On-ear en over-ear koptelefoons

Filteren
Actieve filters:
13 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit
  • Rood
  • Groen
  • Roze

Google Assistant

Producttype

Bluetooth

Noise Cancelling

Noise Cancelling type

Gebruik

Batterijduur

Afspeeltijd muziek (alleen in oordopjes)

Handsfree telefoongesprekken

Snellader

Collecties

Prijs

13 results
/on-over-ear-koptelefoons/JR310-.html?dwvar_JR310-_color=Blue-GLOBAL-Current&cgid=over-ear-headphones
€ 24,99
Koop 2 of meer JBL Kinderkoptelefoons en bespaar 10% per stuk. CODE: JBLJR 
/on-over-ear-koptelefoons/JR310BT-.html?dwvar_JR310BT-_color=Green-GLOBAL-Current&cgid=over-ear-headphones
€ 44,99
Koop 2 of meer JBL Kinderkoptelefoons en bespaar 10% per stuk. CODE: JBLJR 
/on-over-ear-koptelefoons/JR460NC-.html?dwvar_JR460NC-_color=Blue-GLOBAL-Current&cgid=over-ear-headphones
€ 79,99
Koop 2 of meer JBL Kinderkoptelefoons en bespaar 10% per stuk. CODE: JBLJR 
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

On- en over-ear koptelefoons

Met een on- en over-ear koptelefoon neem je de allerbeste geluidskwaliteit overal met je mee naartoe. Op straat, in de trein of op de fiets. Luister naar je favoriete playlists en geniet urenlang van topkwaliteit met een JBL koptelefoon.
Lees meer »

Bluetooth on-ear en over-ear koptelefoons

Draadloze koptelefoons werken door middel van bluetooth. Deze verbinding zorgt ervoor dat je naar muziek luistert terwijl je telefoon, laptop of tablet zich op een afstand tot wel vijftien meter bevindt. In je hoofdtelefoon zit een batterij die – afhankelijk van het model – tussen de acht en dertig uur meegaat. Is je koptelefoon leeg? Dan laad je ‘m in twee uur weer volledig op. Tegenwoordig hebben veel accu's ook een snellaadfunctie. Daarmee is vijftien minuten opladen voldoende om weer twee uur lang te luisteren.

Hoe werken koptelefoons?

Best een technisch verhaal. Maar koptelefoons werken als volgt: de audio uit je muziekinstallatie wordt via elektrische signalen verplaatst naar twee kleine stereoluidsprekers op je koptelefoon. De hoofdtelefoons werken volgens het magneto-dynamisch principe. Dit houdt in dat de drivers in staat zijn om via trillingen in de lucht geluid te produceren. Deze komen vervolgens in jouw oren terecht.

Verschillen tussen on- en over-ear koptelefoons

Het belangrijkste verschil is dat over-ear koptelefoons over je oren vallen en on-ear koptelefoons op je oren zitten. Een hoofdtelefoon die helemaal over je oren valt, geeft een ander soort comfort. De oorkussens van een over-ear koptelefoon omsluiten je oren, terwijl een on-ear hoofdtelefoon op je oren drukt en zich naar je oren vormt.

Formaat

Het compacte (opvouwbare) formaat van de on-ear koptelefoon biedt als voordeel dat je deze makkelijk meeneemt. De over-ear koptelefoons staan bekend om het iets grotere formaat. Bij JBL zijn ook de over-ear hoofdtelefoons compact en supermakkelijk mee te nemen. Of dat nou op je hoofd is of in je tas. Beide type koptelefoons zijn dus perfect voor thuis, op werk of voor onderweg.

Draagcomfort

Voor het beste draagcomfort zijn zachte kussentjes in of op je oren natuurlijk essentieel. De koptelefoons van JBL hebben oorkussens van topkwaliteit. Ook de pasvorm van on-ear koptelefoons is heel belangrijk. Door ze te dragen vormen ze zich vanzelf naar de vorm van je oren. Zo krijg je je eigen gepersonaliseerde hoofdtelefoon. Daarnaast is het mogelijk de oorschelpen zo te verstellen en draaien dat ze precies aansluiten om je hoofd.

Spraakassistent

Hulp nodig? Met een druk op de oorschelp van je koptelefoon activeer je een spraakassistent als Google Assistant of Amazon Alexa. Zo luister je in no time naar je favoriete tracks. Het werkt simpel. Vertel de assistent de titel en artiest van een track en there you go.

On-ear of over-ear koptelefoon kopen

Welke koptelefoon wordt jouw beste vriend? Wat de beste keuze voor je is, hangt helemaal af van je wensen. Ga voor een over-ear koptelefoon wanneer je kiest voor optimaal muziekgenot en kies een on-ear koptelefoon als je van een kleiner formaat houdt. Linksom of rechtsom: met een koptelefoon van JBL luister je waar je maar bent naar je favoriete muziek in topkwaliteit.