JBL JR 460NC
€ 66,99
4.2 (31)
Write a review
JBL JR 460NC JBL Safe Sound - Image

JBL Safe Sound

Kwalitatief hoogwaardig geluid is niet aan leeftijd gebonden, maar je wilt er zeker van zijn dat je kinderen er op een veilige manier plezier aan kunnen beleven. Een maximaal ingesteld volume van minder dan 85 dB zorgt ervoor dat ze veilig kunnen genieten van geluid van JBL-kwaliteit.

JBL JR 460NC Active Noise Cancelling - Image

Active Noise Cancelling

Sluit ruis en afleiding buiten met actieve ruisonderdrukking. Je kinderen kunnen gefocust blijven bij het luisteren naar muziek, genieten van hun favoriete programma of online leren.

JBL JR 460NC Communiceren met ingebouwde microfoon - Image

Communiceren met ingebouwde microfoon

Help je kinderen te communiceren met de ingebouwde microfoon. Ze kunnen gemakkelijk chatten met vrienden en familie tijdens hun vrije tijd, of met docenten als ze druk aan het leren zijn.

Functies

JBL JR 460NC Tot 20 uur batterijduur en snel opladen - Image

Tot 20 uur batterijduur en snel opladen

Met een maximale afspeeltijd van 20 uur (en 30 uur met ANC uit) biedt de JBL Jr460NC langdurig gebruiksplezier. Opladen duurt slechts twee uur, dus ze kunnen er al snel weer gebruik van maken.

JBL JR 460NC Speciaal gemaakt voor kinderen, met eenvoudige bediening - Image

Speciaal gemaakt voor kinderen, met eenvoudige bediening

Kinderen kunnen razendsnel overweg met de supereenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. De koptelefoon is speciaal aangepast op de oren en het hoofd van kinderen en is gemaakt van kindvriendelijke, veilige materialen die niet snel beschadigd raken of afbreken.

JBL JR 460NC Afneembare audiokabel en meerpuntsaansluiting - Image

Afneembare audiokabel en meerpuntsaansluiting

Aansluiten en spelen, of draadloos gaan. De afneembare audiokabel geeft je de vrijheid om te kiezen en te genieten van het beste geluid, altijd en overal. De multipoint-verbinding biedt je de mogelijkheid snel over te schakelen tussen het ene Bluetooth-apparaat en het andere.

JBL JR 460NC Google Fast Pair - Image

Google Fast Pair

Fast Pair van Google maakt het mogelijk om je JBL Jr460NC direct te verbinden met je Android-apparaat. Om meerdere apparaten te koppelen, tik je simpelweg op het scherm van de apparaten.

Specificaties & Downloads

Item# JBLJR460NCBLU

Beschrijving

JBL Safe Sound, ruisvrij.

Geef je kind geweldig JBL Safe Sound voor onderweg of bij het leren thuis. De koptelefoon is speciaal aangepast op de oren en hoofden van zelfs de kleinste kinderen en is comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Volume onder 85 dB en kindvriendelijke, veilige materialen die niet beschadigen of breken zorgen ervoor dat ze veilig kunnen leren, spelen en ontdekken. Tot 20 uur batterijduur betekent langdurig plezier voor de hele week, en je kunt in slechts twee uur weer opladen. Actieve ruisonderdrukking zorgt dat kinderen gefocust blijven en dankzij een ingebouwde microfoon kunnen ze gemakkelijk chatten met vrienden en docenten. Het is nooit te vroeg om kennis te maken met JBL Safe Sound: geluid van hoge kwaliteit wordt door alle leeftijden gewaardeerd.

