JBL Fest Vegas

card card card card card
sign
marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september marqueemarqueemarquee27-29 september

Doe mee en maak kans om te winnen

ABOUT JBL FEST

Live muziek. Precies zoals het beleefd moet worden.

JBL Fest is een geweldig feest van live muziek en entertainment. Met optredens van Martin Garrix, Doja Cat, Bebe Rexha en The Kid LAROI.

Jij maakt kans om een VIP-ticket te winnen voor het feest van JBL in Las Vegas, waarbij je zelfs iemand mag meenemen. Maak het live mee en geniet van de topartiesten en dj's van nu tijdens onze exclusieve evenementen: JBL Live! en Club JBL.Met optredens van:
card
Deze internationaal geprezen dj en producer staat vooral bekend om zijn hits, In the name of love and Scared to be lonely. Hij was headliner op een aantal van de grootste festivals ter wereld en is sinds 2021 wereldwijd ambassadeur van JBL.
MARTIN
GARRIX
card
Doja Cat is een bekende popster en internetsensatie. Haar laatste album Planet Her heeft talloze nominaties en een eerste Grammy® opgeleverd. Doja heeft zich in 2022 bij het JBL-team gevoegd.
DOJA
CAT
card
Bebe is bovenaan de hitlijsten beland met haar emotionele, ritmische pophits. Ze heeft meer dan 4 miljard YouTube-views en meer dan 12 miljard wereldwijde streams, en dat aantal blijft groeien. Bebe is sinds 2020 een JBL-ambassadeur.
BEBE
REXHA
card
Dit tienerfenomeen begon met rappen in zijn geboortestad Sydney, Australië, en trad al snel op voor grote menigten over de hele wereld.
THE KID
LAROI