Bar 5.0 MultiBeam
€ 318,99
Bar 5.0 MultiBeam Dolby Atmos® en MultiBeam™ Surround Sound - Image

Dolby Atmos® en MultiBeam™ Surround Sound

Upgrade je kijk- of game-ervaring van gewoon naar buitengewoon. De ingebouwde Virtual Dolby Atmos® geeft je een meeslepende en opwindende 3D-geluidservaring. JBL MultiBeam™-technologie creëert een breed klankbereik door ongelooflijk geluid in elke hoek van de kamer te projecteren, zodat je elk detail van je favoriete muziek, films, tv-series en games kunt horen zonder dat je meerdere luidsprekers nodig hebt. Geniet van films of games met een geheel nieuwe dimensie.

Bar 5.0 MultiBeam Stevige bas zonder aparte subwoofer - Image

Stevige bas zonder aparte subwoofer

Je thuisbioscoopervaring wordt versterkt met een diepe, stevige bas dankzij vier ingebouwde passieve radiatoren.

Bar 5.0 MultiBeam Chromecast built-in™, AirPlay en Alexa Multi-Room-Music (MRM) - Image

Chromecast built-in™, AirPlay en Alexa Multi-Room-Music (MRM)

Met AirPlay, Alexa Multi-Room Music en Chromecast built-in, kun je al je favoriete online content in verbluffende geluidskwaliteit streamen met een simpele tik van je vinger.

Bar 5.0 MultiBeam Ultra HD 4K Pass-through met Dolby Vision™ - Image

Ultra HD 4K Pass-through met Dolby Vision™

Dolby Vision is een hoog dynamisch bereik (HDR) 4k-videoformaat dat steeds populairder wordt en te vinden is in steeds meer 4k HD Blu-ray-spelers en in verschillende populaire streamingdiensten. In combinatie met onze 4K pass-through geniet je van een onberispelijke geluidskwaliteit die je video evenaart.

Functies

Bar 5.0 MultiBeam HDMI eARC - Image

HDMI eARC

Met HDMI eARC kun je genieten van audio van hogere kwaliteit, inclusief Virtual Dolby Atmos® op je JBL Bar 5.0. Je kunt je Dolby Atmos-speler eenvoudig aansluiten op de tv of soundbar.

Bar 5.0 MultiBeam Automatic MultiBeam™ Calibration - Image

Automatic MultiBeam™ Calibration

Kalibreer de soundbar met de beste surround sound geluidseffecten op basis van het ontwerp en de indeling van uw eigen kamer.

Bar 5.0 MultiBeam Multi-room-mogelijkheden - Image

Multi-room-mogelijkheden

Dankzij Chromecast built-in™ en Alexa Multi-Room-Music kun je een multi-room-opstelling creëren, zodat je in elke kamer naar dezelfde muziek of naar verschillende muziek in verschillende kamers kunt luisteren.

Bar 5.0 MultiBeam Draadloze streaming via Bluetooth - Image

Draadloze streaming via Bluetooth

Geen zin in een film of game? Geen probleem. Met de compacte JBL Bar 5.0 MultiBeam-soundbar kun je ook genieten van draadloos muziek streamen vanaf je telefoon of tablet via Bluetooth.

Bar 5.0 MultiBeam Werkt met spraakbesturing - Image

Werkt met spraakbesturing

Heb je al een apparaat met Google Assistent, Alexa-spraakbesturing of Siri? Verbind ze gewoon met de soundbar en begin met het streamen van je muziek via een eenvoudige spraakopdracht.

Specificaties & Downloads

Item# JBLBAR50MBBLKEP

Beschrijving

Ervaar 3D Spacious Surround Sound bij jou thuis

Maak je kijk- of game-ervaring meeslepender dan ooit met de winnende combinatie van JBL Multibeam™-technologie en Virtual Dolby Atmos®. Voel het geluid om je heen en beland midden in de actie met een diepe bas, zonder dat je een extra subwoofer nodig hebt. Met Chromecast built-in™, AirPlay en Alexa Multi-Room Music (MRM) voor ongelooflijk eenvoudig muziek streamen en multi-room-mogelijkheden. Met Bluetooth geniet je ook van muziek met je smartphone of tablet. Het strakke ontwerp van de JBL Bar 5.0 MultiBeam, met zijn grilpatroon en metalen afwerking, past in elk interieur. Hij is compact en eenvoudig te gebruiken, kan worden bediend met je huidige tv-afstandsbediening of met behulp van de meegeleverde, intuïtieve afstandsbediening.

