JBL SNOW PARTY

Win een uitnodiging voor ons feest op grote hoogtes.

Geef je nu op

Geef je nu op


We gebruiken het alleen om contact met je op te nemen als je gewonnen hebt!
 

Geef je nu op


We gebruiken het alleen om contact met je op te nemen als je gewonnen hebt!
Val Thorens, Frankrijk, april 20-23Val Thorens, Frankrijk, april 20-23Val Thorens, Frankrijk, april 20-23Val Thorens, Frankrijk, april 20-23Val Thorens, Frankrijk, april 20-23Val Thorens, Frankrijk, april 20-23Val Thorens, Frankrijk, april 20-23Val Thorens, Frankrijk, april 20-23

JBL Snowparty is terug! We ontmoeten elkaar van 20 tot 23 april in Val Thorens (Frankrijk) voor een nieuwer en groter feest!

Verwacht puur plezier in de bergen waar je mensen van over de hele wereld kunt ontmoeten voor 3 dagen muziek, sport, inspiratie en heel veel fun!

Op zoek naar meer? We hebben inspirerende sessies om van te leren en activiteiten om je bezig te houden - doe gewoon mee en ontdek het zelf!

Community

Elk jaar brengt JBL honderden mensen uit heel Europa bij elkaar in de bergen voor de Snow Party van hun leven. Ontmoet oude en nieuwe vrienden, kom samen voor muziek en andere inspirerende dingen. Word jij een van hen?

Muziek

We hebben voor iedereen een uniek aanbod aan muziek samengesteld op verschillende locaties, zodat je kunt feesten met wereldberoemde dj's zoals Martin Garrix en meer. Het programma gaat verder rond het resort van Val Thorens met opkomende artiesten, dus je hebt muziek die maar door blijft gaan. Blijf op de hoogte van onze line-up!

Activiteiten

We willen je vermaken, dus je vindt een verscheidenheid aan activiteiten op Snow Party. Van pistes voor topsporters tot lessen voor beginners, iedereen van elk wintersportniveau is welkom. Er zijn ook schaats-, klim- en après-skifeesten - letterlijk voor elk wat wils!!

Natuur

Val Thorens ligt in het hart van de Drie Valleien in de regio Savoie in Frankrijk. Het is het hoogst gelegen skioord van Europa met een hoogte van 2300 meter en goede sneeuwgarantie van november tot mei.