Koptelefoons en oordopjes

Ga voor ongekend geluidskwaliteit met een JBL koptelefoon. Over-ear, on-ear of in-ear - wat je voorkeur ook is, met een koptelefoon van JBL zit je altijd goed.

Koptelefoons

Filteren
Actieve filters:
30 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit
  • Roze
  • Geel
  • Rood
  • Zilver
  • Groen

Waterbestendig

Google Assistant

Producttype

Bluetooth

Volledig draadloos

Design (oordopjes)

Noise Cancelling

Noise Cancelling type

Gebruik

Batterijduur

Afspeeltijd muziek (alleen in oordopjes)

Handsfree telefoongesprekken

Snellader

Fast pairing

Prijs

30 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Koptelefoons

Over-ear, on-ear of in-ear. Wat je ook kiest, met een koptelefoon van JBL zit je altijd goed. Al zeventig jaar zijn onze koptelefoons dé go-to voor artiesten, geluidstechnici en muziekliefhebbers.
Lees meer »

Welke soorten koptelefoons zijn er?  

Voor elke wens hebben wij wel een passende koptelefoon. Bedenk vooraf waar je ‘m voor gaat gebruiken en welk formaat het beste bij je past. Ga je bijvoorbeeld hardlopen, gamen of muziek programmeren? En houd je van compact of juist stevig?

Over- en on-ear koptelefoons

Hoofdtelefoons komen in twee soorten:

  1. Over-ear koptelefoons bedekken je oren helemaal. Verwacht een rijke, diepe bass en het meest zuivere geluid dat je je kunt voorstellen. Dit soort koptelefoons is dan ook gemaakt voor echte muziekliefhebbers die ongestoord willen genieten van de beste audiokwaliteit.

  2. On-ear koptelefoons zitten op je oren. Ze zijn net een slag kleiner dan een over-ear hoofdtelefoon. Het voordeel hiervan is dat ze zich goed naar je oren vormen. Daarnaast zijn ze lichter, goed opvouwbaar en altijd klaar om te gaan waar jij gaat.

Noise cancelling koptelefoon

Ongestoord genieten? Dan is een noise cancelling koptelefoon wat voor jou. Deze koptelefoons blokkeren geluid van buitenaf. Ideaal als je je bijvoorbeeld in een vliegtuig of trein even helemaal wil terugtrekken. Hoe het precies werkt? De koptelefoon analyseert het omgevingsgeluid en neutraliseert deze door een tegenovergesteld geluid te produceren. Dit wordt ook wel het anti-geluid genoemd. Vrijwel ieder geluid van buitenaf wordt daarmee weggefilterd.

Draadloze koptelefoons

Ooit verbond je je koptelefoons uitsluitend via een snoertje met je telefoon, mp3-speler of muziekinstallatie. Maar tijden veranderen. Dankzij bluetooth luister je draadloos naar muziek met precies dezelfde geluidskwaliteit. Ook bellen gaat perfect met een draadloze koptelefoon. Terwijl je telefoon in je tas zit of in de keuken ligt, voer jij loepzuivere gesprekken. Bluetooth werkt tot op ongeveer vijftien meter afstand van je telefoon of audiospeler. Afhankelijk van het model en de features, gaat de batterij van de koptelefoon tussen de zes en dertig uur mee.

Oordopjes

In-ear oordopjes zijn een stuk kleiner dan de over- en on-ear koptelefoons. Het voordeel hiervan is dat je deze oordopjes zonder problemen overal mee naartoe neemt. Daarnaast berg je ze makkelijk op, zie je bijna niet dat je ze in hebt en is de geluidskwaliteit net zo goed als die van koptelefoons. Ook deze in-ear oordopjes komen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er speciale sport oordopjes die tegen zweet en regen bestendig zijn. Ook zijn er oortjes met een verbindend snoertje in je nek en kun je kiezen voor volledig draadloze oordopjes. Wat de beste keuze voor jou is, hangt helemaal van je wensen af.

Een koptelefoon kopen

Welke koptelefoon kies jij? Ga je op in je eigen wereld met het zuivere geluid van een noise cancelling over-ear koptelefoon? Of ga je sporten met draadloze oordopjes? Wat je ook kiest, met de koptelefoons van JBL geniet je altijd en overal van je favoriete tracks.