JBL Live 460NC
€ 83,99
3.8 (55)
Write a review
JBL Live 460NC JBL Signature Sound - Image

JBL Signature Sound

40 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste concertzalen ter wereld.

JBL Live 460NC Houd geluid buiten, of binnen. Jij bepaalt. - Image

Houd geluid buiten, of binnen. Jij bepaalt.

Houd ruis buiten en focus op de muziek met Adaptive Noise Cancelling. De Ambient Aware-technologie maakt het mogelijk om veilig door drukke straten te lopen door ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid duidelijker hoort. TalkThru zorgt ervoor dat het geluidsniveau van muziek wordt verlaagd en spraak wordt versterkt, zodat je gemakkelijk een gesprek kunt voeren, ook als je je koptelefoon ophebt.

JBL Live 460NC Eenvoudige hulp met je stem. - Image

Eenvoudige hulp met je stem.

Krijg hulp van jouw favoriete stemassistent via je stem of door op de oorschelp te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de batterijduur of schakel je JBL Live 460NC uit met je stem met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

Functies

JBL Live 460NC Tot 50 uur batterij duur met ANC uit. - Image

Tot 50 uur batterij duur met ANC uit.

Luister tot wel twee dagen lang. En gebruik snelladen als dat niet genoeg is. De Live 460NC biedt maximaal 50 uur afspeeltijd met ANC uit, tot 40 uur met ANC aan en 4 uur afspeeltijd na slechts 10 minuten opladen! De afneembare audiokabel maakt het mogelijk om te blijven luisteren, zelfs als de batterij leeg is.

JBL Live 460NC Perfecte telefoongesprekken in stereo, handsfree - Image

Perfecte telefoongesprekken in stereo, handsfree

Bedien de knoppen op de oorschelp om gesprekken te voeren en blijf zo in contact met de wereld om je heen. De microfoontechnologie maakt perfecte telefoongesprekken in stereo mogelijk. Met VoiceAware kun je bepalen hoeveel geluid er via je microfoon binnenkomt en hoeveel je van je eigen stem wilt horen.

JBL Live 460NC Multi-pointverbinding - Image

Multi-pointverbinding

Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.

JBL Live 460NC Comfort-fit textielen hoofdband - Image

Comfort-fit textielen hoofdband

De stoffen hoofdband met zachte oorkussens is gevormd rond je hoofd, wat de Live 460NC supercomfortabel maakt.

JBL Live 460NC Auto-play en pauze - Image

Auto-play en pauze

Je muziek wordt automatisch gepauzeerd als je de koptelefoon afzet en zal weer beginnen met afspelen als je deze weer opzet. Je hoeft er niet eens bij na te denken.

JBL Live 460NC Google Fast Pair - Image

Google Fast Pair

Fast Pair van Google maakt het mogelijk om je JBL Live 460NC direct te verbinden met je Android-apparaat. Om meerdere apparaten te koppelen, tik je simpelweg op het scherm van de apparaten.

JBL Live 460NC My JBL Headphones-app - Image

My JBL Headphones-app

Je koptelefoon moet zich aan jou aanpassen, niet andersom. Het geluid en de functies van de JBL Live 460NC-koptelefoon kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones-app: verander de EQ-instellingen, selecteer je favoriete stemassistent, stel je Smart Ambient-instellingen in, en nog veel meer als je de gratis app downloadt.

Specificaties & Downloads

Item# JBLLIVE460NCBLK

Beschrijving

Druk op afspelen, laat je niet afleiden.

Je wilt alleen het allerbeste geluid. Zet de JBL Live 460NC-koptelefoon op en ervaar het zelf. Uitgerust met krachtige 40 mm drivers levert de JBL Live 460NC-koptelefoon JBL Signature Sound met een verbeterde bas zodat elke track tot leven komt. Activeer Adaptive Noise Cancelling als je ergens op wilt focussen en Smart Ambient als je bewust wilt blijven van je omgeving. Hulp nodig om de dag door te komen? Jouw favoriete stemassistent helpt je hierbij. Gebruik je stem of tik op de oorschelp. Als je Hey Google hebt ingesteld, heb je alleen je stem nodig om de functies van je JBL Live 460NC te gebruiken. Magisch! Licht en comfortabel dankzij de superzachte hoofdband geniet je van maximaal 50 uur muziekstreaming met ANC uit, perfecte telefoongesprekken in stereogeluid en een handig afneembare audiokabel, zodat je zelfs kunt blijven luisteren als de batterij leeg is. En als je de Live 460NC niet gebruikt, zal deze automatisch pauzeren en weer verder gaan met afspelen als je deze weer oppakt. Geniet van de muziek terwijl je verbonden blijft met de JBL Live 460NC-koptelefoon. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

