Luidsprekers

Home-luidsprekers en soundbars van JBL vullen je huis met topgeluid. Weerbestendige outdoorspeakers, soundbars of spraakgestuurde luidsprekers - JBL heeft ze allemaal.

Luidsprekers

Filteren
Actieve filters:
26 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Groen
  • Wit
  • Army
  • Rood
  • Roze
  • Grijs
  • Teal

Bluetooth

Waterbestendig

Google Assistant

WiFi

Chromecast

Producttype

Prijs

26 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Speakers

Soundbars, smart speakers, waterdichte, draagbare en professionele speakers. Wat je ook kiest, met een luidspreker van JBL zit je altijd goed. Al ruim zeventig jaar kiezen geluidstechnici, artiesten en muziekliefhebbers voor onze vooruitstrevende technologie.

Lees meer »

Wanneer gebruik je speakers?

Wil je beter geluid vanuit je tv? Dan is een soundbar een goede oplossing. Daarmee creëer je in no-time je eigen thuisbioscoop. Ook zijn er speakers die je makkelijk meeneemt naar het strand en word je met “Hey Google” op je wenken bediend door onze smart speakers. Linksom of rechtsom, het belangrijkste doel van een speaker is dat je geluid versterkt en verbetert. En daarmee zit je met een luidspreker van JBL helemaal goed.

Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?

Een speaker zet elektrische signalen om in geluid. Je kunt daarbij kiezen uit een actieve en een passieve speaker. In een actieve speaker zit al een ingebouwde versterker. Een passieve speaker sluit je aan op een externe versterker. Deze is dus niet direct in het stopcontact in te pluggen

Welke soorten speakers zijn er?

Voor iedere situatie hebben wij een passende speaker. Waar wil je de luidspreker voor gebruiken? Dit zijn de verschillende soorten speakers van JBL.

Bluetooth speaker

Met een bluetooth speaker luister je altijd en overal naar je favoriete muziek. Aansluiten is makkelijk en werkt draadloos via een verbinding met je mobiel, laptop of tablet.

Party speaker

Met een goede party speaker verlicht je ieder feest. Je kunt er zowel knettervals als loepzuiver mee karaoken (dat ligt voornamelijk aan jezelf). Daarnaast gaat de batterij van een party speaker uren mee, heeft de box veel volume en blaast de bas je omver.

Soundbar speaker

Waan je in je eigen thuisbioscoop dankzij een JBL soundbar. Deze speaker plaats je onder je tv of hang je aan de muur en werkt via bluetooth. Dankzij geavanceerde geluidstechnologie versterk en verbreed je de sound van je tv door de hele kamer

Smart speaker

“Hey Google, schijnt morgen de zon?” De wereld kent voortaan geen geheimen meer voor jou dankzij je smart speaker. De ingebouwde Google Assistant beantwoord al je vragen, speelt je favoriete tracks, leest het nieuws voor, zet je wekker én bedient de verlichting.

Dab radio

Word wakker met het kristalheldere radiogeluid van een JBL DAB radio. Neem je favoriete zenders mee naar het park, zwembad of je werk.

Professionele speaker

Professionele speakers versterken het geluid van ieder optreden. In een studio, op een podium, tijdens een presentatie of gewoon thuis. Al jaren kiezen professionals voor de geluidskwaliteit van JBL.

Luidspreker kopen

Denk je eraan een van de speakers van JBL te kopen? Dan luister je voortaan altijd en overal naar geluid in topkwaliteit. Bekijk en vergelijk onze speakers en upgrade je sound van gewoon naar buitengewoon.