Professionele luidsprekers

JBL Pro is ’s werelds leidende ontwerper, fabrikant en verkoper van professionele luidsprekers en studiomonitoren voor muzikanten, contracting, tournees, cinema- en opname/broadcast-toepassingen.

Professionele luidsprekers

Filteren
Actieve filters:
3 results

Kleur

  • Zwart
  • Wit

Prijs

3 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Professionele speakers

Studiomuzikanten, producers, podcasters, vloggers en audiotechnici gebruiken professionele speakers. JBL biedt verschillende hypermoderne speakers aan met top-notch geluid. Daarnaast is onze apparatuur makkelijk mee te nemen en uitgerust met de nieuwste technologie
Lees meer »

Wat is een professionele speaker?

Professionele speakers versterken het geluid van ieder optreden. Of dat nou in een studio, op een podium, tijdens een presentatie of thuis is. Onze boxen komen in alle soorten en maten. Zo is er altijd wel een die past bij jouw doel. Je hebt een professionele speaker nodig, wanneer je jouw geluid meer volume wil geven. Zo zorg je ervoor dat je sound tot in iedere uithoek krachtig hoorbaar is. Op onze speakers bevinden zich speciale ingangen waarop je je koptelefoon, microfoon of gitaar aansluit.

Welke professionele speakers en onderdelen zijn er?

Speel sets tegelijk af en geef muziekles met een batterijduur van wel twaalf uur. Wat je doel ook is, met een professionele speaker van JBL ben je verzekerd van loepzuiver en krachtig geluid. Al onze professionele speakers zijn draagbaar en maken gebruik van bluetooth.

JBL EON ONE Compact

De JBL EON ONE Compact levert de meest professionele prestaties vanuit een kleine verpakking. De speaker weegt minder dan acht kilo en is volledig uitgerust voor een digitale audiomix.

De JBL EON208P

De JBL EON208P heeft een ingebouwde 300-watt versterker en een 8-kanaals mixer met ingang voor microfoons, gitaren en line-level bronnen. Sluit ‘m aan en start de show!

Professionele speakers

Voordat je een professionele speaker van JBL aanschaft, moet je jezelf een aantal belangrijke vragen stellen. Wil je bijvoorbeeld een draagbare speaker? Heb je een ducking-functie nodig? En hoeveel mixerkanalen ga je gebruiken? Vier, of acht? Vergelijk onze speakers met elkaar en ontdek wat voor jou de juiste keuze is.

Speaker statief

Een speaker statief zorgt ervoor dat je box in de lucht hangt. Hierdoor wordt het geluid verspreid door de ruimte. Iedere box, hoe groot of klein ook, zet je voor het beste geluidseffect in een speaker statief of standaard. Met uitzondering van subwoofers. Deze laat je voor het beste geluid juist liever op de grond staan. Een goed speaker statief van JBL? Dat is de veilige en stevige Tripod Stand. Deze is makkelijk te verstellen en is door de lichtgewicht aluminiumbuizen goed te dragen.

Monitor speakers

Veel muziekprofessionals maken gebruik van studio monitor speakers. Deze speakers leveren heel accuraat en nauwkeurig geluid en zijn makkelijk te verbinden via bluetooth. Meestal koop je deze boxjes als set. De JBL 104-BT zijn akoestisch geoptimaliseerde monitor speakers en beschikken over een geïntegreerde klasse D-versterker van 60 watt.

Professionele speaker kopen

Denk je eraan professionele speakers van JBL te kopen? Dan speel je voortaan in iedere zaal, tijdens elke les of presentatie geluid af in topkwaliteit. Bekijk en vergelijk onze speakers en upgrade je sound van gewoon naar buitengewoon!