JBL Live Pro+ TWS
€ 89,99
JBL Live Pro+ TWS JBL Signature Sound voor de beste audio-ervaring - Image

JBL Signature Sound voor de beste audio-ervaring

De Live Pro+ TWS-oordopjes zijn geschikt voor elk apparaat. Met 11 mm dynamische drivers zijn de oordopjes klein en krachtig tegelijk, voor de beste JBL Signature Sound.

JBL Live Pro+ TWS Adaptive Noise Cancelling met Smart Ambient - Image

Adaptive Noise Cancelling met Smart Ambient

Adaptive Noise Cancelling betekent dat je volledig kunt focussen op je studie of lekker kunt wegdromen. En met Smart Ambient kun je de omgeving horen zonder je oordopjes uit te doen.

JBL Live Pro+ TWS Maximaal 28 uur batterijduur, draadloos opladen - Image

Maximaal 28 uur batterijduur, draadloos opladen

Met 7 uur afspeeltijd en 21 uur in de oplaadcase kun je maximaal 28 uur blijven luisteren. En zijn je oordopjes (bijna) leeg, dan kun je deze versneld en Qi-compatible draadloos opladen. Handig als je onderweg bent.

Functies

JBL Live Pro+ TWS 6 microfoons voor perfecte telefoongesprekken – geen ruis - Image

6 microfoons voor perfecte telefoongesprekken – geen ruis

Mis je persoonlijke vergaderingen? Dankzij de geluids- en windisolatietechnologie en beamforming-microfoons wordt je stem feilloos overgebracht waardoor je het gevoel krijgt van een live gesprek.

JBL Live Pro+ TWS Dual Connect + Sync en Fast Pair - Image

Dual Connect + Sync en Fast Pair

Je oordopjes maken direct verbinding met je apparaat zodra je deze uit de case haalt. Je kunt dus gelijk muziek gaan luisteren, telefoongesprekken voeren in mono/stereo of je stemassistent gebruiken. Daarnaast maakt de JBL-app het eenvoudiger dan ooit om functies aan elk oordopje toe te wijzen. Met Fast Pair van Google kun je de JBL Live Pro+ TWS direct verbinden met je Android-apparaat. Om andere apparaten te koppelen, tik je heel eenvoudig op het scherm van de apparaten.

JBL Live Pro+ TWS Eenvoudige hulp met je stem. - Image

Eenvoudige hulp met je stem.

Krijg hulp van jouw favoriete stemassistent via je stem of door op het oordopje te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de batterijduur of schakel je JBL Live Pro+ TWS uit met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

JBL Live Pro+ TWS Waterbestendig met comfortabele pasvorm - Image

Waterbestendig met comfortabele pasvorm

Neem je muziek overal mee naartoe. De IPX4-gecertificeerde JBL Live Pro+ TWS-oordopjes zijn waterbestendig, met vijf sets siliconen oordopjes voor een perfecte pasvorm.

JBL Live Pro+ TWS Pas ze volledig aan jouw smaak aan met de My JBL Headphones App - Image

Pas ze volledig aan jouw smaak aan met de My JBL Headphones App

Je oordopjes moeten zich aan jou aanpassen, niet andersom. Het geluid en de functies van de JBL Live Pro+-oordopjes kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones App: verander de EQ-instellingen, kies je favoriete stemassistent en controleer in een paar stappen welk oortje het best in je oor past.

Productvergelijking

LIVE-PRO-PLUS-TWS-
LIVE-PRO-2-TWS-
TUNE230NCTWS-
TUNE-FLEX
JBL Live Pro+ TWS
JBL Live Pro 2 TWS
JBL Tune 230NC TWS
JBL Tune Flex

Batterij

Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren) 7
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren) 10
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren) 10
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren) 8

Kenmerken

Active Noise Cancelling
Active Noise Cancelling
Active Noise Cancelling
Active Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Spraakassistent-integratie
Spraakassistent-integratie
Spraakassistent-integratie
Spraakassistent-integratie
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
€ 99,99
€ 108,99
€ 56,99
€ 82,99

Specificaties & Downloads

Item# JBLLIVEPROPTWSRNG

Beschrijving

Meer muziek, minder ruis

Welk apparaat je ook gebruikt, met de JBL Live Pro+ TWS ervaar je de echte JBL Signature Sound volledig draadloos. Smart Ambient zorgt ervoor dat je kunt blijven focussen op je omgeving en Adaptive Noise Cancelling zorgt ervoor dat je er juist aan kunt ontsnappen. Schakel daarna eenvoudig tussen muziek en groepstelefoontjes met 4 microfoons (2 beamvormige mics per kant). Een derde microfoon zorgt ervoor dat omgevingsgeluid onderdrukt wordt. Je kunt eenvoudig je oordopjes bedienen om bijvoorbeeld muziek en telefoontjes te regelen. Jouw favoriete stemassistent helpt je hierbij. Gebruik je stem of tik op het oordopje. Als je Hey Google hebt ingesteld, heb je alleen je stem nodig om de functies van je JBL Live Pro+ TWS te gebruiken. Je kunt tot wel 28 uur genieten dankzij Qi-compatible draadloos opladen en supersnel draadloos opladen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