Algemene specificaties

Maat van driver (mm)
32

Audio Specificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
92 dB SPL@1 kHz / 1 mW
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms)
32

Afmetingen / Gewicht

Lengte koptelefoonkabel (m)
0.2
Headphone Cable Length (ft)
0.7
Ear Cup External Height (in)
3.6
Ear Cup External Width (in)
3
Ear Cup Internal Height (in)
2.1
Ear Cup Internal Width (in)
1.5
Ear Cup Depth (in)
0.9
Hoogte (cm)
9.1
Breedte (cm)
7.7
Interne breedte (cm)
5.4
Interne hoogte (cm)
3.8
Diepte (cm)
2.3

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
HFP 1.6 AVRCP 1.5 A2DP 1.3
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<10 dBm
Bluetooth-versie
5.0

Batterij

Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
30
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
20
Maximale afspeeltijd (uren)
20

Kenmerken

Audio cable
Ja
Oplaadkabel
Ja
Actieve ruisonderdrukking
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Multi-pointverbinding
Ja
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Draadloos
Ja

Wat zit er in de doos?

  • JBL Jr460NC
  • Type-C-oplaadkabel
  • 3,5 mm audiokabel
  • 1 x garantie/waarschuwing (W/!)
  • 1 x beknopte handleiding/veiligheidsinformatieblad (S/i)
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 4 van de 5 door uit Kinderen zijn tevreden, fijne koptelefoon Mijn twee kinderen van 7 en 9 jaar zijn zeer te spreken over de koptelefoon. Ze gebruiken hem voornamelijk voor het luisteren naar youtube filmpjes en muziek. De koptelefoon was zeer gemakkelijk te koppelen, gaat erg lang mee na opladen en is ook weer snel opgeladen. Zoon van negen vindt de koptelefoon erg lekker zitten, beter dan de 'volwassen' koptelefoon die ze eerst gebruikten. Zoon van 7 jaar heeft wat grotere (flap)oren en geeft aan soms toch wat last te krijgen van de koptelefoon. Het geluid is goed, het volume ook prima. Al met al tevreden over de koptelefoon.
Datum plaatsing: 2021-12-08
Rated 5 van de 5 door uit JBL dit is een toppertje! Deze set is geweldig voor de kinderen, met zijn vrolijke kleur en een mooi ontwerp. De zachte materialen zorgen er voor dat het comfortabele draagt. Ook voor kinderen die een bril dragen zullen hier vrolijk van worden door de zachte oorschelpen ondervindt je hier geen last van. Het mooie volle geluid geeft een optimale geluids ervaring. Ideaal is het snelle opladen en de lange batterij levensduur. Eenvoudige bediening. Makkelijk te verstellen en de soepele materialen die zijn gebruikt geven een prettig en comfortabel gevoel.
Datum plaatsing: 2022-01-22
Rated 4 van de 5 door uit Goede headset De headset sluit mooi aan op het hoofd. Ze zijn heel makkelijk verstelbaar dus ook al worden ze gebruikt door meerdere kinderen dit is binnen een paar seconden op te lossen. Ook sluit de headset mooi aan op het oor zodat her geluid er goed doorheen komt. De batterij gaat heel lang mee wat natuurlijk erg fijn als je bijvoorbeeld de headset mee neemt onderweg. Het ontwerp is ook mooi, de kleuren sprak mijn kinderen in ieder geval aan verder is het een solide koptelefoon waar ik erg blij mee ben.
Datum plaatsing: 2021-12-04
Rated 1 van de 5 door uit Slechte noise canceling Hadden deze koptelefoon met name aangeschaft door de noise canceling functie. Echter valt deze behoorlijk tegen! Wij merken geen verschil als het aan of uit is. Wij hebben hem daarom weer terug gestuurd!
Datum plaatsing: 2021-12-15
