JBL Live 660NC Refurbished
€ 103,00
3.9 (58)
Write a review
JBL Live 660NC JBL Signature Sound - Image

JBL Signature Sound

40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste concertzalen ter wereld.

JBL Live 660NC Houd geluid buiten, of binnen. Jij bepaalt. - Image

Houd geluid buiten, of binnen. Jij bepaalt.

Houd ruis buiten en focus op de muziek met regelbare ruisonderdrukking. De Ambient Aware-technologie maakt het mogelijk om veilig door drukke straten te lopen door ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid duidelijker hoort. TalkThru zorgt ervoor dat het geluidsniveau van muziek wordt verlaagd en spraak wordt versterkt, zodat je gemakkelijk een gesprek kunt voeren, ook als je je koptelefoon ophebt.

JBL Live 660NC Eenvoudige hulp met je stem. - Image

Eenvoudige hulp met je stem.

Krijg hulp van jouw favoriete stemassistent via je stem of door op de oorschelp te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de batterijduur of schakel je JBL Live 660NC uit met je stem met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

Functies

JBL Live 660NC Perfecte telefoongesprekken in stereo, handsfree - Image

Perfecte telefoongesprekken in stereo, handsfree

Bedien de knoppen op de oorschelp om gesprekken te voeren en blijf zo in contact met de wereld om je heen. De microfoontechnologie maakt perfecte telefoongesprekken in stereo mogelijk. Met VoiceAware kun je bepalen hoeveel geluid er via je microfoon binnenkomt en hoeveel je van je eigen stem wilt horen.

JBL Live 660NC Tot 50 uur batterijduur en snelladen - Image

Tot 50 uur batterijduur en snelladen

Blijf tot maximaal 50 uur luisteren (of maximaal 40 uur met ANC en BT aan)! Daarna kun je snel even 10 minuten opladen voor nog eens 4 uur genieten. Je koptelefoon moet zich aan jou aanpassen, niet andersom.  Het geluid en de functies van de JBL Live 660NC-koptelefoon kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones-app: verander de EQ-instellingen, selecteer je favoriete stemassistent, stel je Smart Ambient-instellingen in, en nog veel meer als je de gratis app downloadt.

JBL Live 660NC Hoofdband met comfortabele pasvorm en beschermhoesje - Image

Hoofdband met comfortabele pasvorm en beschermhoesje

De stoffen hoofdband met zachte oorkussens is gevormd rond je hoofd, wat de Live 660NC supercomfortabel maakt. Het zachte hoesje dient als bescherming en opslag voor onderweg.

JBL Live 660NC Auto-play en pauze - Image

Auto-play en pauze

Je muziek wordt automatisch gepauzeerd als je je koptelefoon afzet en zal weer beginnen met afspelen als je deze weer opzet. Je hoeft er niet eens bij na te denken.

JBL Live 660NC Multi-pointverbinding - Image

Multi-pointverbinding

Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.

JBL Live 660NC Google Fast Pair - Image

Google Fast Pair

Fast Pair van Google maakt het mogelijk om je JBL Live 660NC direct te verbinden met je Android-apparaat. Om meerdere apparaten te koppelen, tik je simpelweg op het scherm van de apparaten.

JBL Live 660NC My JBL Headphones-app - Image

My JBL Headphones-app

Je koptelefoon moet zich aan jou aanpassen, niet andersom.  Het geluid en de functies van de JBL Live 660NC-koptelefoon kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones-app: verander de EQ-instellingen, selecteer je favoriete stemassistent, stel je Smart Ambient-instellingen in, en nog veel meer als je de gratis app downloadt

Specificaties & Downloads

Item# JBLLIVE660NCWHT-Z

Beschrijving

Druk op afspelen, laat je niet afleiden.

