelefoon voor fitness

Ook fitnessfanaten zweren bij een waterdichte koptelefoon. We hebben verschillende koptelefoons ontwikkeld die speciaal voor fitness work-outs geschikt zijn. De Under Armour Sport koptelefoons is daar een voorbeeld van. De speciale stof om de oorschelpen is bestendig tegen zweet en zorgt ervoor dat ‘ie lekker en stevig blijft zitten. Daarnaast beschikt de koptelefoon over de TalkThru-functie. Hiermee voer je gesprekken met mensen in je omgeving zonder dat je de koptelefoon af hoeft te doen. Handig.

Sport koptelefoon kopen

Overweeg je een sport koptelefoon te kopen? Houd dan rekening met jouw specifieke sportieve wensen. Wil je een draadloze koptelefoon via bluetooth of liever niet? Moet de koptelefoon waterdicht zijn? En wil je wel of geen noise cancelling koptelefoon? Welke koptelefoon je ook kiest, de JBL sound is altijd bij je.