Rated 5 van de 5 door uit Een zeer goede kindvriendelijke draadloze koptelef Super handige en goede koptelefoon. Volgens onze zoon een COOLE koptelefoon. Heeft een goede pasvorm, en makkelijk passend te maken. Makkelijk in gebruik. Met de fast pairing hoef je ook totaal niet te wachten dat de koptelefoon is verbonden met de Ipad. Super snel dus. Koptelefoon is ook zeer kindvriendelijk. En kan goed tegen een stootje. Met de lange batterijduur is deze koptelefoon ook zeer handig voor vakantie en of lange reizen. Ik zou de koptelefoon zeer zeker aanbevelen.
Datum plaatsing: 2022-01-19
Rated 2 van de 5 door uit Mooie koptelefoon, voldoet niet aan verwachtingen Koptelefoon besteld voor het studeren van mijn zoon, waardoor de noise-cancellings-functie de voornaamste aankoopreden was. Deze voldeed echter in zijn geheel niet, het omgevingsgeluid was nog volledig goed waarneembaar, waardoor ik deze koptelefoon weer heb teruggestuurd en voor het (veel duurdere) alternatief van Sony heb gekozen, welke wel voldoet. Prijs van de JBL is prima, ziet er ook leuk uit, geluid dat hij maakt is goed, maar de noise-cancel kwaliteit is duidelijk ondermaats.
Datum plaatsing: 2022-03-07
Rated 4 van de 5 door uit fijne koptelefoon We hebben nu een week deze koptelefoon in gebruik en we zijn erg tevreden. Onze zoon vind de kleurtjes van de koptelefoon geweldig. (spreekt kinderen dus erg aan). De noise canceling werkt goed tijdens zijn schoolwerk en hierdoor is hij minder snel afgeleid. De koptelefoon is erg stevig en makkelijk te koppelen aan tablet of een telefoon. Ook is het makkelijk te bedienen voor kinderen. Dikke plus is de accu , hij gaat lekker lang mee. Wij raden hem zeker aan aan anderen.
Datum plaatsing: 2021-12-13
Rated 4 van de 5 door uit aangenaam qua design vind ik deze wel geslaagd. Aangenaam kleur van blauw en groen. Qua geluidsniveau vind ik het ideaal dat er een limiet op zit. Zeker voor de kinderen is dit niet té luid voor gehoorschade te voorkomen. Qua batterij gaat deze lang mee, alsook is deze gemakkelijk op te laden. Als je de koptelefoon wel lang op hebt, meer dan een uur, krijg ik pijn aan me oren van het gewicht. Is ideaal voor kortere momenten, maar niet voor extreem lang te dragen.
Datum plaatsing: 2021-12-11
Rated 3 van de 5 door uit Goede koptelefoon, niet voor alle doelen geschikt. Ik heb de koptelefoon een maand geleden gekocht voor mijn zoon. Hij speelt graag op de Switch het spel Fortnite. Deze koptelefoon sprak me aan omdat het zijn gehoor beschermd, zowel bedraad als draadloos is te gebruiken en tegen een stootje kan. De koptelefoon heeft veel draagcomfort omdat deze, een van de weinige kinder koptelefoons, over ear is. De noice canceling is niet overdreven dempend maar de koptelefoon zelf houdt ook al veel geluid tegen. De geluidskwaliteit is goed. Mooie ronde klanken en heldere stemmen. Op de Nintendo Switch kan alleen bedraad gebruik worden gemaakt van de microfoon functie. Helaas kan deze koptelefoon juist alleen draadloos met microfoon worden gebruikt. Het doel waar ik hem voor heb aangeschaft is dus helaas niet bereikt. Het zou fijn zijn als dit duidelijker wordt vermeld bij de beschrijving.
Datum plaatsing: 2022-03-14
Rated 5 van de 5 door uit De ideale kinderkoptelefoon Deze koptelefoon mochten wij testen en is echt alles wat wij zochten voor ons zoontje in een koptelefoon. Allereerst ziet hij er heel leuk uit. Een hip kleurtje sprak onze zoon gelijk aan. Het gebruik is ook heel simpel en zelfs zonder de gebruiksaanwijzing kwam ik al erg ver. Het draadloos verbinden gaat makkelijk en de verbinding blijft ook goed. De kwaliteit van het geluid is ook goed en zelf de kritische papa vond het goed geluid. Ik vind het ook erg fijn dat je het volume goed kan regelen en dat dit speciaal aangepast is op de kinderoortjes. Dat scheelt weer zorgen voor deze mama! Tijdens een paar dagen thuisschool is de microfoon ook goed gebruikt. Onze zoon was goed te verstaan en ook door de noise cancelling kon hij zich goed concentreren op de online les. Wij zijn erg blij met deze koptelefoon en raden deze zeker aan!