Muziek is belangrijk voor je. Als je deze JBLLive 660NC opzet, geef je jouw dag een boost. De JBL Live 660NC koptelefoon levert JBL Signature Sound met een verbeterde bas, dankzij krachtige 40 mm drivers. Zo komt elke track tot leven. En als muziek het enige is dat telt zorgt de Adaptive Noise Cancelling ervoor dat omgevingsgeluiden buiten gehouden- worden zodat niets je in de weg staat. Ambient Aware zorgt ervoor dat je veilig over straat kunt met je muziek aan en TalkThru maakt het mogelijk om gesprekken te voeren zonder je JBL Live 660NC af te hoeven zetten. Hulp nodig om de dag door te komen? Jouw favoriete stemassistent kan je eenvoudig helpen door je stem te gebruiken of door op de oorschelp te tikken. Als je Hey Google hebt ingesteld, heb je alleen je stem nodig om de functies van je JBL Live 660NC te gebruiken. Magisch! Licht en comfortabel dankzij de super-zachte hoofdband geniet je van maximaal 50 uur muziekstreaming met ANC uit, perfecte telefoongesprekken in stereo en een handig afneembare audiokabel, zodat je zelfs kunt blijven luisteren als de batterij leeg is. En als je de Live 660NC niet gebruikt, zal deze automatisch pauzeren en weer verder gaan met afspelen als je deze weer oppakt. Geniet van je muziek terwijl je verbonden blijft met de JBL Live 660NC koptelefoon. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

Algemene specificaties

Maat van driver (mm)
40

Audio Specificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
97 dB SPL@1 kHz/1 mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
16 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms)
32

Afmetingen / Gewicht

Gewicht (g)
265
Lengte koptelefoonkabel (m)
0.2
Headphone Cable Length (ft)
0.7
Ear Cup External Height (in)
3.7
Ear Cup External Width (in)
3
Ear Cup Internal Height (in)
2.5
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Ear Cup Depth (in)
0.8
Hoogte (cm)
9.3
Breedte (cm)
7.6
Interne breedte (cm)
6.4
Interne hoogte (cm)
4.7
Diepte (cm)
2.1

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
< 10 dBm
Bluetooth-versie
5.0

Batterij

Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
50
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
40
Maximale afspeeltijd (uren)
50

Kenmerken

Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Regelbare ruisonderdrukking
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Opberghoesje
Ja
Comfortabele stoffen hoofdband
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Kenmerkend JBL-geluid
Ja
Multi-pointverbinding
Ja
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Afstandsbediening op oordopjes
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Draadloos
Ja

Wat zit er in de doos?

