top

Leg de lat voor
tv-geluid nog hoger

Films en televisieprogramma's zien er op hun best uit op high-definition flatscreentelevisies. Helaas zijn de luidsprekers die van oudsher in deze toestellen worden ingebouwd klein en bieden een dof geluid. Gelukkig is de oplossing simpel dankzij één van de drie JBL-soundbars. Bekijk deze hier!

Maak kennis met de helden.

Meer
info

Waarom je een soundbar nodig hebt.

Zonder soundbar.

De minuscule ingebouwde luidsprekers van moderne televisies komen nog niets eens in de buurt van een complete bioscoop-, concert- of stadionervaring, simpelweg omdat deze televisies zijn geoptimaliseerd voor videoweergave, niet voor audio.

Met soundbar.

De JBL Soundbar Series zorgt voor een drastische verbetering van de geluidsweergave van moderne televisies. Aangezien deze soundbars zijn ontworpen als aanvulling voor elke willekeurige flatscreen televisie, verbetert niet alleen de audioweergave sterk, maar krijgt de gehele kijkervaring bij films, sport, games en muziek een boost van deze audio-upgrade.

EENVOUDIGE
BEDIENING

Eén afstandsbediening.
Of niet.

Alle soundbars van JBL worden geleverd met een afstandsbediening ter grootte van een creditcard. Toch is de kans groot dat je deze maar zelden gebruikt! Teneinde te voorkomen dat je koffietafel vol komt te liggen met afstandsbedieningen, hebben we de soundbars zodanig ontworpen dat zij de bedieningscodes voor het volume van de bestaande afstandsbediening van je televisie kunnen "leren". Hierdoor kun je de afstandsbediening van de televisie gebruiken om het volume van de JBL-soundbar te regelen. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?

Stream
audio

Stream draadloos muziek vanaf elk willekeurig Bluetooth-apparaat.

Films, games en televisieprogramma's zijn niet het enige dat beter klinkt met een JBL-soundbar. De Cinema SB 200 en SB 400 maken het mogelijk om draadloos muziek te streamen van smartphones en tablets, waarbij kamervullende geluidsweergave met een vol bereik en uitzonderlijke bas wordt geleverd.

Specificaties

Producten en specificaties.

Al meer dan 60 jaar lang ontwikkelt JBL® het nauwkeurige, natuurlijke geluid dat te vinden is in bioscopen, arena's en opnamestudio's over de hele wereld. Nu kun je datzelfde JBL-geluid ervaren dankzij een reeks van soundbars die filmsoundtracks, televisieprogramma's, games en streaming muziek tot leven brengen als nooit tevoren.

Reden
om te kopen

De JBL Cinema SB450 soundbar vult je home cinema met weergaloos JBL-geluid en is volledig compatibel met 4K Ultra-HD televisies. De JBL Cinema SB450 kan zo worden ingesteld dat hij bediend kan worden met de afstandsbediening van de TV die je al hebt. De 200W draadloze subwoofer levert krachtige bas uit een compacte behuizing. Er zijn drie HDMI 2.0a/HDCP 2.2 video-ingangen om de soundbar als hub voor je 4K systeem te gebruiken, en beugels voor probleemloze installatie aan de muur. Exclusieve JBL SoundShift™ technologie stelt je in staat te schakelen tussen het geluid van je TV en je telefoon of tablet. Daarnaast kan je muziek via Bluetooth gelijktijdig naar de JBL Cinema SB450 en andere JBL Connect apparaten streamen zodat je door het hele huis dezelfde muziek kan beluisteren.