Algemene specificaties

Totale uitgangsvermogen luidspreker (Max. @THD 1%)
250W
Totale uitgangsvermogen Soundbar (Max. @THD 1%)
5 x 50W
Transducer
5 x 48 mm x 80 mm racebaan-drivers + 4 x  3 inch (7Transducer
Voeding
100 - 240 V AC, ~ 50/60 Hz

Audio Specificaties

Max SPL
92 dBA
Frequency Response
50Hz - 20KHz

1 Optical, Bluetooth, Chromecast, AirPlay 2, Alexa MRM, USB

MP3-codec
MPEG 1 laag 2/3, MPEG 2 Laag 3, MPEG 2.5 laag 3 (alleen VS), Dolby Atmos, PCM

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (WxHxD)
709x 58x 101 mm, 27,9x 2,3x 3,9"
Gewicht
2.8kg

Specificaties voor besturing en verbinding

Type A, USB-classificatie
5V DC, 0,5 A

(*8USB afspelen is beschikbaar in Amerikaanse uitvoering. Voor andere versies is USB alleen voor service.)

Bluetooth versie
4.2
Bluetooth-profiel
A2DP V1.2, AVRCP V1.5

Bluetooth frequentiebereik: 2400 – 2483.5 MHz

Vermogen Bluetooth-zender
<10 dBm (EIRP)
Wi-Fi-netwerk
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz/5GHz)
2.4G Wifi-frequentiebereik
2412-2472 MHz (2,4 GHz ISM-band, VS en Canada 11 kanalen, Europa en andere 13 kanalen)
2.4G Wifi-zendervermogen
<20 dBm (EIRP)

5G Wi-Fi frequentiebereik: 5.15 - 5.35GHz, 5.470-5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz

5G Wifi-zendervermogen
<23 dBm (EIRP)

Wat zit er in de doos?

 • 1 x soundbar
 • Afstandsbediening met 2 batterijen
 • Netsnoeren (maximaal 8 stuks afhankelijk van de SKU in een bepaalde regio)
 • 1 x HDMI-kabel
 • 2 x L-vormige beugel voor wandmontage met schroeven
 • Beknopte handleiding
 • Garantiekaart
 • Veiligheidsinformatieblad
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Product Q&A

Wanneer is de JBL Bar 5.0 weer beschikbaar?

Gevraagd door: Pakendy
Beste meneer/mevrouw Bedankt voor uw bericht. Helaas is de JBL BAR 5.0 MLTIBEAM uit productie genomen Misschien dat hij nog in de outlet wordt aangeboden https://www.jbl.nl/outlet/ , maar dat is niet zeker Ik hoop dat deze informatie nuttig voor u is. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen als u nog vragen of opmerkingen voor ons hee Met vriendelijke groet, Jeffrey Harman Klantenservice
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-05-02

Kan de JBL Link met de Multibeam soundbar verbonden worden?

Gevraagd door: TMF152
Bedankt voor uw vraag. Helaas is het niet mogelijk om het aantal speakers voor uw Bar 5.0 soundbar uit te breiden. dit komt doordat onze soundbars een gesloten systeem zijn, dat niet kan worden uitgebreid. U kunt echter uw Link-luidsprekers en uw Bar 5.0-soundbar in een groep samenvoegen. Waarmee u muziek over alle speakers tegelijk afspeelt, terwijl de speakers in verschillende kamers worden geplaatst.​Dit wordt een multiroom-opstelling genoemd. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Brenda Harman Support
Datum plaatsing: 2022-09-06

Wat is de ideale en de maximale hoogte waarop de soundbar het beste geplaatst / gemonteerd kan worden?