  • Live 660NC
  • Audiokabel
  • Type-C-oplaadkabel
  • Opberghoesje
  • 1 x garantie/waarschuwing
  • 1 x veiligheidsinformatieblad/snelstartgids
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 5 van de 5 door uit Uitstekende koptelefoon, je geld echt waard. Ik begon met de JBL E55bt, heb ik 6 jaar mee gedaan, deze begaf het aan 1 kant. Daarna heb ik de JBL Club One gebruikt. De geluidskwaliteit was matig, weinig lage tonen en de club kon niet hard. De bouwkwaliteit van de club is beter, maar de geluidskwaliteit van deze ligt ver boven anderen in deze prijscategorie. Hiermee hoor je de laagste tonen uitstekend, kan hard zat en de noise cancelling doet goed zijn werk. Dit is absoluut de beste koptelefoon die je voor je geld kan krijgen!
Datum plaatsing: 2022-06-23
Rated 5 van de 5 door uit Top koptelefoon voor een fijne prijs Afgelopen week deze koptelefoon gekocht voor tijdens mijn vlucht. Deed precies wat ik ervan had verwacht: door de noise cancelling hoor je veel minder van de omgeving en zelfs een schreeuwende baby hoorde ik niet meer. Voordeel is ook dat ik de audio flink zachter kon zetten dan bij mijn oude Sennheiser. Echt een aanrader!
Datum plaatsing: 2022-06-21
Rated 3 van de 5 door uit Prima geluid, bediening is even wennen Ik heb de JBL live 660NC nu bijna 3 weken in bezit, deze mogelijkheid kwam voorbij en gezien de koude tijd van het jaar leek het mij iets moois. Meestal bij het gebruik, draag ik handschoenen (of werkhandschoenen of op de fiets) dat maakt het ontdekken van de bediening niet heel eenvoudig, ligt ook deels aan mij, maar... Veel knopjes zitten dicht op elkaar en allemaal aan 1 oorschelp Zo heb je de bediening voor de ANC naast de BT pairing knop, dus als je niet oplet stop je dus de muziek (met bt pairing) in plaats van dat je je omgevingsgeluid aanpast. Daarover gesproken, ben ik daar wel tevreden over Zoals ik het meekrijg, heb je 4 standen; 1 noise canceling 2 lichte mengeling met omgevingsgeluid (fijn in het verkeer 3 veel omgevingsgeluid om de fiets niet aan te raden (veel! windgeruis) maar in de winkel wel want dan hoor je wat mensen om je heen over je zeggen. 4 (talk trough) bereik je met een dubbele tik op het knopje, als je echt wil horen wat er gezegd wordt (veel omgevingsgeluid en muziek speelt zachtjes op de achtergrond door) maar dan mis je mischien wel mooie momenten van je muziek. Aan de andere kant, heb je de bediening voor de assistent, met één tik doet hij (volgens mij) niks, als je 'm ingedrukt houdt kan je opdrachten inspreken en met een dubbele tik leest hij eventuele berichten voor, en enige lastige hier is, je moet het in de vingers krijgen hoe snel die dubbele tik moet, aan het begin zat ik 10 keer op m'n oor te tikken voor het lukte (nu gaat het al wat beter) Het geluid is prima, niet bijzonder goed, maar ook echt niet slecht, alleen op goed volume met de juiste eq instellingen kan hij nog wel eens kraken (maar dat kan ook aan mij(n muziek) liggen Accuduur is top, een aantal dagen ongestoord muziek (podcasts of preken) luisteren, en eens in de zoveel dagen laad je 'm maar weer eens op. Hoe snel dat gaat, geen idee nog (laad 'm vaak gewoon liggen tot ik 'm weer gebruik (volgende ochtend) Al met al niks mis mee, alleen even wennen
Datum plaatsing: 2021-12-13
Rated 2 van de 5 door uit Niet enorm positief Ik heb dit product gekocht en net ook weer aangemeld om terug te sturen. Het geluid van de koptelefoon is uitstekend, de bass is enorm goed en zorgde bij mijn favoriete liedjes meteen voor kippenvel. Het gewicht van de koptelefoon is helaas erg veel in mijn mening, en ik kreeg al snel een branderij gevoel op mijn hoofd waar de ''band'' rustte (waard om te benoemen ik niet erg veel haar heb aangezien ik een geschoren hooft heb, maar toch). Ook heb ik nooit gedacht een abnormaal groot hoofd te hebben, tot ik deze koptelefoon opzette. Ik dacht dat het een kwestie van wennen was, maar het moment dat ik mijn bloed in mijn oren en hoofd hoor ruizen wanneer ik de koptelefoon op zet, ga ik er van uit ''wennen'' dit niet verhelpt. Daarnaast was de hoeveelheid functies bijna overweldigend. Ik vond het samenwerken met de app nou niet een enorme uitvinding, ik gebruikte hem amper en moest ook constant opnieuw verbinden met de app, bluetooth tien keer opnieuw aan en uit, yadda yadda. Al met al, zeker geen slechte kwaliteit koptelefoon. Ik raad hem alleen niet aan als je niet een miniscuul hoofd hebt.