Algemene specificaties

Maat van driver (mm)
11

Audio Specificaties

Aantal drivers per oor
1
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms)
16

Afmetingen / Gewicht

Charging Case Weight (oz)
1.7
Earpiece Weight (oz)
0.4
Gewicht van oplaadcase (g)
49.5
Gewicht van oordopje (g)
10

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-versie
5.0
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0 - 13dbm

Batterij

Batterijduur van de oplaadcase (maximale uren)
21
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
7
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
6
Maximale afspeeltijd (uren)
7

Kenmerken

Handsfree telefoongesprekken
Ja
Kenmerkend JBL-geluid
Ja
Zweetbestendig
Ja
Volledig draadloos
Ja
Touch controls
Ja
Slimme oplaadhoes
Ja
IPX-klassifisering
IPX4
Oplaadkabel
Ja
Spraakassistent-integratie
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Draadloos
Ja
Adaptive Noise Cancelling
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Bluetooth
Ja

Wat zit er in de doos?

 • JBL Live Pro+ TWS
 • 1 x 5 maten oordopjes
 • 1 x type-C USB-oplaadkabel
 • 1 x oplaadcase
 • 1 x garantie/waarschuwing (W/!)
 • 1 x beknopte handleiding/veiligheidsinformatieblad (S/i)
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 4 van de 5 door uit Super geluid en comfortabel Ik heb de oortjes nu een week in gebruik en ben er erg tevreden over. Het geluid is goed. Via de app of door op de oortjes te tikken kun je wisselen tussen verschillende modes. Noise reduction, ambient aware of geen toeters en bellen. Tot mijn verbazing was de optie zonder toeters en bellen degene die het beste werkte op de fiets. De andere twee leiden tot heel veel windgeruis. Via de app kan je ook functies toewijzen aan ieder oortje. Erg handig. Ook kan je een enkel oortje indoen als je m bijvoorbeeld als headset wilt gebruiken om te bellen.
Datum plaatsing: 2021-04-17
Rated 5 van de 5 door uit Prima oordopjes Ik heb de Live Pro+ TWS (LPT) inmiddels twee weken in mijn bezit. De verpakking bevat naast de oordopjes een case die dienst doet als oplader, 4 verschillende groottes eartips, en een usb-c oplaadkabel voor de case. Kortom het hoogst noodzakelijke. De oordopjes zijn licht en van plastic, maar komen door de matte afwerking en accenten luxueus over. Ook de capacitieve bediening werkt uiterst precies en snel, de dopjes reageren prima op aanraking. Het draagcomfort is prettig: voor bijvoorbeeld het werk had ik ze 4 uur zonder problemen in. Bluetoothkoppeling met telefoon en andere bronnen komt snel en zonder problemen tot stand. De bluetoothsterkte is goed te noemen, een afstand van 20 meter van de bron is geen probleem. De geluidskwaliteit is prima en zo conform de verwachting die een dergelijke prijsklasse met zich meebrengt. Met name in combinatie met een DAC levert de LPT een hoogwaardige geluidskwaliteit.Het algehele geluidsbeeld is dynamisch, waarbij niet de nadruk op de lage tonen ligt. Uit de verpakking hebben de hoge tonen de overhand en blijven de middentonen achter, maar na enige uren inbranden trekt dat behoorlijk recht. Voor een optimale geluidservaring wordt de LPT gekoppeld aan de [JBL Headphones] app uit Google Play - of Apple store. Daarmee wordt ook direct het manco van de app aangeroerd: hij werkt alleen als media worden afgespeeld via de telefoon waarop hij is geïnstalleerd, anders ben je aangewezen op de equalizer van de externe bron. De app blijkt uiterst adequaat voor de afstelling van de oordopjes, zowel qua geluid als aanvullende functies. Zo zijn de oordopjes afzonderlijk instelbaar qua capacitieve functies. Die instellingen blijven ook als via een externe bron wordt gewerkt. De active noise cancelling is adequaat, maar niet wereldschokkend. Verwacht niet dat geluid van dichtbij (zoals stemmen of tv) wordt weggefilterd. Wel blijkt de adaptive noise cancelling van de LPT goed te werken voor omgevingsgeluid van auto of openbaar vervoer. De accu van de LPT is bovengemiddeld goed. Ik luister zonder problemen 8-10 uur naar muziek. De (draadloze) oplaadcase laadt zelf via USB-C relatief snel op, houdt de oordopjes via magneten goed vast en laadt ze snel op. De LPT is zo eenvoudig onderweg op te laden. Via de app kan zowel het batterijpercentage van de dopjes als de case worden bekeken. Ik kon prima telefoongesprekken voeren, het geluid is helder en ook de gesprekspartners gaven aan mij goed te horen. Alleen toen ik buiten in de volle wind liep, gaf de gesprekspartner aan dat ik af en toe wegviel. Al met al ben ik zeer tevreden over de LPT. De geluidskwaliteit is bijzonder goed, de accuduur adequaat en bellen gaat zonder problemen. Ik raad ze dan ook ten volle aan voor zowel audiofielen als zakelijke gebruikers die voor iets meer kwaliteit gaan.