Datum plaatsing: 2021-12-08
Rated 4 van de 5 door uit Optimaal voor kinderen Inmiddels heb ik deze koptelefoon een aantal weken in gebruik. Wat mij opvalt is dat hij erg comfortabel zit, dit werd ook bevestigd door mijn dochter. Het koppelen gaat met grote eenvoud, een keer voordoen en de volgende keer kunnen ze het zelf. Het geluid is gewoon goed, geen uitblinker. De NC doet iets, maar filtert niet alles weg. Het volume is berperkt tot een veilig niveau. Al met al is dit een super koptelefoon voor kinderen.
Datum plaatsing: 2021-12-12
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend te bedienen door kinderen De knoppen zijn groot genoeg en duidelijk, waardoor de bediening door onze vijf jarige uitstekend is. De NC is eenvoudig uit te schakelen nadat deze automatisch ingeschakeld is bij het aan zetten van de hoofdtelefoon. Hierdoor blijft het enigszins mogelijk om contact met ons kind te houden. NC blijft ideaal tijdens reizen in de auto, vliegtuig of trein. De volume hoeft dan niet hoger gezet te worden. Een klein minpuntje is dat het volume niet op de hoofdtelefoon zelf te bedienen is, maar alleen vanaf het apparaat waarmee deze verbonden is (Bluetooth). Met het draagcomfort zit het ook goed. Er zijn zachte materialen gebruikt. Een prima investering voor ouder en kind: het geluid blijft waar het moet zijn, ook in een rumoerige omgeving. En het aantal dB’s is gelimiteerd tot een veilig niveau, dus de kans op gehoorbeschadiging is zeer klein tot nihil.
Datum plaatsing: 2022-03-03
Rated 4 van de 5 door uit Fijne koptelefoon voor kinderen! Nadat mijn zoon van 5 al eerder een jbl Bluetooth headphone had, heeft hij sinds kort deze in gebruik. De kappen vallen mooier over het oor dan de basis variant en hij vindt de koptelefoon fijn in gebruik. Voordeel is dat hij met een knopje op de koptelefoon zijn tablet kan pauzeren. Verder kan hij hem zelf aan en uit zetten. Noice canceling werkt niet optimaal, maar niet storend voor kinderen. Ja erg blij met deze mooie koptelefoon!
Datum plaatsing: 2021-12-03
Rated 4 van de 5 door uit Fijne hoofdtelefoon, maar niet perfect Voor mijn kinderen (8 en 5 jaar) kreeg ik de mogelijkheid om deze kinderkoptelefoon te testen. Wij hadden al 2x een JBL JR310 (bedraad) in huis, maar die waren niet perfect (kabeltje defect). Die hebben ook een andere prijsstelling, dus een duurdere hoofdtelefoon, zou dat flink beter zijn? Deels wel. Het gebruiksgemak is erg goed, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Maar in een Teams-call zou ik deze zelf niet zo snel opzetten vanwege het design, maar technisch gezien kan het prima. Mijn zoon gaf wel aan dat zijn oor soms tegen de binnenkant van de hoofdtelefoon kwam (waar de 'L' staat, zeg maar) en onder het beschermende gaasje voel je inderdaad wel wat onregelmatige plastic delen. Maar niet dusdanig dat het storend is. De geluidskwaliteit viel me toch tegen, voor dit prijsniveau. Ik merk niet heel veel verbetering tov de goedkopere units, had hier simpelweg meer van verwacht. Ik ben gewend om de hoge en lage tonen goed te horen bij JBL en dat heb ik hier niet echt ervaren. Het volume is beperkt, dat is echt wel heel goed natuurlijk. De knoppen zijn lekker groot, niet te missen, niet teveel knoppen ook. Bij ons werkte de NC-knop niet, als in: ik merkte geen verschil tussen aan- en uitschakelen van Noise Cancelling. Dat was een grote teleurstelling eigenlijk, maar ik kan niet beoordelen of dat een foutje is van dit apparaat of dat het zeer minimaal effect heeft. Alles bij elkaar een prima kinderkoptelefoon met een redelijk stevige prijs.