Datum plaatsing: 2022-03-16
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige koptelefoon Geweldige koptelefoon de JBL660NC. Mocht de koptelefoon uit testen en ben echt zeer te vreden op alle fronten hij is multifunctionele . Heeft een geweldig geluid zowel de bas en de hoge tonen daarbij de Bluetooth functie connect zeer snel op de apparaten zoals mobile telefoon en de Google home ok ook en heeft Alexa built-in. Het volume van deze JBL660 NC is geweldig en dus is dit een echte aanrader en de prijsverhouding is voor deze koptelefoon de Live JBL660NC oké en dus een echte aanrader en multifunctionnail ik ben er zeer te vreden over en kan niet anders zeggen dat het een verrijking is op het gebied van geluid die deze koptelefoon produceerd dus zeg ik als u toch een degelijke en goede koptelefoon zoekt raad ik u de live JBL660NC aan.
Datum plaatsing: 2021-12-01
Rated 5 van de 5 door uit Kwalitatieve koptelefoon Sinds een week heb ik deze koptelefoon in huis. Het is een zeer fijne koptelefoon met een hoop opties. Als brildrager heb ik vaak moeite gehad met koptelefoons doordat ze klemmend, bedrukkend zitten door de behuizing. Deze koptelefoon zit zeer comfortabel met een bril, de padding vormt zich eromheen zonder dat het een 'bedrukkend' gevoel geeft. Het geluid is prima! Met noise cancelling filter je veel geluid weg uit de omgeving. Het is vooral fijn dat je snel kan schakelen in de verschillende standen. Hierdoor kan ik op de fiets door de stad de noise cancelling uitzetten en de omgeving goed horen (ook door de Ambient Awaretechnologie). Je kan de koptelefoon zowel met de JBL app bedienen als met de knoppen op de koptelefoon. De JBL app is daarin zeer gebruiksvriendelijk en de knoppen zijn er wat veel, maar dit went na verloop van tijd (vooral even zoeken waar welke knop ook alweer zit).
Datum plaatsing: 2021-04-29
Rated 4 van de 5 door uit Ik mag deze reviewen van de reviewclub voor een maand. Het geluid is super goed, ook als ik hem erg hard zet! Wel zijn de knopjes op de koptelefoon even wennen als je hem op hebt, je drukt al gauw blind iets verkeerd in. Ik luister er muziek en podcast mee en geluid is goed zuiver met een mooie bas. Hij sluit goed af voor geluid van buitenaf met het handige knopje, echter hoor ik op de fiets wel nog de wind er onder door komen, dit had ik met mijn vorige jbl koptelefoon niet. Al met al zeer tevreden!
Datum plaatsing: 2021-04-28
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid Mooie zwarte koptelefoon die ik met plezier opzet. Ik kan ongestoord door het hele huis naar muziek luisteren met mijn mobiel in mijn zak. Als mijn kinderen druk en met veel geluid aan het spelen zijn heb ik daar geen last van dankzij de noise cancelling. Enige nadeel voor mij is dat ik hem een beetje zwaar vind op mijn hoofd. Hij drukt ook wat op mijn oren maar als ik hem een tijdje op heb gehad dan heb ik dat gevoel niet meer. Er zit een mooie luxe opberg zakje bij. Ik ben zeer tevreden over deze koptelefoon. Ik moet wel steeds zoeken naar het juiste knopje, soms lukt het echt niet en doe ik hem even af om het juiste knopje te vinden. Dankzij de bluetooth kan ik hem makkelijk verbinden met andere apparaten. Het geluid tijdens bellen is ook prima. Luid en helder! Ben er heel blij mee.
Datum plaatsing: 2021-12-08
Rated 3 van de 5 door uit Mooi geluid, vervelende spraakassistentfunctie Het geluid en de noise cancelling van de koptelefoon zijn erg fijn en hij zit goed. Groot nadeel vind ik de spraakassistentfunctie die je niet kunt uitzetten. Zodra ik de koptelefoon vastpak, gaat de functie aan (ook als je niet bent verbonden met Siri/Google assistant/etc). Telkens word je muziek dus onderbroken door een functie die je (in mijn geval) niet gebruikt en ook niet uit kunt zetten. Erg jammer, verder een hele fijne koptelefoon, maar daardoor gaat hij toch terug.
Datum plaatsing: 2022-09-24
