Dare to listen

Dare
To Listen

FIND YOUR TRUE SOUND

Find Your True Sound. JBL gelooft dat geluid een open podium moet zijn. Een plek van vrije expressie, waar stemmen worden gehoord. Zonder voorbehoud. Zonder beperkingen. Daarom tonen en vieren we de ongefilterde zelfexpressie van moedige kunstenaars, makers en artiesten. JBL helpt je om jezelf uit te drukken, zodat je het plezier ervaart van jezelf kunnen zijn.

OUR STORY

Je ontdekt je favoriete track die je straks op repeat zult zetten.

Het moment waarop de lichten gedempt worden, iedereen zijn ogen sluit en met de band mee begint te zingen.

Jezelf ontspannen en op play drukken voor je favoriete, prikkelende podcast.

Of je nieuwste afspeellijst delen, onderweg met vrienden.

JBL versterkt al meer dan 75 jaar stemmen en helpt de wereld te vullen met echt, ongefilterd geluid.

75 jaar JBL-geluid

2022

Met respect voor het milieu

Maak kennis met de JBL Clip 4 en Go 3, die gemaakt zijn van een milieuvriendelijk materiaal met 90% gerecycled plastic. We zijn voortdurend bezig onze producten en verpakkingen opnieuw te ontwerpen en zijn op weg om CO2-neutraal te worden.

2020

Ga op in de game met JBL Quantum

Wat gebeurt er als meer dan 70 jaar audio-expertise en gaming bij elkaar komen? Hypernauwkeurig, geweldig geluid met jou in het middelpunt van de actie. Maar we veranderen niet alleen de gamingtechnologie.

Om het speelveld inclusiever te maken werkt JBL samen met het 1.000 Dreams Fund en ondersteunt jonge, gamende vrouwen financieel om hun carrière een vliegende start te geven.

2019

True Sound for True Fans

Geluid dat net zo levendig en live klinkt als de actie op het veld: dat is waar JBL in het gloednieuwe voetbalstadion van Tottenham Hotspur en op professionele locaties over de hele wereld voor zorgt.

2012

Draadloos geluid, overal

JBL introduceert zijn allereerste draadloze Bluetooth-luidspreker, de JBL Flip. Van het strand tot op straat, het pure JBL-geluid brengt je overal.

2002

Bekroond bij de Oscar-uitreikingen

En de Academy Award gaat naar... JBL neemt niet één, maar twee onderscheidingen voor technische prestaties in luidsprekertechnologie mee naar huis. Omdat geen enkel verhaal compleet is zonder dat elke lach, zin en tekst hoorbaar is in verbluffend detail.

1996

Geluid voor elke reis

Wat is een rit zonder soundtrack? JBL werkt samen met Toyota, zodat chauffeurs onderweg kunnen afstemmen op ongefilterd geluid, waar ze ook naartoe gaan.

1974

The Wall of Sound

Stel je een set 600 JBL-luidsprekers voor, die meer dan drie verdiepingen hoog en bijna 30 meter breed opgestapeld zijn. De wall of sound is het krachtigste systeem van deze tijd en versterkt de geïmproviseerde jams van The Grateful Dead, zonder vervorming, tot wel een kilometer ver weg.
- Photo: Mary Ann Mayer. Licensed under CC

1969

Powering Woodstock

Peace. Love. En 400.000 fans die regen en modder trotseren voor een uniek festival. De luidsprekercomponenten van JBL blijven hun werk doen op Woodstock, optreden na optreden, op een van de meest legendarische evenementen in livemuziek en tegencultuur.

1946

Opgericht door een maker

Het begint allemaal met één man, en zijn passie voor ongefilterd geluid. Ingenieur en ontwerper James B. Lansing richt JBL op om in bioscopen een levensechte ervaring te bieden waardoor je het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van de actie op het scherm.En daarvan deel blijft uitmaken. En daarvan deel blijft uitmaken.

Duurzaam gebouwd Voor jou, onze communities en de planeet.

Going Green

Ga met ons mee op onze reis om de planeet te beschermen en te genieten van echt, ongefilterd geluid.

Onze emissies verminderen

Als lid van RE100.org en The Climate Pledge hebben we ons gecommitteerd om in 2030 alleen hernieuwbare energie te gebruiken en in 2040 CO2-neutraal te zijn. Transparantie is belangrijk voor ons: elke stap delen we met jou via ons jaarlijkse duurzaamheidsrapport, maar ook door rapportages aan experts zoals Ecovadis, CDP en anderen die ons onderweg helpen.

Duurzame producten en verpakkingen creëren

In 2020 lanceerden we de eco-editie van de JBL Flip 5, onze eerste draagbare Bluetooth-luidspreker die is gemaakt van 90% gerecycled plastic. In 2022 hebben we ons milieuvriendelijke assortiment uitgebreid met de JBL Go 3 Eco, Clip 4 Eco en Flip Essential 2, vervaardigd van gerecycled plastic en gerecycled textiel. Bijna alle nieuwe producten zijn verpakt in een duurzame verpakking, van FSC-gecertificeerd gerecycled papier, bedrukt met soja-inkt en zonder plastic. Veel van onze producten zijn EnergyStar-gecertificeerd.

En zorgen voor vooruitgang

In 2021 en 2022 kregen we van Ecovadis een zilveren duurzaamheidsbeoordeling voor ons werk om het milieu, duurzame inkoop, mensenrechten en ethiek te bevorderen. En daar blijft het niet bij.

Wat we aanbieden

Hoe je ook wilt luisteren, we maken het mogelijk voor je.

Bluetooth Speakers

Deel meer momenten met ongefilterd geluid dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Meer informatie

Koptelefoons en oordopjes

Bouw je eigen feestje met een nieuwe koptelefoon of set oordopjes. Wat je vibe ook is: we hebben de perfecte pasvorm voor jou.

Meer informatie

Gaming

Dare to dive in met JBL Quantum, met geluid dat speciaal voor de speler is ontworpen en elke game tot leven brengt.

Meer informatie

Home Audio

Ga helemaal op in je favoriete nummers, films en entertainment, in de comfortabele omgeving van je huis.

Meer informatie

Specialty Audio

Krachtige premiumluidsprekers, met een aantal van onze meest iconische en architectonische ontwerpen.

Meer informatie

JBL Professional

Audio-oplossingen van wereldklasse voor makers, fans en installateurs. Geniet van vervormingsvrij geluid dat ook in professionele omgevingen wordt gebruikt: van opnamestudio's tot concertzalen en sportstadions.

Meer informatie

JBL In Toyota

Ga de weg op met Toyota, voor levendig geluid dat speciaal ontworpen is voor onderweg in de auto.

Meer informatie

Car Audio

Upgrade je rit met puur JBL-geluid en geniet, kilometer na kilometer

Team JBL

Maak kennis met de stemmen van de ambassadeurs van JBL: wie ze zijn, hun passies en waarom ze deel uitmaken van #TeamJBL.

Meer informatie

Bekijk ons

Volg ons op social media en #DareToListen