Slimme luidsprekers

Eenvoudig muziek streamen. Krachtig JBL-geluid. Van je keuken tot je woonkamer, onze luidsprekers leveren krachtig, dynamisch 360 graden Pro Sound.

Smart Speakers

Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Smart speakers

Zeg “Hey Google” tegen je smart speaker en luister in no-time naar je favoriete muziek, het laatste nieuws en het weerbericht van morgen. De slimme speakers van JBL zijn makkelijk in gebruik en bieden ultiem geluidskwaliteit.
Lees meer »

Wat is een smart speaker?

Een smart speaker is een speaker met microfoon en ingebouwde smart assistant. Met spraakcommando’s bedien je de speaker. Zo beheer je muziek, luister je naar het nieuws, zet je je wekker en bedien je de verlichting in huis. De afstandsbediening? Die is niet langer nodig. De smart speaker is altijd ready voor de volgende. Die geef je vanaf de bank, in bed of vanuit de keuken. Het instellen van je smart speaker is eenvoudig voor zowel Android als iOS en gaat via de Google Home app op je telefoon of tablet.

Google Assistent

JBL speakers maken gebruik van de Google Assistant. Je stelt de assistent vragen en kunt de meest uiteenlopende opdrachten geven. Hoe meer je de Google Assistant speaker gebruikt, hoe slimmer deze wordt. Je bedient de assistent met je stem. Vertel welke muziek je graag wil horen en laat nieuws-, weer- en verkeersberichten voorlezen. Ook werkt de speaker als wekker en agenda. Online boodschappen doen of een pizza bestellen? Ook dat kan met een slimme speaker.

Soorten slimme speakers

JBL heeft drie soorten smart speakers. Van compact en draagbaar tot een lange horizontale soundbar die perfect bij je tv past. Iedere speaker beschikt over het karakteristieke en indrukwekkende kwaliteitsgeluid waar we om bekend staan.

Smart speakers

De compacte Link Music en de draagbare Link Portable verbind je zowel met wifi als met bluetooth. Om de Google Assistent te activeren, heb je een wireless internetverbinding nodig. Beide varianten van JBL zijn dan ook speakers met wifi. Dankzij de acht uur lang volle batterij is de Link Portable speaker makkelijk te verplaatsen. Zolang je binnen bereik van je wifi blijft, luister je vanaf iedere plek naar muziek. Kom je daarbuiten? Dan kun je altijd via bluetooth muziek streamen. Compact betekent trouwens niet dat je inlevert op geluidskwaliteit. Integendeel. Met een JBL smart speaker luister je áltijd naar muziek in absolute topkwaliteit.

Smart soundbar van JBL

De JBL Link Bar soundbar gebruik je in combinatie met je tv. Je koppelt de tv en de soundbar eenvoudig met een kabel. Het ingebouwde Android TV besturingssysteem en de Google Assistent maken jouw tv superslim. Ook als je geen smart tv hebt. De geluidskwaliteit is van de bovenste plank en strekt zich uit van heldere hoge tonen tot een diepe donkere bas. Een ander voordeel van de Link Bar is dat de apps altijd up-to-date zijn. Dit komt doordat updates naar de soundbar automatisch gepusht worden. En dat is uitzonderlijk, want zelfs bij de slimste smart TV is dit niet het geval!

Welke functies hebben de smart speakers?

De smart speakers maken gebruik van Chromecast, AirPlay en multi-room connectivity. Dankzij deze functies ben je eenvoudig en draadloos in tune met verschillende multimedia en luister je naar je favoriete muziek in elke ruimte in huis.

Chromecast built-in en AirPlay

Met Chromecast built-in stream je gemakkelijk muziek van je mobiele telefoon naar je slimme speaker. Zo is die ene playlist op Spotify of Deezer altijd binnen handbereik. De mogelijkheden om multimedia te streamen zijn enorm groot. In totaal zijn er meer dan driehonderd verschillende apps die Chromecast ondersteunen. Gebruik je Apple Music? Dan zit je met JBL ook helemaal goed. Onze techniek onderstuent AirPlay, zodat je ook je favoriete muziek van je iPhone of IPad kunt streamen.

Multi-room verbinding

Met een multi-room verbinding luister je in meerdere kamers tegelijk naar muziek. Daarbij maakt het niet uit waar de bron zich bevindt. Hiervoor heb je wel meerdere speakers voor nodig. Streamen naar de verschillende kamers doe je via de Google Home app.

Smart speaker kopen

Smart speakers zijn dé nieuwe trend. Zet jij jouw eigen Google Assistant voortaan ook met slechts een paar woorden aan het werk? Bekijk en vergelijk de slimme speakers van JBL en geniet binnen no-time van je favoriete muziek en de beste sound!