Algemene specificaties

Maat van driver (mm)
40

Audio Specificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
96
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz – 20kHz
Impedantie (ohms)
32

Afmetingen / Gewicht

Gewicht (g)
210
Gewicht (oz)
7.4
Lengte koptelefoonkabel (m)
0.2
Headphone Cable Length (ft)
0.7
Ear Cup External Height (in)
2.6
Ear Cup External Width (in)
2.6
Ear Cup Internal Height (in)
1.4
Ear Cup Internal Width (in)
1.4
Ear Cup Depth (in)
0.6
Hoogte (cm)
6.7
Breedte (cm)
6.7
Interne breedte (cm)
3.5
Interne hoogte (cm)
3.5
Diepte (cm)
1.5

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.402GHz – 2.48GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<13dBm
Bluetooth-versie
5.0

Batterij

Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
<2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
50
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
40
Maximale afspeeltijd (uren)
50

Kenmerken

Audio cable
Ja
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Spraakassistent-integratie
Ja
Actieve ruisonderdrukking
Ja
Regelbare ruisonderdrukking
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Afneembare kabel
Ja
Comfortabele stoffen hoofdband
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
Kenmerkend JBL-geluid
Ja
Multi-pointverbinding
Ja
On-ear
Ja
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Draadloos
Ja

Wat zit er in de doos?

