JBL Tune Flex
€ 78,99
JBL Tune Flex JBL Pure Bass Sound - Image

JBL Pure Bass Sound

Slim ontworpen drivers van 12 mm versterkt door het stick-formaat leveren JBL's Pure Bass Sound, zodat je elke pulserende beat voelt.

JBL Tune Flex Active Noise Cancelling met Smart Ambient - Image

Active Noise Cancelling met Smart Ambient

Hoor meer van datgene wat je wilt en minder van datgene wat je niet wilt. Met de Active Noise Cancelling technologie met 2 microfoons ​beperk je omgevingsgeluiden. Met Ambient Aware bepaal je zelf hoeveel omgevingsgeluid je toelaat. Met TalkThru kun je een kort gesprek voeren zonder dat je je oordopjes hoeft uit te doen.

JBL Tune Flex 4 microfoons voor heldere telefoongesprekken - Image

4 microfoons voor heldere telefoongesprekken

Geniet van probleemloze, handsfree telefoongesprekken in stereo. De Tune Flex is uitgerust met 4 microfoons, zodat je altijd goed verstaanbaar bent. Voer gemakkelijk gesprekken zonder je oordopjes uit te hoeven doen. En met VoiceAware bepaal je zelf hoeveel er van je eigen stem te horen is, door de hoeveelheid mic-input naar je oordopjes te regelen.

Functies

JBL Tune Flex Tot 32 uur batterijduur - Image

Tot 32 uur batterijduur

Mis nooit meer een beat met een batterijduur van 32 (8+24) uur of 6 uur, plus 18 uur wanneer je noise cancelling gebruikt. Een boost nodig? Laad in slechts 10 minuten op om weer 2 uur afspeeltijd te krijgen.

JBL Tune Flex Waterbestendig en zweetbestendig - Image

Waterbestendig en zweetbestendig

Laat je niet afschrikken door slecht weer. Dankzij de IPX4-waterbestendigheid en zweetbestendigheid kan de Tune Flex elke training of stortbui aan.

JBL Tune Flex De hele dag door een goede pasvorm en comfort - Image

De hele dag door een goede pasvorm en comfort

Houd altijd je muziek bij de hand. Het ontwerp met open stick zorgt voor comfort en natuurlijk geluid. Met de extra afdichtende oordopjes in 3 maten in combinatie met de afdichtingsoordopmodus in de app kun je je volledig afsluiten van omgevingsgeluid zonder afbreuk te doen aan het lichte, gestroomlijnde ontwerp van deze oordopjes.

JBL Tune Flex JBL Headphones-app - Image

JBL Headphones-app

Met de JBL Headphones-app geniet je van de muziek op jouw manier Pas je luisterervaring en de aanraak bedieningsgebaren aan, vind je oordopjes, controleer het omgevingsgeluid en de standen voor slimme audio en video. Download de gratis app en ontdek wat je nog meer kunt doen.

Productvergelijking

TUNE-FLEX
TUNE-BEAM
LIVE-PRO-2-TWS-
REFLECT-FLOW-PRO-
JBL Tune Flex
JBL Tune Beam
JBL Live Pro 2 TWS
JBL Reflect Flow Pro

Batterij

Maximale afspeeltijd (uren) 32
Maximale afspeeltijd (uren) 48
Maximale afspeeltijd (uren) 40
Maximale afspeeltijd (uren) 30

Kenmerken

True Adaptive Noise Cancelling
True Adaptive Noise Cancelling
True Adaptive Noise Cancelling
True Adaptive Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Adaptive Noise Cancelling
Active Noise Cancelling
Active Noise Cancelling
Active Noise Cancelling
Active Noise Cancelling
Laat omgevingsgeluid door
Laat omgevingsgeluid door
Laat omgevingsgeluid door
Laat omgevingsgeluid door
Multifunctionele TalkThru-knop
Multifunctionele TalkThru-knop
Multifunctionele TalkThru-knop
Multifunctionele TalkThru-knop
JBL Pure Bass-geluid
JBL Pure Bass-geluid
JBL Pure Bass-geluid
JBL Pure Bass-geluid
Touch controls
Touch controls
Touch controls
Touch controls
Dustproof
Dustproof
Dustproof
Dustproof
€ 78,99
€ 99,99
€ 107,99
€ 115,99
Visual

