Premium Audio

Premium Audio

JBL biedt een brede selectie hoogwaardige premium en speciale audioluidsprekers en elektronica om u te helpen uw muziek- en filmsystemen naar een hoger niveau te tillen. Van ons legendarische vlaggenschip Project Everest DD67000 vloerluidsprekers tot onze iconische Classic Series-modellen, onze beroemde Studio Monitor-serie en een compleet assortiment architectonische luidsprekers, JBL-audiosystemen zijn gebouwd op een erfenis van passie, energie en een liefde voor puur geluid.

Erfgoed

Erfgoed

Al 75 jaar lang vormt JBL het hart van de muziekscene, samen met 's werelds meest iconische artiesten, en versterkt het de kracht van muziek om je goed te laten voelen, je verbonden te laten voelen, om je levend te laten voelen. Sinds onze oprichter, James B. Lansing, in 1928 films liet spreken, is uitmuntendheid op audiogebied de heilige graal van JBL geweest, en heeft daarmee de toon gezet voor alles wat daarna kwam. JBL heeft de wetenschap van hifi-geluidsreproductie in de afgelopen decennia voortdurend verder ontwikkeld en biedt vandaag de dag een selectie van high-performance luidsprekers en elektronica voor muziekliefhebbers over de hele wereld. Waar je ook naar luistert of hoe je er ook naar luistert, wij zorgen ervoor dat je elke minuut van houdt. Neem de muziek overal met je mee naartoe.

Technologie

Technologie

In de afgelopen 75 jaar heeft JBL een opmerkelijk aantal primeurs en technische innovaties in de sector bijgedragen die onze reputatie als audiopionier hebben versterkt. Tegenwoordig profiteren de luidsprekersystemen van JBL van meer dan 300 patenten en tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar de grondbeginselen van geweldig geluid. Gepatenteerde kerntechnologieën, waaronder compressiedriver tweeters, High-Definition Imaging-hoorngeometrie, Symmetrical Field-motorontwerpen, bedrijfseigen transducermaterialen en diepgaande materiaalanalyse, worden gebruikt om ongeëvenaarde akoestische prestaties te leveren. Ons wereldberoemde Acoustic Engineering Center of Excellence in Northridge, Californië, is de thuisbasis van enkele van de slimste geesten in de audio-industrie en is waar we het voortouw blijven nemen bij het streven naar geluid met hoge prestaties.

Nieuws en Recencies

Nieuws en Recencies

Vind hier het laatste nieuws en recensies over JBL Premium Audio-producten.

Vind een Dealer

Vind een Dealer

JBL Premium Audio kan worden aangeschaft via een erkende dealer met de ervaring en expertise om u te helpen de juiste producten te vinden voor uw audiobehoeften thuis.

Categorieën
Serie
<em>Er wacht een diepere <br />relatie met geluid.</em> <br />Ervaar de kracht van <br /> JBL Premium Audio zelf.

Er wacht een diepere
relatie met geluid.

Ervaar de kracht van
JBL Premium Audio zelf.