HDI Series

HDI Series

De HDI-serie is een toonbeeld van de toonaangevende akoestische technologieën van JBL, die ongeëvenaarde prestaties leveren in combinatie met elegante kasten en een modern esthetisch ontwerp. De basis van de serie is de gepatenteerde High-Definition Imaging-golfgeleidertechnologie van JBL, gekoppeld aan de gepatenteerde 2410H-2 compressiedriver voor hoge frequenties. Met een verfijnde gebogen kastvorm, een modern ontwerp zonder zichtbare bevestigingen, magnetisch bevestigde grils en een keuze aan premium afwerkingsopties, is de HDI-serie de belichaming van de moderne high-performance luidspreker van JBL.

HDI Series

Filteren
Actieve filters:
4 results

Kleur

  • Zwart

Prijs

4 results
HDI-3800

De HDI-3800, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is het vlaggenschip van de JBL HDI-serie. Deze vloerluidspreker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25 mm) compressiedriver, en drievoudige 8-inch (200 mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofers voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
HDI-3600

De HDI-3600, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, levert uitzonderlijke prestaties vanuit een compacte behuizing. Deze vloerluidspreker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25 mm) compressiedriver, en drievoudige 6,5-inch (165 mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofers voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
HDI-1600

De HDI-1600, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, levert uitzonderlijke prestaties vanuit een compacte behuizing. Deze boekenplank luidspreker heeft een 2-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25mm) compressiedriver, en een 6,5-inch (165mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofer voor krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave. De optionele HDI-FS floorstands brengen de luidsprekers op hun perfecte hoogte.
HDI-4500

De HDI-4500 is ontworpen en ontworpen in de wereldberoemde akoestische technische faciliteit van JBL in Northridge, Californië, en vormt het hart van een compleet HDI Series surround-systeem. Deze Centerspeaker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25mm) compressiedriver, en viervoudige 5,25-inch (130 mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofers voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.