ONTDEK DE SPRAAKGESTUURDE

JBL LUIDSPREKERFAMILIE


Draagbaar, waterbestendig, slim

Bekijk details

Krachtige, diepe bas met heldere hoge tonen, slim

Bekijk details

Krachtig, ruimtevullend, slim

Bekijk details

Draagbaar, waterbestendig, krachtig, slim

Bekijk details

LINK-luidsprekers leveren uitzonderlijk geluid met
de intelligentie van de Google Assistent.

Met je stem kun je je muziek bedienen, vragen stellen, opdrachten geven, je planning beheren en je smart home aansturen. Met de LINK-luidsprekers kun je dezelfde ervaring in je huis uitbreiden tot buitenshuis. LINK10 en LINK20 zijn draagbaar en waterdicht en kun je overal in je huis en in je achtertuin gebruiken. LINK300 en LINK500 bieden een krachtigere geluidservaring met diepe, rijke bassen en heldere hoge tonen en zijn de ideale luidsprekers voor in huis. Je kunt meerdere luidsprekers eenvoudig met elkaar koppelen om een boeiende, versterkte multi-room luisterervaring te creëren.

Legendarisch geluid, nu slimmer

Gebruik je stem om je favoriete nummers aan te vragen en geniet van high-definition muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.1

Ok Google, speel rock muziek

Handsfree hulp van de
Google Assistent

Krijg antwoorden, speel nummers, organiseer je dag, geniet van je entertainment en beheer je smart home met alleen je stem. 2

Ok Google, zet melk op mijn boodschappenlijstje

Bedien je smart home

Gebruik je stem om de perfecte temperatuur in te stellen of de verlichting van je compatibele domotica-apparaten uit te schakelen. 2

Ok Google, zet de thermostaat op 20 graden

Multiroom audio-ervaring

Groepeer meerdere luidsprekers met Chromecast built-in om in elke kamer van hetzelfde nummer te genieten. Geniet van muziekstreaming in high-definition naar al je speakers, mogelijk gemaakt door de cloud.2

Ok Google, speel jazz op alle speakers

Neem het feest naar buiten met LINK10 en LINK20.

Neem je LINK draagbare luidsprekers mee naar de achtertuin en breid het plezier uit naar het zwembad dankzij het robuuste en waterdichte ontwerp.2

Ok Google, wat is de temperatuur buiten?

Vergelijk de luidsprekers

 
Spraakbediening Far-Field spraakherkenning met de Google Assistent
Smart Home bediening
Multiroom
HD Smart Display
Batterij 5 uur 10 uur
Waterbestendig IPX7 IPX7
Eenvoudige luidsprekerconfiguratie Installatie met Google Home App (dezelfde ervaring op alle luidsprekers met Chromecast built-in)
HD Audio 96 kHz / 24-bit HD-muziekstreaming, mogelijk gemaakt door cloud
Chromecast built-in
WiFi & Bluetooth
Power 2 x 8 W 2 x 10 W 2 x 25 W 4 x 15W
 • OVERWELDIGEND STEREOGELUID

  Draagbare en waterdichte spraakgestuurde luidspreker met meeslepend stereogeluid en HD-muziek streaming, mogelijk gemaakt door de cloud.

  Levert tot
  5 uur afspeeltijd
 • RIJK STEREOGELUID

  Draagbare en waterdichte spraakgestuurde luidspreker met meeslepend stereogeluid en HD-muziek streaming, mogelijk gemaakt door de cloud.

  Levert tot
  10 uur afspeeltijd
 • KAMERVULLEND GELUID

  Compacte en spraakgestuurde luidspreker met ruimtevullend geluid en HD-muziek streaming, mogelijk gemaakt door de cloud.

  De luidspreker heeft één tweeter en één woofer voor een krachtige JBL-geluidservaring. De tweeter levert een heldere hoge frequentierespons en de woofer zorgt ervoor dat je de vocale frequenties van het midden tot hoog bereik hoort met een diepere en rijkere bas.

 • DIEPE BAS EN HELDERE HOGE TONEN

  Krachtige spraakgestuurde stereoluidspreker met diepe bassen en heldere hoge tonen en HD-muziekstreaming, mogelijk gemaakt door de cloud.

  Dit product heeft een superieur akoestisch pakket met een grotere tweeter en woofer voor een krachtige JBL-geluidservaring. De tweeter levert een heldere hoge frequentierespons en de woofer zorgt ervoor dat je de vocale frequenties van het midden tot hoog bereik hoort met een diepere en rijkere bas.

Werkt met

1) Er kunnen abonnementen vereist zijn om toegang te krijgen tot bepaalde inhoud. Aanvullende voorwaarden en/of kosten kunnen van toepassing zijn.

2) Vereist internetverbinding. Voor het bedienen van bepaalde apparaten en functies in je huis is een compatibel smart-apparaat vereist. Voor de zoekopdracht "Speel 'The Crown' op mijn tv" is bijvoorbeeld een op Chromecast aangesloten tv vereist en voor het bedienen van apparaten zoals verlichting en thermostaten zijn compatibele slimme lampen en slimme thermostaten gekoppeld aan Google Home vereist. Voor het bedienen van apparaten zoals koffiezetapparaten, babyfoons en ventilatoren in je huis zijn compatibele slimme stekkers en/of schakelaars vereist.