Personaliseer hoe je luistert

Personaliseer de soundtrack van je leven. Download de gratis JBL Headphones-app om de EQ aan te passen, Adaptive Noise Cancelling in te schakelen, je instellingen voor omgevingsgeluidsregeling aan te passen, te bepalen wat het beste bij je past of om je oordopjes te vinden. Je kunt ook aanpassen hoe de oordopjes zich gedragen via de gebaaraanpassing, of de geluidsweergave aanpassen aan audio of video om het meeste uit je content te halen, je favoriete stemassistent kiezen en nog veel meer.

Personalize How You Listen Personalize How You Listen

Specificaties & Downloads

Item# JBLTFLEXBLU

Beschrijving

Pure Bass. Geen ruis.

Geniet volop van elk nummer met de JBL Tune Flex. De volledig draadloze oordopjes geven je tot 32 uur uitzonderlijk JBL Pure Bass Sound. Het ergonomische en waterbestendige ontwerp biedt je de hele dag door comfort, onder alle weersomstandigheden. Met een simpele aanraking kun je overal perfecte telefoongesprekken voeren, zonder omgevingsgeluiden. En met Active Noise Cancelling en Smart Ambient-technologie bepaal je zelf of je je wilt afsluiten van je omgeving of deze juist wilt horen. Het lichte ontwerp met open stick zorgt de hele dag door voor comfort en natuurlijk geluid. En met de JBL Headphones-app kun je jouw eigen luisterervaring personaliseren. Blijf verbonden, op jouw manier.

Algemene specificaties

Maat van driver (mm)
12
Number of Microphones
4

Audio Specificaties

Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
110
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedantie (ohms)
32

Afmetingen / Gewicht

Charging Case Weight (oz)
1.4
Earpiece Weight (oz)
0.3
Gewicht van oplaadcase (g)
38.6
Gewicht van oordopje (g)
9.6

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-versie
5.2
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frequentie
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<11 dBm

Batterij

Batterijduur van de oplaadcase (maximale uren)
18
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
8
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
6
Spreektijd (uren)
4.5
Maximale afspeeltijd (uren)
32

Kenmerken

Active Noise Cancelling
Ja
Water Resistant
Ja
IPX-klassifisering
IPX4
Oplaadkabel
Ja
Laat omgevingsgeluid door
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
JBL Pure Bass-geluid
Ja
Zweetbestendig
Ja
Multifunctionele TalkThru-knop
Ja
Volledig draadloos
Ja
Wireless
Ja
Draadloos
Ja
Slimme oplaadhoes
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Bluetooth
Ja

Wat zit er in de doos?

 • 1 x JBL Tune Flex oordopjes
 • 1 x oplaadhoes
 • 1 x USB type-C oplaadkabel
 • 1 x open oordopje
 • 1 x 3 maten afdichtende oordopjes
 • 1 x garantie / waarschuwing (W / !)
 • 1 x beknopte handleiding/veiligheidsinformatieblad (S / i)
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Product Q&A

Hallo, bij diverse oortjes worden problemen geconstateerd voor gebruik met Microsoft Teams op de pc. Zijn deze problemen bekend met de Tune flex pure bass?

Gevraagd door: Chris2512
Bedankt voor uw vraag. Wat leuk dat u intresse heeft in de JBL Tune Flex. De Tune Flex zijn primair ontworpen voor gebruik met telefoons, maar zullen ook werken met de meeste producten van derden op een computer. Als de Tune Flex niet aan uw verwachtingen voldoet, kunnen wij u een terugbetaling van 30 dagen aanbieden. Ik raad u aan om&nbsp;contact op te nemen met ons Harman Customer Support team:&nbsp; https://support.jbl.com/nl/nl/
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-12-22

Ik kan dit type oortjes niet koppelen met mijn Windows laptop. De laptop herkent de oortjes niet. Koppelen via bluetooth met de telefoon is geen probleem. Is dit een bekend probleem?