Datum plaatsing: 2022-01-26
Rated 4 van de 5 door uit Coole koptelefoon Wauw wat een gave koptelefoon, geel met blauw! Ons zoontje vindt hem helemaal geweldig, zijn favoriete kleuren. Hij gebruikt hem veel, thuis of in de auto. Heerlijk rustig voor Papa en mama wanneer er luisterverhaaltjes of filmpjes gekeken wordt. Naast zijn coole looks zit de koptelefoon ook nog eens heel lekker en comfortabel op je hoofd en oren en is makkelijk aan te passen voor verschillende hoofden. Het geluid is top en de Actieve ruisonderdrukking werkt redelijk goed, de oorpads zijn makkelijk draaibaar zodat ze niet vlug kapotgaan en zo makkelijk op te bergen in de lade. De knoppen op de koptelefoon zijn makkelijk te vinden en te bedienen. Via bluetooth is de koptelefoon snel verbonden met laptop, smartphone of tablet, pluspunt is de lange accuduur en mocht de accu leeg zijn kan je hem ook nog via de kabel aansluiten, maar eigenlijk is dit nodig want de koptelefoon laadt razendsnel op.
Datum plaatsing: 2021-12-06
Rated 5 van de 5 door uit Superfijne koptelefoon Onze zoon test deze koptelefoon nu sinds een paar weken en hij is er heel blij mee. De kleur is net zo mooi blauw als op het plaatje! De oorschelpen sluiten goed aan en de koptelefoon is eenvoudig op maat te maken. De batterijduur is heel lang. De verbinding maken met de ipad gaat eenvoudig via bluetooth. Het geluid is kwalitatief goed dus we zijn erg tevreden over deze koptelefoon.
Datum plaatsing: 2021-12-07
Rated 4 van de 5 door uit Fijne opvolger voor die zonder Noise canceling Ik ben heel blij met deze koptelefoon voor mijn zoon van 11. Hij gebruikt hem vaak omdat ikzelf snel overprikkeld ben. Voorheen had hij ook een JBL koptelefoon met Bluetooth die al goed beviel, maar deze is duidelijk een grote verbetering. De kleuren zijn ook nog prima voor een 11-jarige. Ik ben blij dat hij wederom gemaximeerd is op 85dB, je wil gehoorschade voorkomen natuurlijk. Daarnaast heeft hij er nu minder last van als wij praten of tv kijken. Of van andere herrie zoals de verbouwing van de buren. De connectie ging gemakkelijk en hij kan hem helemaal zelf bedienen en opladen. De oorschelpen zitten prettig en zorgen ook al voor het buitensluiten van veel geluid. Fijn dat er ook een kabel is meegeleverd mocht de batterij toch een keer leeg zijn op een onhandig moment. Al met al dus mooi design, mooie techniek en stevig genoeg voor kinderen. Vind hem dus zelf zeker een aanrader voor schoolwerk en privé dingen zoals Netflix en YouTube kids.
Datum plaatsing: 2021-12-07
Rated 5 van de 5 door uit Eenvoudig en veilig in gebruik De koptelefoon is veilig en eenvoudig in gebruik. Volgens mijn dochter zit hij heel fijn op de oren en ze is blij dat ze een draadloze koptelefoon kon gebruiken in plaats van de bedrade koptelefoon die ze al heeft. Hij is ook heel handig in Teams. Ze vond het vooral handig dat de iPad de koptelefoon gelijk herkende.
Datum plaatsing: 2022-02-17