Rated 2 van de 5 door uit Goed geluid, teveel overbodige en vervelende onzin Al jaren een trouwe gebruiker van JBL producten. Ook deze koptelefoon is op zichzelf prima. Geluid is OK, mits je bluetooth gebruikt. Via de kabel is het geluid minder goed. Maar wat deze koptelefoon waardeloos maakt voor mij, is dat wanneer ik hem van mijn hoofd af zet, de sensor ALLES op mijn PC op pauze zet. Dat is nogal vervelend, aangezien ik nogal graag stream. Dus alle muziek, video's etc pauzeren vanwege de sensors die de koptelefoon uitzetten. Ik vind dit een vreselijke functie. Ik zou graag weer gewoon een goede koptelefoon willen, zonder al die irritante functies. GEWOON GOED GELUID en dat is ALLES wat ik wil. Het gaat eerder achteruit zo, door al die rotfuncties. Ik kan de koptelefoon ook niet omruilen, want het is blijkbaar een hygiëne product. Anders had ik dat zeker gedaan. Nu moet ik de sensors er zelf uit slopen.
Datum plaatsing: 2022-06-22
Rated 3 van de 5 door uit Goed geluid Ik test deze koptelefoon deze maand voor reviewclub. De eerste indruk van de koptelefoon was erg positief. Mooie verpakking en je krijgt er ook een handig stevig bewaartasje bij. De koptelefoon voelt stevig aan en is gemaakt van mooie materialen. De afwerking oogt ook goed. Ik vind het handig dat de koptelefoon ingeklapt kan worden. Dat maakt het toch makkelijker om hem even in je tas te stoppen als je heb niet gebruikt. De koptelefoon zit redelijk strak. Hij valt bij mij precies om mijn oren, maar dat past wel echt precies. Als je grote oren hebt, passen ze er wellicht niet helemaal in. Het geluid van de koptelefoon is verder top! Het is een genot om naar te luisteren. Ook de bas doet het goed. De accuduur is ook top! Met een keer opladen gaat de koptelefoon bij mij zo een week mee. Toch fijn dat je niet ineens met een lege accu bij de bushalte staat.
Datum plaatsing: 2021-05-10
Rated 2 van de 5 door uit Prima geluid, maar oncomfortabel. Vorige maand gekocht, maar niet tevreden mee. Ik dacht dat het zou wennen, maar in de praktijk draag ik hem nu zo weinig dat ik hem doorverkoop. Het geluid is prima, niet heel goed en niet slecht. Wel vind ik het geluid vermoeiend, misschien mede door de voor mij te strakke pasvorm en de gesloten schelpen. Noise canceling geeft een lichte ruis en ik hoor standaard mijn hartslag. Voor mij is dit helaas een on-ear koptelefoon: ik heb normale, maar toch te grote oren voor deze kleine schelpen. Na een update van de blue-tooth drivers op alle apparaten kon ik eindelijk de hoofdtelefoon draadloos gebruiken. Hij koppelde wel, maar er kwam geen geluid uit of het werd niet gezien als afspeelapparaat. Blij toe, want de bijgeleverde draad is van een ruwe laag of stof voorzien, het schuren wordt door de koptelefoon als een soort klankkast versterkt. Geen aanrader dus.
Datum plaatsing: 2022-02-21
Rated 5 van de 5 door uit Perfect geluid De koptelefoon zit erg comfortabel, strak genoeg om goed te blijven zitten tijdens een stevige work-out. Je bent echt volledig afgesloten van je omgeving, maar als het nodig is kun je dit instellen, dat je dit wel hoort. de stembediening werk iets te goed, voor je het weet is deze al iemand aan het bellen. Ook zitten er veel knopjes op en deze zijn te bedienen als de koptelefoon af is. Accuduur is erg goed en snel opgeladen.
Datum plaatsing: 2021-12-07
Rated 3 van de 5 door uit fijne headset het is een zeer goede headset om mee te werken alleen dit is al de 2de keer dat ik hem moet terugsturen omdat hij na 5 minuten laten stopt met laden ik heb meerdere kabels geprobeerd maar het probleem blijft zelf berg ik de kabels altijd veilig op en gebruik ze op de momenten dat het nodig is ik weet niet of het een productie fout is of dat het aan mij ligt maar over het algemeen heeft hij zeer goeie geluids kwaliteit
Datum plaatsing: 2022-10-30