  • Live 460NC
  • Audiokabel
  • Type-C-oplaadkabel
  • 1 x garantie/waarschuwing
  • 1 x veiligheidsinformatieblad/snelstartgids
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 5 van de 5 door uit super koptelefoon! Ik heb nu 3 weken deze koptelefoon in mijn bezit en bevalt mij uitstekend. Het design ziet er goed uit en de geluidskwaliteit is ook zeker wat ik van JBL gewend ben en de noise canceling werkt geweldig. Ik moest wel even wennen aan het feit dat wanneer je de linker kant van je oor afhaalt dat dan ook de muziek stopt met afspelen nu is dit niet zo'n ramp maar dit is super gevoelig dus als je net als ik gevoelige oren hebt voor als je on-ear koptelefoons gebruikt en ze dus af en toe moet bewegen om gevoelloze oren te voorkomen kan dit snufje van de koptelefoon weleens als vervelend ervaren worden. De batterijduur is echt heel erg goed aan deze koptelefoon aangezien ik deze in de periode dat ik hem in mijn bezit heb nog geen 1 keer heb hoeven opladen. Overall een goede koptelefoon, geluid is fantastisch en de noise canceling werkt super. Zeker een aanrader voor de liefhebbers van zuiver geluid.
Datum plaatsing: 2021-05-11
Rated 5 van de 5 door uit Top apparaat Omdat mijn JBL speaker niet meer oplaadt (balen, heb dat ding toch ruim 10 jaar gehad!) via een vriend deze hoofdtelefoon gekocht. Wat een topapparaat! Super geluid en makkelijk te koppelen. Mooi is dat wanneer je via Bluetooth aangesloten bent op bijvoorbeeld de laptop, je haalt je linkeroor van je hoofd dan gaat je video automatisch op pauze en stopt het geluid. Als je hem weer op je hoofd zet dan straf het geluid en de video weer vanzelf! Ideaal!! Ik zou deze zeker aanbevelen. Prijs kwaliteit verhouding zeker een dikke 10!
Datum plaatsing: 2021-12-12
Rated 4 van de 5 door uit mooi geluid Ik vind de kwaliteit van het geluid erg goed, eigenlijk zoals ik gewend ben van JBL. Muziek luister of filmpjes kijken wordt door de kwaliteit van het geluid wel leuker. Ik vind het design van de JBL Live460NC erg mooi, het is een mooie kleur zwart en de boog van de koptelefoon heeft iets weg van de boxen. Ik vind de app erg fijn, je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel procent de koptelefoon is, daarnaast kun je in de app een aantal dingen aan/uit zetten naar eigen voorkeur. Ik had hoge verwachtingen vantevoren over de koptelefoon, en mijn ervaring is erg positief. Het geluid is erg goed! De koptelefoon is daarnaast erg eenvoudig in het gebruik, het heeft ook een erg lange batterijduur. De koptelefoon kan alleen erg strak aanvoelen na een (aantal) uur.
Datum plaatsing: 2021-12-28
Rated 4 van de 5 door uit Goede koptelefoon Wat een heerlijke koptelefoon, al lang ben ik opzoek naar een geschikte koptelefoon die mij het juiste geluid bied. Het kleine en compacte formaat vind ik heel fijn, niet te grof en het staat ook niet lomp. Het geluidsniveau verbaasde mij, super goede bass en kwaliteit. Wat ik erg fijn vond in het gebruik is als je muziek luistert en de koptelefoon van je oor tilt, de muziek automatisch stopt en weer verder speelt als je de koptelefoon op je oor zet. Kortom een hele fijne en goede koptelefoon voor een goede prijs!
Datum plaatsing: 2022-01-04
Rated 5 van de 5 door uit JBL LIVE 460NC – Is een mooi kerstcadeau? Ik heb voorheen een Wired Beats Pro gehad, momenteel TWS-oordopjes van Bluedio en QCY, en momenteel qua gaming een Steelseries Wireless Headset. Ik moet wel eerlijk zeggen dat de Beats pro erg goede Noise Canceling had erg goed geluid, maar daar betaal je natuurlijk, omdat Beats van Dr. Dré en Apple was ook de hoofdprijs voor. Het partnerschap van JBL met Harman (waar ik ook al een speaker van had gehad vond ik de bass erg goed, maar de balans van het geluid niet zo lekker. Deze koptelefoon daarentegen vind ik de JBL LIVE460NC een geschikt kerstcadeau omdat het geluid toch wel aan de betere kant is dan gedacht voor zo’n model, ook vind ik de functie van het pauzeren van muziek als je de koptelefoon van je hoofd afhaalt erg fijn. JBL heeft met dit product een goede headphone op de markt gezet. Wel mag JBL werken aan de knoppenindeling, de bass iets verfijnen (wat men ook zelf kan doen met de EQ-functies), en de ANC toch wat verbeteren (zonder muziek op te hebben), omdat er een kleine ruis in zit. Verder denk ik ook dat de hoofdkussen zachter mag om iets meer aan het comfort te doen, daarentegen is het materiaal wel comfortabel wat is gebruikt. Ook vind ik het jammer dat de Perfect Stereo Calls functie niet echt wordt waargemaakt. De app daarentegen is simpel en makkelijk in gebruikt en werkt zoals behoren. Ik nou namelijk niet weten wat de app anders zou moeten doen dan enkele instellingen makkelijker in- en uitschakelen als men dat niet via de koptelefoon wil doen. Uiteindelijk bij het wegen van de + en – ‘en vind ik dat de +’en de overhand hebben en kan ik dit product aanraden om als kerstcadeau aan te schaffen aan andere muziekliefhebbers.
