Oordopjes

Lekker licht en comfortabel naar muziek luisteren. Of je nu aan het sporten bent, onderweg, thuis of op je werk, met het top geluid van JBL oordopjes kun je altijd genieten van je favoriete tracks.

Oordopjes

Filteren
Actieve filters:
22 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit
  • Roze
  • Zilver
  • Geel
  • Oranje

Waterbestendig

Google Assistant

Bluetooth

Volledig draadloos

Design (oordopjes)

Noise Cancelling

Gebruik

Batterijduur

Afspeeltijd muziek (alleen in oordopjes)

Handsfree telefoongesprekken

Snellader

Fast pairing

Prijs

22 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Oordopjes

Lekker licht en comfortabel naar muziek luisteren. Of je nu aan het sporten bent, onderweg, thuis of op je werk, met het top geluid van JBL oordopjes kun je altijd genieten van je favoriete tracks.
Lees meer »

Welke soorten oordopjes zijn er?

Laten we beginnen bij het begin. In de basis zijn er twee verschillende oortjes: in-ear oordopjes en earbuds. Het eerste type heeft afsluitende dopjes die wat dieper je oor in gaan. Bij earbuds is dat veel minder het geval. Waarin verschillen deze oortjes nog meer en wat zijn de overeenkomsten?

In ear oordopjes

Met in-ear oordopjes als de Live Pro 2 TWS luister je naar je favoriete muziek, terwijl je volop in beweging bent. De geluidskwaliteit is zo goed, doordat je de oortjes in je gehoorgang plaatst. Dat heeft als voordeel dat je het volume niet zo hoog hoeft te zetten. Ook het omgevingsgeluid wordt door de juiste plaatsing in je oor gedempt. Bijgeleverde formaten van oordopjes zorgen ervoor dat er voor ieder oor wel een match is.

Ambient aware functie

De ambient aware- functie van bijvoorbeeld de Tune Flex oordopjes zorgt ervoor dat je je in-ear oortjes niet uit hoeft te doen om toch wat van je omgeving mee te krijgen. Nog meer omgevingsgeluiden? Dan kies je voor de TalkThru-functie. Zo voer je eenvoudig conversaties en laat je je oordopjes gewoon in.

Earbuds

Het verschil tussen in-ear oordopjes en earbuds is dat deze laatste je gehoorgang niet afsluiten. De oortjes liggen namelijk wat losser in je oorschelp. Dit geeft een heel ander gevoel dan wanneer deze stevig in je oren zitten geklemd. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat beide geluid op topkwaliteit produceren. Traditionele earbuds werken met behulp van een snoertje dat je met een 3,5 mm jack plug in je telefoon steekt. Op deze manier luister je altijd en overal naar muziek. Sommige nieuwe smartphones hebben geen ingang meer voor deze plug. In dit geval raden we je onze draadloze oordopjes aan.

Draadloze oordopjes

Met draadloze oordopjes heb je geen last meer van lange snoertjes die in de knoop raken of outdated ingangen. De bluetooth verbinding maakt het snoertje namelijk overbodig. Nog zo’n voordeel is dat je je telefoon gewoon ergens onder op je tas legt, terwijl je naar je favoriete playlist luistert. Zo ben je extra flexibel, waar je ook gaat.

In-ear draadloze oordopjes

Veel draadloze oordopjes zijn verkrijgbaar als in-ear koptelefoon. De twee oortjes worden met elkaar verbonden door een kabel of een nekband. De TUNE 125BT verlies je ze minder snel. De kabel is ook gelijk de plek waar je naar volgende nummers switcht en telefoongesprekken aanneemt. Opladen van draadloze bluetooth-oortjes duurt gemiddeld twee uur. Je kunt er vervolgens weer zo’n zes tot veertien uur mee vooruit.

Volledig draadloze oordopjes

Volledig draadloos betekent optimale vrijheid. Je luistert naar muziek en voert telefoongesprekken zonder dat er ook maar een draadje aan te pas komt. Bovendien blijven ze goed zitten door de pasvorm. De volledig draadloze oordopjes zitten los van elkaar in je oren, maar zijn wel afhankelijk van elkaar. Het linkeroortje is alleen te gebruiken als je de rechter ook gebruikt. Opladen is heel makkelijk. Je plaatst de dopjes in de bijbehorende charging case. Even wachten. En je bent weer ready om urenlang muziek te luisteren.

Functionaliteiten oordopjes

De oordopjes van JBL beschikken over een goede microfoon om mee te bellen. Deze kun je dus goed gebruiken voor calls tijdens je werk of wanneer je muziek wil luisteren bij het studeren. Ook hebben we speciale sport oordopjes. Deze zijn waterbestendig en kunnen dus tegen het nodige zweet en een stootje.

Volledige controle door oordopjes met microfoon

In JBL oordopjes zit een ingebouwde microfoon. Hierdoor switch je handsfree moeiteloos tussen telefoongesprekken voeren en muziek luisteren. Via de ingebouwde afstandsbediening op de oortjes of het kabeltje is het ook mogelijk muziek uit te zetten of het volume te regelen.

Sport oordopjes

Sport oordopjes zijn dé uitvinding voor hardlopers, fitnessers en andere sportievelingen. Ze zijn speciaal ontworpen voor beweeglijke activiteiten. Dat betekent onder andere dat ze tegen water kunnen. En dus tegen zweet. Een beetje – of niet zo’n beetje – zweten, is geen probleem en ook een plotselinge regenbui doorstaan ze moeiteloos. De sport oordopjes zijn daarnaast voorzien van een ergonomische pasvorm. Deze zorgt voor extra comfort en stabiliteit tijdens het trainen. De oortjes zijn er zowel draadloos met een nekbandje als volledig draadloos.

Oordopjes kopen

Met JBL sport oordopjes weet je zeker dat je zorgeloos muziek luistert tijdens de meest intense work-out. En of je nou in-ear, earbuds, of volledig draadloos kiest, zowel het volume als de geluidskwaliteit uit deze kleine speakertjes zijn van topkwaliteit.