Rated 5 van de 5 door uit goede koptelefoon! Ik ben erg verrast door deze koptelefoon de JBL Live 660NC, boven mijn verwachtingen. Na het koppelen met mijn apparaten (telefoon en laptop) wat erg makkelijk en snel gaat, begon de beleving. wat een heerlijk geluid komt hier uit. Het geluid is zuiver en is in te stellen via de JBL-headphones app naar wat je zelf prettig vind. Door de app te gebruiken op je telefoon kun je veel regelen zoals noice canceling, de instellingen voor de equalizer en je ziet hier ook hoeveel procent je accu nog vol zit. Deze koptelefoon heeft 3 verschillende standen op gebied van noise canceling, , ideaal als je rustig zonder gestoord te worden door geluiden muziek of wat dan ook wil luisteren, ga je de straat op gebruik je de Ambient aware stand waardoor de geluiden (bijv. auto’s) versterkt wordt. Enige nadeel hier aan is dat als het waait op de fiets, krijg je dit ook versterkt te horen. Daarnaast heeft deze koptelefoon een accuduur van 50 uur, was erg verbaast zo veel accu in dit compacte design. Mocht de accu leeg zijn kun je bijgeleverde audiokabel gebruiken. Het telefoneren is ook erg goed te doen, het is handsfree, helder geluid van de persoon aan de andere kant en je kunt jezelf goed verstaanbaar maken. De koptelefoon op de rechter schelp verschillende knopjes om functies te bedienen zitten, dit was even wennen waardoor ik in het begin perongelijk de verkeerde knopjes gebruikten. De oorschelp kussentjes zitten heerlijk, drukken niet te hard. Je kunt de oorschelpen ook nog eens draaien zodat het nog relaxter om op je hoofd zit. Al met al ben ik zeer tevreden, een aanrader de koptelefoon voor een heerlijke geluid belevenis.
Datum plaatsing: 2021-04-29
Rated 4 van de 5 door uit Alles wat ik verwachtte 2 weken geleden gekocht en voldoet aan alles wat ik verwachtte. Goed geluid, microfoon doet het geweldig, zit niet te strak om mijn hoofd (ik heb wel een klein hoofd) en blijft wel goed zitten tijdens sporten. Ik beveel hem aan.
Datum plaatsing: 2022-01-28
Rated 5 van de 5 door uit Great price-quality! These headphones are great! Sound quality is excellent, the system connects easily to my phone, the different noise cancelling options are very handy too! It folds (ideal for travel) and it isn't too large. The only minus is that if I yawn the system pauses and resumes after (as if I had taken it off my head, a bit too sensitive maybe). But I'm so happy with this buy!
Datum plaatsing: 2022-04-16
Rated 5 van de 5 door uit Een lifesaver! Dit is mijn Lifesaver! Ik heb nog nooit zo'n fijne koptelefoon gehad. Ik kan gewoon boven muziek opzetten en beneden lekker een ontbijtje maken. De koptelefoon heeft een heel groot bereik en de batterij is echt geweldig. Hij blijft super lang vol. Ik heb hem nu 2 weken, en ik heb hem maar 1 keer op hoeven te laden terwijl ik hem de hele dag door gebruik. Echt bizar
Datum plaatsing: 2021-05-20
Rated 4 van de 5 door uit Mooi geluid, fantastische accuduur Het eerste wat mij opviel was het mooie design, zit goed en voelt robuust aan. Bij het verbinden via bluetooth werd mij gevraagd om een JBL app te downloaden. Eerlijk gezegd zie ik de toegevoegde waarde van deze app nog niet. Batterij gaat lang mee wat wel erg prettig is, dit heeft mij positief verrast. Wanneer ik de koptelefoon af doe, stopt het geluid ook snel. Helaas lukte het mij niet om deze optie te stoppen. Geluid is mooi vol en gebalanceerd. Noise cancelling werkt goed, echter soms hoor ik veel windvlagen er nog hard doorheen in de buitenlucht. Er zijn op de koptelefoon meerdere knoppen aanwezig om de verbinding te verbreken, muziek te pauzeren, of de noise cancelling te activeren. Hoewel dit prettig is druk ik zelf nog wel eens op een verkeerde knop. Het bellen met de koptelefoon ervaar ik als zeer prettig. Kortom een prima koptelefoon die een enorm goede accuduur heeft, maar een paar kleine minpuntjes.
Datum plaatsing: 2021-05-05
Rated 5 van de 5 door uit Sluit perfect af. Ik heb hem nu ruim 1 week in huis en het bevalt super, het omgevingsgeluid kun je zo goed als helemaal dempen. Er komt heel mooi geluid uit, helder. Zit goed om je oren heen. Het bellen gaat het zeer goed, duidelijk verstaanbaar voor beide partijen. Makkelijk te bedienen en makkelijk aan te sluiten via de mobiel. Verder reageert hij snel, kortom super tevreden.
Datum plaatsing: 2021-12-02
Rated 1 van de 5 door uit Superslechte bas Bij de Mediamarkt nu mijn 2e nieuwe JBL koptelefoon in 2 weken gehaald. De bas ploot enorm en dan staat het geluid niet eens op zijn hards. Bij mijn Samsung telefoon iets minder maar bij de Iphone niet om te doen. Heb alles van Jbl van oortjes tot oudere koptelefoons en altijd tevreden. Gesproken met een JBL medewerker in de winkel en die snapt er niets van