Datum plaatsing: 2021-04-18
Rated 1 van de 5 door uit Zeer teleurgesteld in kwaliteit en klantenservice Oordopjes kapot, gebrekkige klantenservice Ik kocht in december 2021 de JBL live pro+ tws via een aanbieding op de JBL-website. Al snel na ontvangst van de oordopjes ontstond er een los contact aan het linker oordopje. Voor een dergelijke prijs had ik meer kwaliteit verwacht. Ik stuurde de oordopjes terug en verzocht JBL om omruil dan wel reparatie. JBL was daartoe niet bereid. Ze storten het aankoopbedrag terug. Gevolg hiervan was dat ik nu de oordopjes opnieuw moest kopen, tegen een intussen hogere prijs (40%!). Dit was in strijd met de algemene voorwaarden van JBL zelf. Als enige optie gaf JBL aan dat ik me na opnieuw kopen kon melden zodat ze konden kijken of een gedeeltelijke teruggave mogelijk was. Ik kreeg daarvoor echter geen enkele zekerheid. Dat was voor mij reden on de oordopjes niet opnieuw te kopen. Al met al was dit een zeer teleurstellende ervaring
Datum plaatsing: 2022-01-08
Rated 5 van de 5 door uit Mooie look en super geluid Bezorging ging niet helemaal lekker.. maar na een paar dagen langer wachten kon ik gebruik van de draadloze oordopjes. Je Download een app en je stelt ze af. Tijdens het afstellen geeft de app gewoon aan of het goed in je oor zit of niet (voor optimale geluidservaring). Heel bijzonder.. Geluid is mooi. Noise cancelling is ook prima. Ook goed surround.. je hoort in ieder geval het geluid goed van de ene naar de andere kant gaan. Als ze in je oor zitten en je tikt erop gaat het uit ofzo? Verder moeten beide oordopjes in hebben anders doen ze het niet? Het gebruik ervan tijdens het kijken van een film.. ik heb wel eens goedkopere en simpele gehad maar dan merk je dat het geluid niet samen met het beeld loopt. Met deze wel!
Datum plaatsing: 2021-04-21
Rated 5 van de 5 door uit Super geluid Afgelopen week dit product getest! Eerst dacht ik, doe mijn eigen bedraadde dopjes maar terug... tot ik de app er bij gebruikte, wat een fijne ruisonderdrukking. Ik gebruik ze vooral op de fiets en de wind raasde door de dopjes, maar hierna nergens meer last van! Telefoongesprekken gaan ook mooi! Echt super!
Datum plaatsing: 2021-04-18
 • y_2023, m_5, d_27, h_23
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_77
 • loc_nl_NL, sid_live-pro-plus-tws-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_jbl
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getReviews, 7ms
 • reviews, product

Product Q&A

Is het mogelijk om 2 telefoons tegelijk te verbinden? Zodat je snel kan overschakelen als je door de andere telefoon wordt gebeld?

Gevraagd door: Q1234
Bedankt voor uw vraag. Nee, helaas is het niet mogelijk om 2 telefoons tegelijk te laten verbinden hiermee. De Live Pro+ TWS heeft helaas geen Multi-point connection als een feature, deze feature zou ervoor zorgen dat het wel mogelijk zou zijn. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Kevin vd B
Datum plaatsing: 2021-09-02

Hoort het dat het hoesje aan blijft staan met de felle led-lampjes wanneer ze niet in gebruik zijn (dus de buds volledig opgeladen in het hoesje)? De batterij van het hoesje loopt hierdoor snel terug.

Gevraagd door: Katu
Bedankt voor uw vraag. In dit geval zouden de LED-indicatoren niet altijd aan moeten staan als de oortjes zelf volledig opgeladen zijn, en/of de charge case volledig opgeladen is. De Led-indicatie van de charge case, zou wel voor een periode branden, om aan te geven zowel de lading van de oortjes (Als de deksel open staat) en anders dan de lading van de charge case zelf, maar niet altijd. In dit geval zou ik willen adviseren om gelieve contact op te nemen met Harman Customer Support team per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2021-12-02

Tijdens een vergadering hoor ik mijzelf niet via de oortjes. Kan ik dat aanpassen?