Gevraagd door: HenryD
Goedemorgen, Het spijt me dat uw JBL Tune Flex-oortjes geen verbinding met uw Windows laptop willen maken. Ik snap dat dit heel vervelend is, en ik wil u dan ook graag zo goed mogelijk helpen. Ik adviseer u de oortjes te verwijderen uit uw telefoon, en de bluetooth-functie in uw laptop uit te zetten. Schakel dan de laptop uit, en weer aan. Zet dan de bluetooth-functie aan, en haal dan pas de oortjes uit de case, en maak verbinding. Dit zou het probleem moeten oplossen. Voor verdere ondersteuning neem contact op met ons Harman Klantenservice. https://support.jbl.com/nl/nl/ https://support.harmankardon.com/nl/nl/ https://support.harmanaudio.com/nl/nl/ Met vriendelijke groet, Talha Harman Klantenservice
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-03-09

Blijft de batterijcapaciteit ook over een langere tijd goed?

Gevraagd door: Brambol
De JBL Tune Flex TWS earbuds hebben een lithium batterij. Bij alle producten die een lithium batterij hebben zal de batterijcapaciteit over tijd afnemen. Dit is een bekend iets. Ik weet niet wat u ziet als een langere tijd, ik kan u niet garanderen dat de capaciteit over 5 of 10 jaar nog even veel is als wanneer u ze zou hebben aanegschaft maar u mag er zeker van uit gaan dat de capaciteit weinig tot niet afneemt binnnen de fabrieksgarantie. Mocht dit toch vrij snel gebeuren proberen we daar altijd een oplossing voor te bieden als het binnen de garantie valt. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-03-03

Soms laad het ene oortje wel en het andere niet. Het ene speelt dan geluid af in de oplaadcase en de andere staat uit en laadt. De contactpunten zijn niet vuil en ik heb via de JBL app de recente updates gedaan en de oortjes eens gereset.

Gevraagd door: Bas1777
Beste Bas, Bedankt voor uw vraag. Het spijt me dat er soms ene oortje niet oplaadt. Ik adviseer u direct onze JBL Klantenservice te benaderen, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen met het oplossen ervan. https://support.jbl.com/nl/nl/ Met vriendelijke groet,
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-08-16

Het lukt niet om de JBL Tune Flex te koppelen met meerdere apparaten. Als deze zijn gekoppeld aan mijn telefoon kan ik ze niet koppelen aan mijn horloge of aan mijn laptop. Individueel koppelen lukt wel (vergeten en koppelen met het andere apparaat).

Gevraagd door: Vincent12
Beste Vincent, Bedankt voor uw bericht. Om uw JBL Tune Flex met meerdere apparaten te koppelen voert u de volgende stappen uit: Tik en houd het Bluetooth-pictogram op uw mobiel vast Schakel Bluetooth in Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon en de Bluetooth-koptelefoon zich binnen een bereik van 1 meter bevinden Houd de multifunctionele knop op de Bluetooth-hoofdtelefoon ongeveer 3 seconden ingedrukt U zult zien dat het LED-lampje continu rood en blauw begint te knipperen Selecteer Tune FLEX Tik op Koppelen in de pop-up Eenmaal succesvol gekoppeld, zal het LED-lampje om de paar seconden een keer blauw knipperen Twee apparaten koppelen: Volg het koppelingsproces om apparaat A te verbinden Schakel Bluetooth van apparaat A uit Start uw Tune FLEX opnieuw op en wacht tot u een stemmelding hoort en de led blauw en rood knippert Schakel Bluetooth van apparaat B in Verbind uw Tune FLEX met apparaat B Nu zijn beide apparaten verbonden met uw JBL Tune FLEX, schakel Bluetooth van apparaat A in Voor verdere ondersteuning neem contact op met ons JBL Klantenservice: https://support.jbl.com/nl/nl/ Met vriendelijke groet.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-05-05

1 van de oortjes. Zit in mono mode en de ander in stereo. Fabriekstinstellingen resetten. Werkt niet. Hoe los ik dit op

Gevraagd door: raimondo

Is er al een spare charging box voor devTune flex beschikbaar?

Gevraagd door: Lavatere
 • y_2023, m_9, d_28, h_3CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_7
 • loc_nl_NL, sid_tune-flex, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
 • clientName_jbl
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getContent, 36ms
 • questions, product

Ondersteuning