Serie

Serie

Premium Audio

Zoek op serie

Summit Series

Summit Series

De Project Everest- en Project K2-programma’s van JBL vertegenwoordigen het toppunt van luidsprekerontwerp en hebben geresulteerd in de meest geavanceerde en gewenste producten in de 75-jarige geschiedenis van het merk. Samen leiden de nieuwste Everest- en K2-modellen de Summit-serie en brengen ze uw muziek naar nieuwe hoogten. Krachtige akoestische componenten werken in harmonie met geavanceerde crossover-netwerken en exquise kasten om luidsprekers van wereldklasse te creëren die zijn gebaseerd op erfstukken. De Summit Series is verkrijgbaar in een reeks hoogwaardige, geverfde afwerkingen van echt hout en automobielkwaliteit en is het hoogste punt van het JBL-luidsprekerontwerp.

Bekijk details
Studio Monitors

Studio Monitors

De JBL Studio Monitor Series is een reeks luidsprekers van referentiekwaliteit die de prestaties van elk Hi-Fi-systeem zullen verbeteren. Studio Monitor-modellen hebben een basis die stevig is geworteld in tientallen jaren professioneel geluid en maken gebruik van gepatenteerde JBL-compressiedrivers die zijn gekoppeld aan High-Definition Imaging-hoornontwerpen om de fijnste en meest delicate details te leveren, samen met moeiteloze dynamiek. Krachtige woofers met gegoten frame in combinatie met naar voren gerichte afgestemde poorten en een professionele kastconstructie leveren een muzikale prestatie die zo echt is als het maar kan.

Bekijk details
Classic Series

Classic Series

De luidsprekers uit de JBL Classic Series combineren een tijdloos ontwerp met moderne akoestiek om een ongeëvenaarde luidspreker te creëren. De Classic Series-modellen zijn geïnspireerd op de legendarische L100 Century-luidsprekers uit de jaren 70 en zijn voorzien van een iconische Quadrex-schuimgril, witte conuswoofers en een echte afwerking van notenhouten fineer om ervoor te zorgen dat deze producten er net zo geweldig uitzien als ze klinken. De dome tweeters van Titanium met waveguides, cast-frame woofers, drivers voor het middenbereik en geavanceerde crossover-netwerken met verzwakkingen op het voorpaneel brengen u dichter bij uw muziek dan ooit tevoren. De Classic Series is een herboren JBL Legend.

Bekijk details
HDI Series

HDI Series

De HDI-serie is een toonbeeld van de toonaangevende akoestische technologieën van JBL, die ongeëvenaarde prestaties leveren in combinatie met elegante kasten en een modern esthetisch ontwerp. De basis van de serie is de gepatenteerde High-Definition Imaging-golfgeleidertechnologie van JBL, gekoppeld aan de gepatenteerde 2410H-2 compressiedriver voor hoge frequenties. Met een verfijnde gebogen kastvorm, een modern ontwerp zonder zichtbare bevestigingen, magnetisch bevestigde grils en een keuze aan premium afwerkingsopties, is de HDI-serie de belichaming van de moderne high-performance luidspreker van JBL.

Bekijk details
Studio 6 Series

Studio 6 Series

De JBL Studio 6 Series brengt professionele compressiedrivertechnologie naar een betaalbaardere prijs. Gebaseerd op de 2414H-1 compressiedriver van 1-inch die is gekoppeld aan een High-Definition Imaging-hoorn, levert de Studio 6 Series grote dynamiek en een gedetailleerd geluid. PolyPlas-conuswoofers bieden een krachtige basrespons terwijl de stijlvolle kasten een element van verfijning in elke kamer brengen. Met hoogwaardige details zoals magnetisch bevestigde grils en dubbele sets aansluitklemmen op vrijstaande modellen, is de Studio 6 Series alles wat uw audioliefhebber in huis hoopt in een home audio luidsprekersysteem.