De JBL Cinema SB350, ontworpen voor gebruik met compatibele TV's. Projecteert verbluffende virtual surround geluid in een compact en eenvoudig pakket. Het apparaat kan draadloos gekoppeld worden aan de subwoofer en kan worden aangesloten op een TV met een enkele kabel. Ook is afspelen mogelijk via Bluetooth-compatibele smartphones of tablets. Het apparaat herinnert maximaal 10 verschillende Bluetooth-apparaten om direct aan te sluiten. Het kan de volumeregeling van elke TV-afstandsbediening inleren voor eenvoudige bediening van je Home Cinema-systeem. Een EQ-knop op de muur of tafel kalibreert de JBL SB350 voor elk type installatie. En met de onafhankelijke volumeregelaar van de subwoofer kun je de basweergave aan je persoonlijke smaak aanpassen.

De JBL Cinema SB250, ontworpen voor elke flatscreen-TV, biedt verbluffend virtueel surround-geluid in een elegant en eenvoudig apparaat.Het kan draadloos worden gekoppeld aan de compacte, krachtige subwoofer en kan met een enkele kabel op een TV worden aangesloten. Het kan gelijktijdig je kijkervaring verbeteren met geavanceerde draadloze Bluetooth streaming-functies zoals JBL SoundShift™, dat gelijktijdig met je TV en draadloze mobiele apparaat werkt en je in staat stelt automatisch te schakelen tussen het geluid van je TV en de audio van je telefoon of tablet. JBL Cinema SB250 kan de volumeregelaar van elke TV-afstandsbediening inleren voor eenvoudige bediening van je Home Cinema-systeem. Een muur- en tafel- EQ-schakelaar kalibreert de SB250 voor elk type installatie en met de onafhankelijke volumeregelaar van de subwoofer kun je de bass-respons aan je persoonlijke voorkeur aanpassen.

De JBL Cinema SB150 introduceert groots bioscoopgeluid in je huis voor veel minder dan je zou verwachten.De JBL Cinema SB150 is niet alleen een krachtige en compacte draadloze subwoofer, maar stelt je ook in staat je favoriete muziek te streamen vanaf je telefoon of tablet via Bluetooth. Voorzien van 3 verschillende equalizer-instellingen voor optimaal gebruiksgemak: “Nieuws”, “Muziek” en “Film” verzekeren de beste luisterervaring voor de verschillende soorten media.Je kunt het volume van de subwoofer onafhankelijk instellen voor extra controle over de bass-prestaties. Eenvoudig aan te sluiten met een enkele kabel op een flatscreen TV. De JBL Cinema SB150 levert 150W weergaloos geluid en is de ideale geluidsoplossing voor je huis.

Prijs

Connectiviteit
 • 3x HDMI® ingangen
 • 1x HDMI® uitgang met Audio Return Channel (ARC)
 • 1x HDMI® aansluiting met Audio Return Channel (ARC)
 • 1x stereo analoge audio-ingang
 • 1x optische digitale audio-ingang
 • 1x USB-poort voor softwareupdate
 • 1x stereo analoge audio-ingang
 • 1x optische digitale audio-ingang
 • 1x USB-poort voor softwareupdate
 • 1x optische digitale audio-ingang
 • 1x analoge audio-ingang
Draadloze
streaming

Afmetingen
luidspreker
Diepte:1100 mm
Hoogte:97 mm
Breedte:76 mm
Gewicht:3.4 kg
Diepte:62 mm
Hoogte:78 mm
Breedte:1000 mm
Gewicht:3.3 kg
Diepte:831 mm
Hoogte:78 mm
Breedte:65 mm
Gewicht:2.8 kg
Diepte:800 mm
Hoogte:65 mm
Breedte:90 mm
Gewicht:1.5 kg
Afmetingen
subwoofer
Diepte:320 mm
Hoogte:355.5 mm
Breedte:320 mm
Gewicht:9.5 kg
Diepte:242 mm
Hoogte:320 mm
Breedte:242 mm
Gewicht:4.8 kg
Diepte:242 mm
Hoogte:320 mm
Breedte:242 mm
Gewicht:4.8 kg
Diepte:120 mm
Hoogte:410 mm
Breedte:300 mm
Gewicht:4.2 kg