VOOR MEER BASSBOOM.

Cool ontwerp, mega-geluid en topkwaliteit samengebracht in een minimum aan ruimte – dat kan alleen de nieuwe smart zijn: de perfecte symbiose van eigentijdse mobiliteit en de kracht van een JBL geluidssysteem.

KLIK en RELAX


De nieuwe mobiele smart-modellen met JBL-geluidssysteem. Klik op de video's om ze te bekijken!

JBL + smart VERKRIJGBARE MODELLEN

SMART-MODELLEN MET JBL-GELUIDSSYSTEEM


Omdat ze weten wat ze doen...


De vele jaren ervaring waar JBL als professionele leverancier van apparatuur voor mega-muziekevenementen en als betrouwbare partner voor talloze internationale artiesten op kan bouwen zijn van doorslaggevend belang bij de ontwikkeling van alle producten voor de eindgebruiker. En dat geldt ook voor de wereld van smart. Het geluidssysteem voor de nieuwe smart is daarmee alweer een topoplossing van JBL, en voegt een compleet nieuwe dimensie toe aan de luisterervaring onderweg.

MEER BASSBOOM MET DE SUBWOOFER IN DE KOFFERBAK


Het belangrijkste onderdeel van het nieuwe JBL-geluidssysteem in de nieuwe smart: de 165 millimeter kleine subwoofer in de kofferbak die het spectaculaire JBL-geluid letterlijk zichtbaar maakt. De module kan in zijn geheel uit de kofferbak worden verwijderd – een intelligente oplossing om meer ruimte te creëren voor grotere bagagestukken.

SIMPELWEG MEER GELUID


JBL-apparatuur geeft elke noot – ongeacht waar die vandaan komt – perfect weer. En precies dat maakt van geluid een plezier. Een echte ervaring. Het JBL-geluidssysteem in de smart integreert op eigentijdse manier de mobiele vereisten van muziek in het moderne stedelijke mobiliteitsconcept van de smart. De smart geeft je meer tijd en ruimte in de stad. JBL geeft je meer geluid in de innovatieve kleine auto's. Perfect voor een intense lifestyle.

NIEUWS EN BEOORDELINGEN


 • 2017 smart forgigs @ smart Construction Party, 25hours Hotel, Frankfurt As its predecessor, the new smart forgigs proves that the smallest vehicle can be turned into a mobile sound system delivering an impressive audio experience, you won't expect. During the IAA in Frankfurt, smart hosted a construction party at the Levi's venue on the 25hours Hotel construction. An event, JBL just couldn't miss.
 • 2017 smart Roadshow in France In summer 2017, JBL followed smart to their roadshow through France. JBL participated in the escape game and provided their JBL lounge to the roadshow guests.
 • 2017 smart times in Salou In June 2017, smart and JBL turned the Spanish city Salou into a party place offering various attractions and subevents to smart enthusiasts. With a Silent Disco hosted by Spanish DJ Gilbert LeFunk, JBL supported during smart's biggest international customer event.
 • 2014, Automobilwoche "In nauwe samenwerking hebben de techniekers en ontwerpers van JBL en smart een audiosysteem ontworpen dat precies past in het compacte interieur van de auto."
 • 2014, New Gadgets "De subwoofer in de kofferbak zorgt voor de perfecte afronding van het geluid. Hij is bovendien verwijderbaar - handig als je bijvoorbeeld je wekelijkse boodschappen gaat doen met je smart."
 • 2014, trenddokument "Het JBL-geluidspakket in de fortwo levert compleet luistergenot dankzij een 6-kanaals-versterker van 240 watt die de acht luidsprekers bedient; de forfour is uitgerust met 8 kanalen, 320 watt en 12 transducers. In beide varianten garandeert een DSP optimale aanpassing aan de akoestiek van het voertuig - party on!"
 • 2014, Stuff Magazin "Zo is de nieuwe smart de kleinste concertzaal ter wereld geworden."

MEER BEATS
PER STREET


 • OP MAAT GEMAAKT

  Elke smart is anders - en dat geldt ook voor het geluidssysteem dat erin zit. Het volledige JBL-geluidssysteem en de individuele speakers zijn speciaal ontworpen voor de smart fortwo en de smart forfour. Het resultaat is een geluidssysteem dat het individuele karakter van de smart nog eens extra benadrukt.

 • INTELLIGENTERE SUBWOOFER

  Een absoluut hoogtepunt in beide modellen is de 165 mm kleine subwoofer in de kofferbak, die, als essentieel onderdeel van het geluidssysteem, het spectaculaire JBL-geluid zichtbaar maakt. De module kan in zijn geheel uit de kofferbak worden verwijderd – een intelligente oplossing om meer ruimte te creëren voor grote bagagestukken.

 • CONCERTGEVOEL

  JBL levert niet alleen uitstekend geluid aan internationale topartiesten, maar ook voor je smart. Alle JBL geluidssystemen voldoen perfect aan de hoge eisen van topkwaliteitsgeluid en ruimtelijke basvolumes.

WIL JE DE BASSBOOM LIVE MEEMAKEN?

Boek dan nu een testrit bij je smart-dealer.

Een dealer zoeken

Geschiedenis van JBL