Datum plaatsing: 2022-07-06
Rated 4 van de 5 door uit Zeer tevreden, mooi geluid en goede batterij Ik gebruik deze koptelefoon nu ongeveer een week, en dat is mij uitermate goed bevallen. Allereerst ziet de koptelefoon er stijlvol uit. Hij is gemaakt van degelijk, stevig materiaal en is daarnaast makkelijk te verstellen naar de grootte van je hoofd. De koptelefoon kom in een mooi doosje en wordt geleverd met handig bewaarzakje, een oplaadkabel en daarnaast een muziekkabel om hem niet draadloos te gebruiken. Het koppelen via bluetooth ging echt simpel, dat was zo gebeurd. Het koppelen aan de app ging wat moeizamer maar na een dag is mij dit alsnog gelukt. Eenmaal gekoppeld werkt dit ook prima. Ik vind het gebruik van de app gemakkelijker in het aanpassen van bijvoorbeeld noise cancelling omdat het wijzigen van deze geluidmodussen lastiger is als de koptelefoon op je hoofd zit. Ik merkte dat het lastig is om onderscheid te maken tussen de knopjes en ik hierdoor meermaals op de verkeerde knopjes drukte. De koptelefoon zit erg fijn en knelt niet. De noise cancelling functie werkt goed, maar wanneer je deze aan zet zonder muziek kun je alsnog goed een gesprek verstaan. Dit had naar mijn inzien nog iets beter gekund. Bellen gaat ook erg gemakkelijk en ik ben goed te verstaan voor degene aan de andere kant van de lijn. Naast de noise cancelling modus is er ook een focus modus waarbij je ontspannende vogelgeluidjes en ruis hoort, ook leuk maar zelf niet erg veel gebruikt. De koptelefoon heeft zoals ik vertel erg veel functies maar we zijn er nog niet. Je kunt de koptelefoon koppelen aan Siri of Google assistent en deze assistent gebruiken om bijvoorbeeld meldingen voor te lezen of het weer te horen. Je hoeft hiervoor alleen maar de zijkant van het linker deel van de koptelefoon aan te raken en dan wordt deze ingeschakeld. Dit is prettig alleen soms ook lastig bij het op- en afzetten omdat je dan nogal eens per ongeluk de assistent activeert. Wat wel erg fijn is dat wanneer je de koptelefoon afzet of bijvoorbeeld een oorstuk even van je oor af draait, de muziek pauzeert en automatisch weer afspeelt wanneer deze detecteert dat hij weer op het oor zit. Dit werkt goed, af en toe werkte het niet helemaal maar ook dan is de muziek simpel te pauzeren door op een knopje te drukken. Tot slot mijn absolute hoogtepunt van de koptelefoon, de batterijduur! Wauw, deze gaat echt mega lang mee. Ik heb de koptelefoon al veel gebruikt (meerdere uren per dag) en deze nog niet een keer hoeven op te laden, terwijl ik begon met een batterijpercentage van 70%. De accuduur is dus echt geweldig en daarom zeker een aanrader. Ik ben positief verrast en ondanks wat kleine minpuntjes zou ik deze koptelefoon zeker aanraden.
Datum plaatsing: 2021-04-29
Rated 4 van de 5 door uit Mooi geluid, goede ruisonderdrukking Tevreden met dit product, geluid is mooi en de headset zit comfortabel. Accu gaat ook lang mee. Nadeel is de auto-off functie bij het afzetten, op de bank tegen een kussen geleund gaat hij vaak uit en aan. Ik geloof dat ik de functie ergens uit kan zetten, maar had liever gehad dat dit minder gevoelig was. Verder dik tevreden
Datum plaatsing: 2021-06-08
Rated 3 van de 5 door uit Goede koptelefoon Een fijne koptelefoon met handige toevoegingen, zoals Adaptive Noise Canceling. Verbind snel met de apparaten zoals laptop of telefoon. Ziet er mooi uit en draagt lekker op de oren. Laat snel op en gaat met een volle batterij heel lang mee. Met de app kan je jouw muziek aanpassen aan de koptelefoon, wat super handig is.
Datum plaatsing: 2021-04-28
Rated 5 van de 5 door uit Erg fijn geluid en super ANC In het verleden nooit kunnen slagen voor een fijne headset maar deze vind ik echt top! Actieve Ruis Onderdrukking is geweldig en de muziek klinkt erg goed. Draag comfort is heel fijn, in het begin een beetje wennen dat de schelpen vrij straf op je oren drukken maar daar wen je erg snel aan.
Datum plaatsing: 2022-07-08
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig Ik heb hem al 2 jaar ongeveer en ik vind het echt de meest fijne koptelefoon ooit, hij doet totaal geen pijn aan mijn oren. Meestal kan ik een koptelefoon MAXIMAAL 1 uur ophebben. Ik laad hem per week op en luister ongeveer 4 uur per dag met de koptelefoon. Echt een aanrader
