Subwoofers

Subwoofers

Speciale luidsprekers voor lage frequenties die zijn ontworpen voor gebruik in stereo Hi-Fi- en meerkanaals thuisbioscoop- en muzieksystemen.

Subwoofers

Filteren
Actieve filters:
3 results

Kleur

  • Zwart

Prijs

3 results
JBL Stage A120P

De Stage A120P, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 12-inch (300 mm) 500W subwoofer met eigen voeding van de JBL Stage Series.
JBL Stage A100P

De Stage A100P, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 10-inch (250 mm) 300W subwoofer met eigen voeding van de JBL Stage Series.
Studio 650P

De JBL Studio 650P is een krachtige subwoofer met eigen voeding die gebruikmaakt van een naar voren gerichte 10-inch PolyPlas-conuswoofer met dubbele naar beneden gerichte afgestemde poorten. Een 250 Wrms versterker biedt de sonische impact en een volledige aanvulling van ingangen en bedieningselementen zorgen voor eenvoudige systeemintegratie. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.