Gevraagd door: Ronald z
Bedankt voor uw vraag. Ik raad u aan om de volgende functies van uw oortjes te testen: de ANC (actieve ruisonderdrukking) alsmede de TalkThru functie. Zodra u de eerstgenoemde uit zet- of de laatst genoemde aan zet: zal het vergaderen makkelijker gaan, omdat u uzelf dan beter hoort. Maak desgewenst op een mobiel apparaat gebruik van de JBL Headphones App, hier is het mogelijk om deze functies aan te passen, alsmede bepalen hoe u deze activeert op de oortjes. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-07-12

Hi, Wat is het maximale vermogen waarmee de case opgeladen kan worden? Groet

Gevraagd door: Bwabwa
Bedankt voor uw vraag. De oplader moet een output van 5V/1A hebben. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-03-29

Hoe kan ik het limiet van het volume uitschakelen op android? Als ik de live pro + TWS verbind met mijn ipad kan ik door middel van 1x tikken het geluid harder zetten maar op mijn Android telefoon/tablet zit er een limiet op.

Gevraagd door: BramB
Beste Bram, Bedankt voor uw bericht. De geluidsbeleving van uw JBL Live Pro+ TWS is aan te passen aan uw wensen met de JBL Headphones app. Meer informatie hierover vindt u op https://www.jbl.nl/app.html We vragen u voorts na te lopen of dit wellicht samenhangt met het bronapparaat. Het kan zijn dat er op uw telefoon of tablet een geluidslimiet zit ter gehoorbescherming. We horen graag van u of dit geholpen heeft!
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-01-23

hallo, de ANC schakelt regelmatig uit, waarschijnlijk omdat de oordoppen niet meer goed zitten en JBL denkt dat ik ze niet meer in hebt. Hoe kan ik dit verhelpen?

Gevraagd door: moni33
Bedankt voor uw vraag. Maak aub gebruik van de 5 maten meegeleverde ear tips: neem de tijd om de juiste maat te kiezen. Doe dit per oor (het kan per oor verschillen). Begin met de grootste maat: en ga steeds een maatje kleiner totdat u de perfecte fit hebt gevonden. Maak naar wens gebruik van de gratis My JBL Headphones App: controleer in een paar stappen welk oortje / ear-tip het best in uw oor past. De ANC functie zal namelijk goed werken zodra u de juiste maat hebt gevonden en de oortjes stevig maar comfortabel in uw oren zitten. Heeft u de oortjes al langer? Reinig ze dan met een droge doek: op deze manier zorgt u ervoor dat de sensoren niet gehinderd worden en dat de plaatsing in uw oor weer gedetecteerd wordt. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://support.harmanaudio.com/nl/nl/ voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-01-22

Goedendag, ik had gedacht dat ik bij deze oortjes ook het volume van de linker- en rechterkant individueel kon aanpassen. Helaas is mij dat tot nog toe niet gelukt, kan iemand mij hier meer over vertellen?

Gevraagd door: naooms
Beste Naomi, Bedankt voor uw vraag. Om het geluid in te stellen voert u de volgende stappen uit: Stap 1: Download de JBL Headphones app. Stap 2: Sluit uw oordopjes aan op de app. Stap 3: Kies de equalizer. Stap 4a: Kies een vooraf ingestelde equalizer. Stap 4b: Pas de frequentiebanden aan. Voor verdere ondersteuning neem contact op met onze JBL Klantenservice. https://support.jbl.com/nl/nl/ Met vriendelijke groet,
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-04-26

Hoe kan ik haperend geluid verhelpen?

Gevraagd door: amber122022
Beste Amber, Heeft u reeds een reset doorgevoerd? Om uw TWS-hoofdtelefoon te resetten, doet u het volgende: Met beide oordopjes AAN, en niet aangesloten op de oplader, triple-tik & houd de knop op het rechter oordopje voor meer dan 2 seconden ingedrukt. Mogelijk moet u de hoofdtelefoon 'vergeten' in de Bluetooth-instellingen op uw telefoon/tablet om hem opnieuw te kunnen koppelen. We horen graag of dit in een oplossing geresulteerd heeft! Hartelijke groet, Arjan Harman Klantenservice.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-12-31
 • y_2023, m_5, d_27, h_23CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_18
 • loc_nl_NL, sid_live-pro-plus-tws-, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
 • clientName_jbl
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getContent, 5ms
 • questions, product

Ondersteuning