Bekijk details
Stage Series

Stage Series

De JBL Stage Series laat zien dat geweldige techniek uitzonderlijke audioprestaties kan leveren tegen betaalbare prijzen. De modellen uit de Stage Series zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en beschikken over gepatenteerde JBL-transducer- en systeemontwerptechnologieën. Aandacht voor detail gecombineerd met een focus op beproefde technische methoden en technische metingen resulteert in een ongeëvenaarde sonische ervaring. Aluminium dome tweeters worden gecombineerd met een akoestische lens en High-Definition Imaging-golfgeleiders voor een ongelooflijk vloeiende respons bij hoge frequenties en een verbeterde richtingsgevoeligheid. Witte polycellulose geribbelde wooferconussen weerspiegelen legendarische JBL-ontwerpen en leveren nauwkeurige, diepe bastonen waardoor deze luidsprekers een spannende manier zijn om muziek en films te ervaren als nooit tevoren.

Bekijk details
Conceal Series

Conceal Series

De JBL Conceal Series combineert gepatenteerde technologieën met het akoestische ontwerp van JBL om een product te leveren dat echt in de kamer verdwijnt. De producten in de Conceal-serie omvatten een drukgegoten schot met een eigen FidelityGlass™ akoestisch paneel, een geïntegreerde achterbehuizing en geavanceerde transducers en netwerkontwerpen. De producten zijn net zo eenvoudig te installeren als een standaard gipsplaat en hebben een schilderbaar oppervlak dat ook op maat kan worden afgewerkt. Met een breed hemisferisch dekkingspatroon en geen zichtbare componenten kunnen de luidsprekers van de JBL Conceal-serie discreet en optimaal worden geplaatst in een omgeving waarin de luisteraar wordt ondergedompeld in een fantastisch geluid dat wordt gehoord en niet wordt gezien.

Bekijk details
Studio 2 Architectural Series

Studio 2 Architectural Series

De JBL Studio 2 architectonische serie premium luidsprekers vertegenwoordigen de beste architectonische audio in zijn klasse. Een PolyPlas® wooferconus, CMMD@ lite tweeter en geavanceerd scheidingsnetwerk zorgen voor een lage vervorming en een nauwkeurige geluidsweergave, en de draaibare tweeter met instelbaar niveau kan de akoestische omstandigheden in elke kamer compenseren. De gepatenteerde JBL High-Definition Imaging (HDI)-golfgeleider zorgt ervoor dat de luidspreker de kamer vult met geluid van bioscoopkwaliteit vanaf elke locatie, zelfs op hoge hoogte of buiten de as. De JBL Studio 2 architecturale serie heeft een bijna onzichtbaar, overschilderbaar profiel zonder rand dat in elke omgeving past. Het robuuste, betrouwbare ontwerp is voorzien van de XL-2-beugel, geschikt voor installatie in elke muur of plafond met een dikte tot 5 cm. De serie is ontworpen om te passen bij de bekroonde JBL Studio 2-componentluidsprekers en is perfect voor een volledig aangepaste thuistheater of audiotoepassingen in het hele huis.

Bekijk details
B Architectural

B Architectural

JBL B Series in-wall en in-ceiling architectonische luidsprekers zijn ontworpen om in te passen zodat uw muziek opvalt. Alle modellen zijn vervaardigd met een modern, visueel discreet ontwerp inclusief een gril zonder rand en zijn eenvoudig te installeren in de traditionele wand- en plafondconstructie. Dankzij de brede geluidsspreiding kunt u kamervullende audio ervaren met flexibiliteit in de plaatsing van de installatie. De JBL B-Series luidsprekers zijn gemaakt om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen en leveren jarenlange kenmerkende JBL-geluidskwaliteit.

Bekijk details
<em>Er wacht een diepere <br />relatie met geluid.</em> <br />Ervaar de kracht van <br /> JBL Premium Audio zelf.

Er wacht een diepere
relatie met geluid.

Ervaar de kracht van
JBL Premium Audio zelf.