Datum plaatsing: 2021-12-08
Rated 1 van de 5 door uit Niet gebruiksvriendelijk Helaas niet gebruiksvriendelijk!! Mijn vorige JBL was simpeler, ik had meer geluid en… ik ben nog steeds op zoek naar bijv waar ik accu status vd headset kan zien. Dat wat was bij de vorige gewoon op mijn scherm. Dit is maar 1 voorbeeld. Samengevat: voor iemand die gewoon simpel muziek wilt luisteren teveel poespas en teveel opzoekwerk om hem uberhaubt naar wens te gebruiken! Teveel is ook ook al aangezet en dus besloten namens klant. Het had andersom gemoeten. Wie meer opties wilt kan het opzoeken en aanzetten
Datum plaatsing: 2022-09-23
Rated 5 van de 5 door uit JBL super koptelefoon Een maand geleden heb ik deze koptelefoon gekregen, toen ik de doos openmaakte, was het overzicht heel mooi gedaan. De koptelefoon zat goed compact in de doos met oplader en alles. Onder de verpakking van de koptelefoon zat een boekje met alle info die je nodig hebt om hem te verbinden met de telefoon, en om de verschillende modus te gebruiken. Er zijn 3 verschillende modus, de normale modus, dus met geen noice cancellation. Een noice cancellation modus, voor als je lekker tot jezelf wilt komen. En een modus waarbij je alles om je heen goed hoort, als je met iemand wilt praten maar geen zin hebt om de koptelefoon af te doen. De enige nadelen die ik heb ondervonden is dat het soms wat tricky is om de koptelefoon te koppelen met de telefoon, en dat als je de noice canceling of de modus waarbij je om je heen kan horen, het geluid van de wind als je bijvoorbeeld op de fiets zit versterkt, waardoor ik alleen de normale modus gebruik als ik op de fiets zit. Maar wat een top koptelefoon!
Datum plaatsing: 2021-05-24
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekende koptelefoon Deze koptelefoon in buitengewoon goed. Met de NC ingeschakeld heb je geen last meer van je omgeving. Je kan heerlijk je eigen ding doen zonder dat iemand je stoort. De lange batterij duur is zeer gunstig voor als je geconcentreerd aan het werk bent. De app is gemakkelijk te gebruiken en opnemen en bellen is ideaal. De koptelefoon ligt lekker op de oren en het geluid is prachtig. De vele functies maakt het voor iedere luisteren mogelijk om zijn ideale geluid af te stemmen. Ik ben zeer tevreden over dit product!
Datum plaatsing: 2021-11-20
Rated 3 van de 5 door uit Goed geluid maar zit niet lekker Heel goed geluid en makkelijk in gebruik. Batterij gaat lang mee. ANC werkt goed. Helaad zit de hoofdtelefoon niet fijn op de oren. Na een halfuur dragen gaan mijn oorschelpen pijn doen. Erg jammer want verder is het een super fijne koptelefoon. Mijn vriend had dit probleem overigens niet.
Datum plaatsing: 2021-05-08
Rated 3 van de 5 door uit goed geluid maar gevoelig voor wind Geluidskwaliteit is goed, batterijduur superieur in vergelijking met mijn oude in-ear headsets. Qua eerste gebruik beviel deze headset uitstekend. Na langer gebruik, bijvoorbeeld op de fiets maar ook wandelend kreeg ik echter last van “de wind”. Als je aan het bellen bent dan treedt er verstoring op onder invloed van de wind. Blijkbaar is deze headset daar vrij gevoelig voor. Ook als je niet belt maar muziek luistert is met hardere wind (je fietst hard) de muziek of padcast niet goed te horen. Vreemd genoeg is het iets beter als je de “noise cancelling” via de JBL-app uitzet, maar nog steeds vrij storend. Lijkt er iigv op dat de noise cancelling geen rekening houdt met “wind”. Na een half uurtje gebruik, door de kleine oorschelpen van de headset, krijg ik al last dat mijn oren zijn platgedrukt. Na langdurig (twee uur) doen oren behoorlijk zeer, dat ervaar ik niet als een pretje. Denk dat ik een volgende keer een JBL headset neem met grotere schelpen, dan weet ik zeker dat dit probleem er niet is.