Datum plaatsing: 2022-05-31
Rated 3 van de 5 door uit Prima product Ik heb de koptelefoon nu twee weken in gebruik en ik ben niet enorm onder de indruk. Het eerste wat me opvalt als ik hem opzet, is dat hij enorm strak zit. Niet erg comfortabel, maar misschien rekt dit nog wat. Je hebt een paar fysieke knoppen, dit werkt fijn. De noise cancelling geeft bij stilte een heel zacht zoemend geluid, dit is echter nauwelijks waarneembaar. Je kan de noise cancelling niet in niveau wijzigen, het is aan of uit. De talkthru optie is erg praktisch als je je koptelefoon niet af wilt doen en werkt goed. Het viel me verder op dat er een lichtje brand aan de voorkant, bij de aan/uitknop. Dit vind ik niet echt mooi maar is ook niet heel storend. Als je buiten loopt, hoor je de wind juist harder met NC aan dan als je dit uit hebt staan. Het geluid is prima. Je kunt met de app het geluid aanpassen. De drie standaard opties vind ik allemaal net niet goed. Je kunt ook handmatig instellen hoe je het geluid wilt hebben, maar dit heb ik nog niet geprobeerd. Samenvattend, een prima product voor deze prijs.
Datum plaatsing: 2021-05-03
Rated 5 van de 5 door uit Perfect! 1,5 Week geleden ging mijn hoofdtelefoon kapot, kan na ca. 5 jaar intensief gebruik. Opnieuw weer een JBL gekocht want voor ons is JBL “het” merk. Ook diverse boxen van Jullie in een paar kamers. Hier geldt de regel hoofdtelefoon of box kapot, opnieuw JBL
Datum plaatsing: 2022-04-05
Rated 5 van de 5 door uit Super koptelefoon! Om te beginnen heb ik deze JBL Live 660NC in het zwart & het design vind ik er echt super uit zien. Een goede kwalitatieve feeling en supermooi afgewerkt met een stoffen omtrek. Het geluid van de koptelefoon is in de meeste situaties fantastisch. Soms merk je echter wel een soort overdrive als je muziek aan hebt staan met een diepe bass, maar in de meeste situaties levert deze koptelefoon uitstekend geluid. Het voeren van telefoongesprekken met deze koptelefoon is ook mega fijn en de beller aan de andere kant kan mij goed verstaan dus dat is erg fijn. Verder vind ik de JBL headphones app echt een aanrader want hierin kan je je koptelefoon helemaal configureren zoals je dat zelf wilt en hoe deze koptelefoon het best bij je past. De accuduur is buitengewoon goed en je kunt zo een week lang met deze koptelefoon doen. Daarnaast heb ik vlak nadat ik de koptelefoon kreeg een vlucht gemaakt & dan is die noise cancelling die erop zit wel echt heel erg fijn hoor moet ik je zeggen. Al met al is dit een superkoptelefoon en een aanrader voor iedereen!
Datum plaatsing: 2021-12-09
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid en geweldige stilte! Ik heb de koptelefoon nu enkele weken uit kunnen testen en hij is super! Hij ziet er mooi en erg solide uit. De kwaliteit van het geluid is ook top, beter dan ik tot nu toe heb ervaren, dit is wel de eerste in dit prijssegment, maar de kwaliteit en de extra functionaliteiten zijn echt goed. De koptelefoon is snel en eenvoudig te koppelen met apparaten en de app is ook erg handig. Alles is ook te bedienen met de knopjes op de koptelefoon, maar die kan ik nu nog niet blind vinden dus dan is de app erg handig. De noice cancelling is geweldig. Zonder muziek op is denk ik al wel 80-90% van het omgevingsgeluid verdwenen en als je een muziekje erbij op zet kan je gewoon rustig in je eigen wereld zitten terwijl om je heen complete chaos heerst. Maar één druk op de knop en je hoort je omgeving weer alsof je niet eens een koptelefoon op hebt. Als ik een nadeel moet noemen, dan is het dat hij vrij strak zit en wat zwaarder is en dat ik hem daardoor na een tijdje niet meer op mijn hoofd verdraag. Maar ik denk dat na een tijdje gewenning dat over zal gaan.
Datum plaatsing: 2021-05-03
  • y_2022, m_12, d_4, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_58
  • loc_nl_NL, sid_live660nc-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 8ms
  • reviews, product

Product Q&A

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 119ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Ondersteuning