Rated 5 van de 5 door uit Echte aanrader! Wat een aanrader deze koptelefoon! Niet alleen onze dochter maar ook wij zijn er erg blij mee. De koptelefoon is licht, wendbaar, heeft een goed geluid, geen geluid van buitenaf door de ANC (die je overigens uit kan schakelen) en een duidelijk verstaanbare microfoon. Hoewel de koptelefoon draadloos is kan je hem middels het meegeleverde kabeltje ook met een draad gebruiken. Wij hebben de koptelefoon nu 2 weken in bezit en hoewel hij veel gebruikt is om muziek te luisteren en om lessen te volgen hebben wij hem nog niet op hoeven laden. Een volle batterij gaat zo’n 20 uur mee staat er in de beschrijving en dat klopt volgens ons wel. We hebben wel wat moeite gehad om de koptelefoon te koppelen voor gebruik op verschillende apparaten. Maar als dat eenmaal goed is ingesteld werkt dat heel eenvoudig. Wat wel jammer is is dat er geen beschermhoesje bij zit om allebei de kabeltjes en de koptelefoon in te bewaren. Ook een uitgebreide gebruiksaanwijzing is er niet bij, ook niet te downloaden.
Datum plaatsing: 2022-01-21
Rated 4 van de 5 door uit Geweldige koptelefoon Deze koptelefoon hebben wij een aantal weken mogen uitproberen. Het was een hele verrassing dat dit zo'n fijne koptelefoon is. Onze zoon van 9 vond hem Cool al hadden de kleuren voor hem wat stoerder mogen zijn. De eerste indruk was dus oke, ziet er mooi uit, klein compact op te vouwen, de oordoppen bewegen fijn mee, voelt degelijk aan. Wat een groot voordeel voor ons was is dat de headset ook meteen gemakkelijk te gebruiken was. Geen gedoe met installeren enz, maar meteen klaar voor gebruik. Je kunt eenvoudig verbinding maken met je toestel. De koptelefoon zit lekker, sluit mooi aan en zelfs voor volwassenen is ie fijn in het gebruik. Een groot voordeel is de lange accuduur, waardoor hij heel fijn is om mee te nemen in de auto of op vakantie. We hebben het idee dat deze koptelefoon ook wel tegen een stootje kan, maar dat hebben we nog niet echt getest omdat we er heel voorzichtig mee zijn. Kortom; we zijn zeer tevreden over deze mooie koptelefoon en zouden hem aan iedereen aanraden!
Datum plaatsing: 2022-01-27
Rated 4 van de 5 door uit Hele fijne kinder koptelefoon Nou vol verwachting op deze kinder JBL JR460NC gewacht. Een stevige kinderkoptelefoon zonder snoer waardoor hij minder kwetsbaar is voor de bekende kabelbreuken. Hij ziet er mooi uit, degelijk design, stevig maar wel flexibel. Hij is veel kleiner te maken door hem op te vouwen. Ook zeer geschikt voor minder voorzichtige kids. Heel fijn! Na ontvangst binnen 5 minuten zeer makkelijk in gebruik te nemen ook voor digibeten. Daarnaast geschikt om aan diverse apparaten te koppelen en hiertussen te wisselen. Zit lekker op alle maten kinder (en volwassenen ;-p) hoofdjes. Sluit fijn aan over oren. Ideaal voor filmpjes, spelletjes, maar ook voor schoolwerk tijdens het thuisonderwijs tegenwoordig. Hij heeft noisecanceling en er is duidelijk afscherming van geluid. Verder heel fijn voor het luisteren van muziek! Maar ook om handsfree te bellen met bereik door het hele huis zonder problemen te krijgen met de verbinding. Al met aan m’n echt een hele fijn degelijk product. Zeker een aanrader!!
Datum plaatsing: 2021-12-03