Datum plaatsing: 2021-12-16
Rated 1 van de 5 door uit Mooi design, slecht kwaliteit Helaas terug moeten sturen. De koptelefoon viel steeds uit. Daarnaast is het ook nog eens mega gevoelig. Raak je het per ongeluk aan gaat het ook uit. Ohja en wanneer je met de koptelefoon in de wind loopt kan je niet naar muziek luisteren en verterkt de koptelefoon het geluid van de wind. De klantenservice daar aan tegen was perfect. Je mag een defect product binnen 30 dagen retourneren en ik kreeg een kortingscode. Dus ik ga nu een andere koptelefoon proberen en hopelijk is het dan helemaal top.
Datum plaatsing: 2022-04-15
Rated 4 van de 5 door uit Klein maar fijn. Mooi die kleur zwart, verschillende materialen die gebruikt worden en de koptelefoon is niet al te groot en blijft prima op mijn hoofd zitten. Gelukkig had ik geen last van mijn oren nadat ik hem een paar uur op had. (Dit is natuurlijk erg persoonlijk) In het verleden zijn er namelijk een aantal geweest die van mijn hoofd af gleden of waarvan ik echt last van mijn oren kreeg. Het geluid ben ik erg tevreden over. En dat in combinatie met de noice cancelling. Zodat ik mijn vriend niet hoor praten, of de tv ben ik tevreden. Een review over de jbl app kan ik nog niet geven omdat ik deze nog niet heb gebruikt icm de koptelefoon. De lange batterij duur is wel top. Ik heb hem vanaf het moment dat ik hem uit de doos heb gehaald nog niet op hoeven te laden. Al met al ben ik er tot nu toe zeker wel blij mee.
Datum plaatsing: 2021-11-26
Rated 4 van de 5 door uit Heerlijk goed geluid in een compacte krachtpatser Wat ik nog steeds best bizar vind in 2021, dat ik nog verrast wordt door geluid uit hele kleine dingen. Zowel van die kleine in-ear phones als deze prachtige headphones van JBL. Ik ben dan wel geen audiofiel en ik luister mijn muziek en podcasts vooral via Spotify, maar toch ben ik zeer onder de indruk van deze headphones. Naast dat het design stevig en sterk aanvoelt, ziet het er ook nog eens heel slick uit. Het geluid wat het apparaatje maakt is dikke prima. Lekker heldere klanken, diepe bass. Goed voor zowel muziek als podcasts. Het aansluiten en koppelen is compleet fool-proof: iedereen kan het! Even de knopjes leren kennen en je bent zo aan je favoriete apparaat aangesloten. Sterker nog: je kan twee apparaten tegelijk aansluiten en dat is echt een oplossing. Want op deze manier kan ik zowel tijdens het thuiswerken aan mijn macbook gekoppeld zitten en zodra ik naar buiten loop, op mijn telefoon verder gaan. Nou ben ik ook iemand die niet gauw het maximale aantal punten weggeeft: Ik haalde immers zelf ook bijna nooit tienen. Als ik dan een puntje van kritiek mag noemen, is dat de oorschelpen wat aan de kleinere kant zijn, waardoor ze op je oren zitten en niet over je oren. Dat maakt dat het soms wat gaat knellen als je lang aan het luisteren bent...maar ach. Misschien is dat ook een goede stimulans om soms weer eens de echte wereld aan te horen. Kortom, een prima koptelefoon voor een mooie prijs, waar je ook lekker lang mee op pad kan! Kerstcadeau?!
Datum plaatsing: 2021-12-17
Rated 4 van de 5 door uit Enorm fijne koptelefoon! Doordat ik een bril draag kan het soms wat knellen achter mijn oor. Verder een hele fijne koptelefoon met goed geluid. Iets minder fijn wanneer je deze buiten draagt en er een beetje wind staat. Klinkt ontzettend hard en storend waardoor je het beter af kan zetten. Daarnaast werkt de noise canceling niet fantastisch in bijvoorbeeld een sportschool waar muziek aan staat. Desondanks blij met mijn aankoop!!
Datum plaatsing: 2022-02-26
Rated 4 van de 5 door uit Flexibele, fijne hoofdtelefoon Ik ben blij verrast met deze koptelefoon; de "JBL LIVE 460 NC." Ik zocht een hoofdtelefoon dat draadloos is en die heb ik zeker gevonden. Deze koptelefoon is niet geschikt als je de hele dag door muziek wilt luisteren want soms krijgt je wat zere oren. Verder heeft hij een lange batterij duur en is hij snel opgeladen. De koptelefoon ziet er goed uit qua design, de leren oordoppen (die goed afsluiten), zachte binnenkant en stevige buitenkant. De koptelefoon is makkelijk te koppelen met het schuif knopje op de koptelefoon, maar ook als je koptelefoon leeg is, is er een draadje bijgeleverd dat je ook makkelijk kan aansluiten! De noice canceling werkt top voor ruis. Kortom een mooie, stijlvolle, fijne koptelefoon voor een lekker muziekje, filmpje (bioscoop geluid!) of als je even wilt concentreren. De koptelefoon is licht en flexibel in gebruik. Ik vind de hoofdtelefoon zijn geld zeker waard.
