Outlet

Filteren
Actieve filters:
13 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Grijs
  • Wit
  • Groen
  • Rood
  • Roze

Producttype

Prijs

13 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

JBL Outlet: refurbished luidsprekers, soundbars, koptelefoons en gaming headsets

Op zoek naar een goede deal voor luidsprekers of koptelefoons? Dan moet je in onze outlet zijn. In de JBL Outlet koop je met korting refurbished JBL producten en maak je toch gebruik van onze volledige service.

Lees meer »

Wat is refurbished audioapparatuur en waarom vind je het in de outlet?

Refurbished koptelefoons en luidsprekers zijn producten die aan JBL zijn geretourneerd en die wij hebben gerepareerd of in perfecte staat hebben hersteld. Refurbishing is één van onze manieren om te verduurzamen. In plaats van de geretourneerde producten weg te gooien, repareren wij ze. We nemen refurbishing heel serieus. Eerst controleren we grondig de staat van het product en checken we of alle kabels, accessoires en documenten aanwezig zijn. Indien nodig repareren we de koptelefoons of luidsprekers. Daarna certificeren we ze opnieuw. Na het gehele refurbishing proces zijn we er 100% zeker van dat de producten weer in perfecte staat verkeren en geven we jou dezelfde twee jaar garantie en levenslange ondersteuning die je krijgt op al onze nieuwe producten.

Hoe werkt het als je iets koopt in de JBL outlet?

Audioapparatuur kopen in onze outlet werkt precies hetzelfde als wanneer je een nieuw product in onze online winkel aanschaft. Je krijgt standaard twee jaar garantie en levenslange ondersteuning op onze producten, omdat we er zeker van zijn dat onze refurbished producten in perfecte staat zijn. Uiteindelijk betekent winkelen in de outlet dus alleen maar dat je grote korting krijgt op geweldige producten.

Refurbished koptelefoons

Refurbished koptelefoons geven je net zoveel plezier als onze nieuwe koptelefoons, of ze nu draadloos zijn, een kabel hebben, of beschikken over noise cancelling. Nadat ze zijn geretourneerd, zijn ze grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en opnieuw gecertificeerd. Je kunt er dus op vertrouwen dat ze de kwaliteit hebben die je van JBL verwacht.

Refurbished luidsprekers

Refurbished luidsprekers zijn luidsprekers die om welke reden dan ook zijn geretourneerd. Ze zijn volledig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en opnieuw gecertificeerd. Refurbished luidsprekers hebben hetzelfde hoogwaardige geluid als nieuwe luidsprekers.

Refurbished gaming headsets

Refurbished gaming headsets zijn net zo goed als nieuwe headsets. Ze zijn volledig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd en opnieuw gecertificeerd. Je ervaart je game als nooit te voren met onze JBL Quantum gaming headsets, of ze nu nieuw zijn of refurbished!

Refurbished soundbars

Refurbished soundbars doen niet onder voor gloednieuwe. Ze kunnen om welke reden dan ook zijn geretourneerd. Nadat we ze hebben ontvangen, worden ze grondig geïnspecteerd, indien nodig gerepareerd en opnieuw gecertificeerd, zodat je de standaardgarantie van twee jaar krijgt die je ook op gloednieuwe producten hebt. Gerenoveerde soundbars toveren je woonkamer om in een club of bioscoop, zoals al onze soundbars dat doen.

Audioapparatuur kopen in de JBL Outlet

Als je refurbished audioapparatuur in de outlet koopt, kies je voor een gebruikt product. Wij garanderen de kwaliteit van onze refurbished koptelefoons, luidsprekers en soundbars en daarom zijn dezelfde voorwaarden van toepassing. Je kunt met vertrouwen winkelen in onze outlet en altijd een goede deal vinden.