Gevraagd door: MilanD
Bedankt voor uw vraag. Om optimaal van het geluid van uw soundbar te genieten, kiest u voor een plek voor, boven of onder de tv. Net als een tv kunt u ook een soundbar aan de muur bevestigen. Er is geen maximale hoogte, indien u de bar hoger dan de tv plaatst: richt de soundbar dan zo goed mogelijk naar oor hoogte. Houdt daarbij ook rekening de kabels die vanaf de tv naar boven lopen. Zie eventueel voor meer tips en idee&euml;n over de plaatsing van uwe soundbar deze website: https://audiobeeld.nl/tv/hoe-plaats-je-een-soundbar-ophangen-of-niet-voor-en-nadelen/ Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Arvin
Datum plaatsing: 2021-08-31

Ik heb de Bar5.0 multibeam hoe krijg ik een software update?

Gevraagd door: Ton Roza
Bedankt voor uw vraag. U kan alle updates voor uw JBL Bar 5.0 Multibeam vinden op onze website:&nbsp;https://support.jbl.com/nl/nl/speakers/BAR-5-0-MULTIBEAM-.html U kan naar beneden scrollen naar de sectie &quot;Downloads&quot;, daar vind u de nieuwste software/firmware. Voor verdere ondersteuning kan u contact opnemen met ons JBL Customer Support team:&nbsp; https://support.jbl.com/nl/nl/
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-05-17

Na gebruik Spotify connect verschijnt er een melding 'chromecast, airplay ready'. Hoe krijg ik deze weg? Dit stoort nogal tijdens het TV kijken.

Gevraagd door: StrangeShampoo
Dat klinkt inderdaad nogal storend. Wij zouden u graag verder willen helpen om dit probleem op te lossen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met het Harman Customer Support team via telefoon, e-mail of chat. Meer informatie vindt u op https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) Dank u voor uw medewerking.​
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-08-01

Kan ik dit toestel toevoegen in een Google Home Speaker Group? Zodat dezelfde muziek gelijktijdig kan worden afgespeeld op alle speakers in deze group? Bijvoorbeeld de JBL BAR 5.0 icm een Google Home, Google Mini en een Chromecast?

Gevraagd door: Riddle123
Bedankt voor uw contact. Onze producten met Google Home mogelijkheid kunt u inderdaad in een groep zetten in Google Home. U kunt dergelijke informatie vinden op de productpagina van elk product op onze website. De JBL Bar 5.0, bijvoorbeeld, beschikt over ingebouwde Chromecast. Indien dit advies uw probleem niet oplost, verzoeken we u vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met het Harman Customer Support team via telefoon, e-mail of chat. Meer informatie vindt u op https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) Dank u voor uw medewerking.​
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2021-06-10

Hoe kan ik zelf mijn geluidsinstellingen naar eigen smaak instellen als ik bijvoorbeeld gewoon via Spotify vanaf mijn telefoon muziek stream?

Gevraagd door: Suzanne 1990
Beste mevrouw Breman, Bedankt voor u bericht. De JBL Bar 5.1 laat zich helaas alleen automatisch callibreren. Specifieke aanpassingen zijn derhalve alleen op het bronapparaat toe te passen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we het uiteraard graag!
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-01-23

Moet de soundbar 5.0 multibeam aan de muur bevestigd worden of kan hij ook op tv kast neergelegd worden?

Gevraagd door: menno amsterdam
Geachte heer/ mevrouw, Bedankt voor uw contact met de Harman Klantenservice. Wat leuk dat u interesse heeft in onze JBL BAR 5.0 Multibeam. Ik snap dat u graag wilt weten, of u de bar aan de muur moet bevestigen om deze te kunnen gebruiken, en ik help u hier graag mee. Graag stuur ik u de instructies toe voor het plaatsen van de bar op uw TV kast: Plaats de soundbar onder en voor de TV op de TV kast. Plaats de voorkant van de soundbar zo dicht mogelijk bij de voorkant van de TV kast voor de beste geluidskwaliteit. Zorg ervoor dat de luidsprekers bovenop de soundbar niet worden geblokkeerd. Ik hoop u hierbij voldoende, en naar tevredenheid te hebben geholpen. Ik wens u een prettige dag verder.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-02-10
 • y_2023, m_9, d_28, h_3CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_11
 • loc_nl_NL, sid_bar-5-0-multibeam-, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
 • clientName_jbl
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getContent, 6ms
 • questions, product

Ondersteuning