Datum plaatsing: 2021-12-09
Rated 3 van de 5 door uit Goed geluid maar altijd ruis met wind Hij ziet er erg mooi en stevig uit! Erg tevreden met het geluid als je binnen bent maar zodra je buiten bent heb je altijd een ruis van de wind. Maakt helaas ook niet veel verschil in welke stand je het zet (geluiddempend of niet). Ook als de volle zon schijnt stopt de muziek af en toe omdat ie hutten waarneemt. Erg vervelende functie die ik nergens uit kon zetten, ook niet in de app.
Datum plaatsing: 2022-03-09
Rated 4 van de 5 door uit I liked the design, they are not too tight for me. The battery lasts very long, I bought them more than one month ago and just a couple days ago I had to recharge them (to be fair, I normally use them almost daily for around 30 minutes, during my commute to work). Sound isolation is not complete, but that doesn't bother me too much, overall I am very happy with my purchase!
Datum plaatsing: 2022-02-13
Rated 4 van de 5 door uit Prachtig geluid Het geluid dat uit de JBL Live 460NC komt is wel echt heel goed. Daarin merk ik wel echt verschil met mijn airpods. Hij is lekker licht, goed te verstellen en ik vind het een mooi design. Van mij hadden alleen de delen voor het oor groter gemogen. Nu drukken ze soms iets te zwaar op mijn oren, waardoor het best gevoelig wordt
Datum plaatsing: 2021-05-13
Rated 3 van de 5 door uit Jbl headset Ik heb 2 keer de JBL gebruikt ik heb best wel een breed hoofd en hierdoor knelt hij en zit dus niet echt lekker. Ook vond ik dat je nog wel de wind hoort als je op de scooter zit. Ik heb ook niet zo goed de beschrijving doorgelezen als ik heel eerlijk ben. Voor de rest de lange batterij is heel erg fijn.
Datum plaatsing: 2021-12-09
Rated 5 van de 5 door uit Uistekende koptelefoon, goed kwaliteit, goed geluid en bas. Heel fijn dat als je koptelefoon afzet, dat het geluid van je muziek ook op pauze gaaf, zo mis je geen seconden van je favoriete muziek. Zit fijn, zacht en comfortabel om je hoofd en sluit goed aan met het model van verschillende hoofden/personen.
Datum plaatsing: 2022-01-05
Rated 2 van de 5 door uit Goed voor thuisgebruik, niet geschikt voor buiten De koptelefoon aangeschaft om deze met name te gebruiken voor fietsen naar en van het werk. Helaas ongeschikt. Verder is er een vervelend geluid tussen muzieknummers door. Vroeger had je hetzelfde geluid bij transistorradio's. Had er meer van verwacht, maar op zoek naar wat beters.
Datum plaatsing: 2022-04-25
Rated 3 van de 5 door uit Koptelefoon met kleine oorschelpen De koptelefoon heeft goed geluid, maar de gehoorschelpen zijn te klein voor volwassen oren. De automatisch aan en uit werkt te snel, waardoor muziek vaak op pauze gaat, dat is niet zo handig Niet ideaal voor sportieve bezigheden, maar verder vinden wij het geluid wel prima
Datum plaatsing: 2021-05-24
Rated 5 van de 5 door uit Groot geluid uit een kleine koptelefoon. De koptelefoon voelt stevig aan. Het is mooi om naar te kijken. De verschillende materialen waarvan de koptelefoon is vervaardigd passen goed bij elkaar en geven deze koptelefoon een heel luxe uitstraling. De koptelefoon is binnen seconden met je telefoon (of andere apparaten) gekoppeld. Je moet wel de app installeren om ten volle gebruik te maken van alle functionaliteiten van de koptelefoon (bijvoorbeeld ANC en/of de Equalizer). ANC (active noise cancelling) werkt perfect. De equalizer is voor mij persoonlijk overbodig - de "Smart Audiomodus" is perfect en het is mij niet gelukt om dat te verbeteren met de equalizer. De batterijduur is fenomenaal. Ik bezit de koptelefoon nu ongeveer 10 dagen en ik heb hem uit de doos gehaald en nog niet opgeladen. De koptelefoon is uitermate geschikt voor bellen, (Teams)vergaderingen en uiteraard muziek luisteren. Er zijn grote L en R in de oorschelpen, je hoeft dus niet te zoeken aan welke kant de koptelefoon op moet zetten. De koptelefoon is makkelijk te gebruiken (ook de app). Ik heb de handleiding helemaal niet geraadpleegd. Er zit wel een handleiding in de verpakking, maar ik weet niet hoe volledig deze is. De kpoptelefoon kan best klein opvouwen en is dus makkelijk mee te nemen. Ik mis wel een hoesje ervoor... Er valt maar één dingetje tegen - en dat is heel persoonlijk: het is een on-ear koptelefoon. Mijn oren doen dus pijn na een paar uur met de koptelefoon op.
