GIANNIS
ANTETOKOUNMPO
X
Team JBL


GIANNI'S KEUZE

"IK INSPIREER GRAAG MENSEN TE VERANDEREN. IK WEET DAT WANNEER JE HARD WERKT, JE DIT ALTIJD TERUGKRIJGT." - GIANNIS ANTETOKOUMPO

ROLMODEL. ALL-STAR. MVP.
MAAK KENNIS MET GIANNIS ANTETOKOUNMPO

Als vijfvoudig allstar en tweevoudig Kia NBA MVP is Giannis Antetokounmpo een van de grootste supersterren in basketbal. Zijn focus en doorzettingsvermogen is een inspiratie voor jonge atleten wereldwijd, om hard te werken, in zichzelf te geloven en hun dromen waar te maken.

MOTIVATIE OP EN BUITEN DE BAAN

Om de workouts te verpletteren en in de zone te komen, heeft Giannis altijd de muziek aan. Zijn favoriete JBL producten houden de focus erop waardoor hij zich op iedere tegenstander op de baan kan instellen.

ONGEACHT WAT IK BEREIK, IK WEET ALTIJD MET EN DOOR WIE IK HET BEREIKT HEB. WANNEER IK OP DE BAAN STA, HOOR IK ZE JUICHEN.

GIANNI'S KEUZE

 • ENDURANCE PEAK II

  GEEN PIJN, NIETS HOUDT JE TEGEN.

  De ergonomische pasvorm zorgt dat je volhoudt, sterker dan ooit. Giannis houdt van de JBL Endurance Peak II koptelefoons voor hun krachtige geluid om te motiveren bij zijn workouts, met geweldige comfort en connectiviteit.

  SHOP NU
 • QUANTUM ONE

  GELUID IS OVERLEVEN

  Met professionele audio en head-tracking kiest Giannis voor de Quantum ONE wanneer hij gaming naar een hoger niveau wil tillen. QuantumSOUND Signature audio zorgt voor een geweldig realistisch geluid dat hem bij zijn favoriete spellen omringt en een voordeel ten opzichte van de tegenstanders geeft.

  SHOP NU
 • BOOMBOX 2

  GROOTS GELUID. DE HELE DAG DOOR.

  Houd het feest op gang, van 's ochtends tot diep in de nacht. Giannis kiest voor de Boombox 2 wanneer hij de muziek harder wil zetten om de winst met zijn teamgenoten wil vieren. De ingebouwde powerbank houdt zijn telefoon opgeladen waardoor de muziek blijft doorgaan.

  SHOP NU

EN WE ZIJN NOG MAAR NET BEGONNEN!

Volg @JBLAudio op Twitter, Instagram, en @JBL op Facebook voor het laatste nieuws op #TeamJBL