Floorstanding Loudspeakers

Floorstanding Loudspeakers

Traditionele volbereikluidsprekers die voornamelijk worden gebruikt voor de hoofdkanalen linksvoor en rechtsvoor in een stereo Hi-Fi-systeem of meerkanaals thuisbioscoop- en muzieksystemen.

Floorstanding

Filteren
Actieve filters:
12 results

Kleur

  • Zwart
12 results
Project Everest DD67000

De Project Everest DD67000 is ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, en met gebruikmaking van de meest geavanceerde technologieën en beste componenten die beschikbaar zijn, is het een van de meest verfijnde en gewilde luidsprekersystemen die er voor welke prijs dan ook te krijgen zijn. Deze drieweg luidspreker is voorzien van dubbele 15-inch (380 mm) sandwichconuswoofers van drie lagen, een 4-inch (100 mm) zuiver beryllium compressiedriver en een 1-inch (25 mm) zuiver beryllium ultrahoogfrequent driver voor een superlatieve luisterervaring.
JBL S3900

De JBL S3900 is een 3-wegs high-performance vloerluidspreker, die gebruikmaakt van componenten van professionele kwaliteit en gebaseerd is op designelementen van de legendarische K2® S9900. Dubbele woofers van 10-inch (250 mm) met conus van pulpvezel leveren diepe lage tonen, een driver van 1,75-inch (45 mm) van zuiver titanium levert middentonen en hoge tonen met levensechte dynamiek en verbluffend realisme en een transducer van 0,75-inch (19 mm) voor ultrahoge frequenties reproduceert frequenties met extreme helderheid. Van uw lage tot hoge tonen, u mist geen enkel geluid. Hoor het als de professionals het horen.
JBL 4367

Al vele jaren hebben de iconische JBL luidsprekers de definitie van luxe audio geperfectioneerd. De 4367 is geen uitzondering. De 2-weg luidspreker biedt een 15-inch woofer (2216Nd-1) met gegoten frame en een krachtige, gepatenteerde Differential Drive® dubbele 3-inch spreekspoel en neodymium motorstructuur voor een uitstekend gedrag in het lage- tot middenfrequentiebereik. De hoge en middenfrequenties worden weergegeven door een gepatenteerde D2430K 3-inch compressiedriver met dubbel diafragma en dubbele spreekspoel, met dubbele neodymium motorstructuren en de gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleiderhoorn van JBL.
JBL Stage A190

De Stage A190, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is het vlaggenschip van de JBL Stage Series. Deze vloerluidspreker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleidergeometrie, een aluminium dome tweeter van 1-inch (25mm) en dubbele woofers van 8-inch (200 mm) met polycelluloseconus die een diepe, kenmerkende JBL bas bieden.
JBL Stage A180

De Stage A180, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de middelgrote vloerluidspreker van de JBL Stage Series. De compacte voetafdruk is voorzien van een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleidergeometrie, een aluminium dome tweeter van 1-inch (25 mm), en dubbele woofers van 6,5-inch (165 mm) met polycelluloseconus voor de kenmerkende JBL lage tonen.
JBL Stage A170

De Stage A170, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de meest compacte vloerluidspreker van de JBL Stage Series. De compacte voetafdruk is voorzien van een 2,5-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) Waveguide, een aluminium dome tweeter van 1-inch (25 mm), en dubbele woofers van 8-inch (200 mm) met polycelluloseconus voor de kenmerkende JBL lage tonen.
Project K2 S9900

Project K2 S9900, een van de meest geavanceerde en geavanceerde luidsprekers ter wereld, is de nieuwste expressie in technologie die diep geworteld is in meer dan 75 jaar traditie. Net als de Paragon en Hartsfield werd de K2 S9900 gebouwd rond compressiedrivertechnologie en richtte hij zich op een verfijnder stereobeeld dan eerder technisch haalbaar werd geacht. De K2 S9900 bevat ook belangrijke ontwerpelementen van het Project Everest. Ondanks de kracht en verfijning van de 21e eeuw is Project K2 S9900 een synthese van traditie en technologie.
HDI-3800

De HDI-3800, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is het vlaggenschip van de JBL HDI-serie. Deze vloerluidspreker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25 mm) compressiedriver, en drievoudige 8-inch (200 mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofers voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
HDI-3600

De HDI-3600, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, levert uitzonderlijke prestaties vanuit een compacte behuizing. Deze vloerluidspreker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25 mm) compressiedriver, en drievoudige 6,5-inch (165 mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofers voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
Studio 698

De JBL Studio 698 is een hoogwaardige vloerluidspreker die gebruik maakt van JBL's 2414H-1 1-inch compressiedriver gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn aangevuld met een 6-inch midrange driver en dubbele 8-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 690

De JBL Studio 690 is een hoogwaardige op de vloer staande luidspreker die gebruikmaakt van de 2414H-1 1-inch compressiedriver van JBL, gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met dubbele 8-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 680

De JBL Studio 680 is een hoogwaardige op de vloer staande luidspreker die gebruikmaakt van de 2414H-1 1-inch compressiedriver van JBL, gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met dubbele 6,5-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.