Datum plaatsing: 2021-11-22
Rated 1 van de 5 door uit Slechte ANC Beetje wind dan is ANC echt een hell om aan te hebben. Geluid van de wind word 3x sterker. Ook irritant bliepjes die je hoort als je van donker naar licht gaat en vice versa. Verder gewoon prima geluid maar goedkopere opties klinken net zo goed.
Datum plaatsing: 2021-10-26
Rated 5 van de 5 door uit Batterij gaat echt super lang mee! Sinds 2 weken heb ik deze fijne koptelefoon. Tijdens het thuis werken zonder tussentijds opladen, een hele week kunnen vergaderen en muziek kunnen luisteren. Erg tevreden over het geluid en het verminderen van achtergrond geluid. Aanrader!
Datum plaatsing: 2021-12-17
Rated 4 van de 5 door uit Prima hoofdtelefoon, maar kleine pasvorm Ik vind dat de koptelefoon van goede kwaliteit is, degelijk materiaal, zachte oorkussens, die goed aansluiten maar alleen voor kleine oren. Het installeren verloopt gemakkelijk en zonder problemen, de verbinding is goed, het geluid is goed
Datum plaatsing: 2021-06-03
Rated 3 van de 5 door uit Fijne lichte koptelefoon De headphone ziet er heel gaaf uit en is lekker licht. Voor mij is het belangrijk dat de koptelefoon prettig op de oren zit. Op dat vlak scoort ie wat mij betreft iets minder. Het geluid is top en het gebruiksgemak idem. De 2 grootste 'verrassende' pluspunten. 1. De batterij gaat echt heel lang mee. Ik heb er regelmatig mee vergaderd/gebeld en muziek mee geluisterd. Ik ben gewend dat de batterij wat sneller leeg gaat bij een koptelefoon op het moment dat je ermee belt. Maar bij deze is dat niet het geval. Wat mij betreft een ideale koptelefoon voor als je achter je laptop zit en lekker muziek wilt luisteren en af en toe een call in moet. 2. Het automatisch afspelen en pauzeren van de muziek als je de koptelefoon op of af doet. Hele fijne functie. Minpunt is voor mij het comfort en de enorme ruis/wind die je ervaart als je ermee fietst. Nu is dat laatste misschien niet zo verstandig met de noice canceling optie en wellicht inherent aan een on-ear koptelefoon. Maar mocht je 'm wel veel buiten willen dragen, vraag ik me af of dit de juiste keuze is.
Datum plaatsing: 2021-05-21
Rated 5 van de 5 door uit Jbl live 460nc Het geluid is top! Mooi helder, gaat goed hard en hij is licht in het gewicht. Het enige nadeel vind ik dat de oor kussens vrij klein zijn en hierdoor na een lange tijd dragen niet comfortabel meer aanvoelen en zelfs gaan irriteren.
Datum plaatsing: 2021-05-27
Rated 2 van de 5 door uit Echt geen aanrader Ik heb deze nu een aantal maand en ondanks dat de noice cancelling redelijk goed is en het geluid ook, irriteer ik me mateloos aan de koptelefoon. De koptelefoon pauzeert muziek wanneer 1 van de oortjes verschuift, wat ertoe leidt dat de koptelefoon de muziek om de haverklap pauzeert wanneer deze ook maar een millimeter over je oor verschuift. Daarbij geeft het zo'n irritant geluidje wanneer het dit doet. Maar het is dus niet hij de muziek alleen pauzeert en klaar, nee. Het gaat zo: pauzeren *geluidje* - muziek starten *geluidje* - pauzeren *geluidje* - muziek starten *geluidje*, en dit eindeloos door. En dat dus alleen omdat je je hoofd net een paar graden naar rechts draait omdat je iets wilt bekijken. Nogmaals: onwijs vermoeiend en het is niet te stoppen. Daarbij is het niet geschikt voor op de fiets oid want het filtert de wind geluiden niet. Kortom, ondanks het geluid en noice cancelling is het totaal geen aanrader wanneer je je ook mateloos ergert aan onderbroken worden net op het moment dat je lekker wilt headbangen / meedansen met een goed nummer.
Datum plaatsing: 2022-11-21
Rated 5 van de 5 door uit Fijne koptelefoon Deze koptelefoon werkt erg fijn. De noise-cancelling functie moet ik nog aan wennen, wanneer je hem afzet dan stopt de muziek ook. Wanneer je hem weer opzet dan gaat de muziek weer verder. Mooi design en werkt verder erg goed.
Datum plaatsing: 2021-05-16
  • y_2022, m_12, d_4, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_55
  • loc_nl_NL, sid_live460nc-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 6ms
  • reviews, product

Product Q&A

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 115ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Ondersteuning