Rated 5 van de 5 door uit Fijne koptelefoon Sinds een week deze koptelefoon voor mijn dochter in huis. Ik wou dat ik hem eerder ontdekt had. Sinds een week heb ik ook geen dochter meer. Ze loopt het liefst de hele dag met deze koptelefoon op. Filmpjes kijken, spelletjes spelen, muziek luisteren en voor school aan de gang. Doordat het geluid begrensd is, hoef ik mij geen zorgen te maken dat zij het geluid te hard heeft staan. Maar uiteraard controlleer ik het wel. De accu van deze koptelefoon gaan mega lang mee. Dat is echt heel fijn! Hierdoor kan je hem gewoon meenemen een weekend weg, zonder hem op te hoeven laden. Wat ook leuk is en handig voor kinderen is dat aanduiding van de maat. Deze gaat in muzieknootjes. De koptelefoon is in 4 verschillende maten te zetten. Het geluid is super mooi en helder en de duidelijke aanduiding van links en rechts is ideaal! Zodra een kind ook maar een beetje kan lezen, kan het zich hiermee al zelfstandig redden! Zeker een aanrader! Een wat hogere prijsklasse maar voor dat geld heb je zeker kwaliteit, voor je kind en voor jezelf!
Datum plaatsing: 2021-12-05
Rated 4 van de 5 door uit Fijne, handzame koptelefoon Deze koptelefoon aangeschaft voor onze kinderen. Een lekker flitsend kleurtje, wat gelijk al enthousiast ontvangen wordt door hun. De handleiding is summier en bestaat vooral uit afbeeldingen. Ik voel me bijna een beetje een digibeet maar met een beetje concentratie valt het allemaal goed te ontcijferen en is de bediening van deze koptelefoon daarna makkelijk en snel. De batterij gaat lang mee, een groot voordeel. De noise cancelling vind ik niet erg sterk, je merkt weinig verschil wanneer je deze wel of niet ingeschakeld hebt maar het dempt wat mij betreft wel voldoende. Dit dempen inschakelen gaat overigens heel simpel door het indrukken van een van de drie ronde knoppen op de koptelefoon. Het koppelen aan een apparaat gaat snel en moeiteloos. Door op de middelste knop te drukken zet je de muziek of video die je afspeelt op je telefoon of tablet in één seconde op pauze en net zo makkelijk herstart je hem weer. Wij vinden het een goede aankoop, de kinderen vinden hem mooi en makkelijk te bedienen en het scheelt weer een hoop telefoon/tablet geluiden om ons heen.
Datum plaatsing: 2021-12-03
Rated 5 van de 5 door uit Heel fijn, zoals ik gewend ben van JBL Ook wij mochten deze koptelefoon testen. Mijn zoon was helemaal blij ermee. Het design is hartstikke leuk voor kinderen. Eenmaal uit de doos was het zo gepiept om hem aan te sluiten en te testen. Als je al bekend ben met JBL, kan je zo aan de gang er mee. We waren al aan het rond kijken naar een koptelefoon voor hem. Ik heb zelf ook een JBL koptelefoon, maar ik vind het wel heel fijn dat deze veilig is voor de kinder oortjes. Hij kan duidelijk niet zo hard als de gewone. De koptelefoon is draadloos, dus geen gedoe met kabeltjes. Lijkt me ook niet handig werken met kinderen. Die blijven vast elke keer haken aan het snoer. De actieve noisecanceling is redelijk te merken, ik had daar wel iets meer van verwacht. De knopjes zijn duidelijk en goed te bedienen. De batterij gaat ook lang mee, ik denk inderdaad wel 20 uur. Ik heb het niet bijgehouden, maar we hebben hem nu al een paar weken en nog maar 1 keer opgeladen. Hij is zo opgeladen weer. Heel fijn met een ongeduldige kleuter . Dus kortom, een echte aanrader. Het geluid is gewoon goed. Het gebruiksgemak is goed.
Datum plaatsing: 2022-02-06
Rated 2 van de 5 door uit Noice cancelling matig Werkt redelijk, had gehoopt dat geluid weg gefilterd zou worden maar dat is nauwelijks het geval
Datum plaatsing: 2022-03-31
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig voor de kids. Super mooi design. Werkt goed kids zijn er blij mee.
Datum plaatsing: 2022-05-01
  • y_2023, m_1, d_28, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_31
  • loc_nl_NL, sid_jr460nc-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 22ms
  • reviews, product

Product Q&A

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 109ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Ondersteuning