Volledig draadloze oordopjes

Geniet op jouw manier van je true wireless-oordopjes. Download de gratis JBL Headphones-app om je EQ-instellingen aan te passen, je wekker te zetten om wakker te worden met je favoriete tunes, de beste pasvorm van je oordoppen te vinden, en nog veel meer.

Draadloze oordopjes

Filteren
Actieve filters:
16 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit
  • Geel
  • Zilver
  • Roze

Waterbestendig

Design (oordopjes)

Noise Cancelling

Noise Cancelling type

Gebruik

Batterijduur

Afspeeltijd muziek (alleen in oordopjes)

Handsfree telefoongesprekken

Snellader

Fast pairing

Prijs

16 results
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes betekenen bewegingsvrijheid. Een klein formaat, strak design en volledige vrijheid door een wireless bluetooth verbinding zorgen ervoor dat je deze in-ear koptelefoon overal mee naartoe neemt.
Lees meer »

Hoe werken draadloze oordopjes?

Alle draadloze in-ear oortjes van JBL werken met een oplaadbare batterij, zo kun je urenlang genieten van muziek. Daarvoor maak je eerst via bluetooth contact met je telefoon of een ander apparaat. Bij een in-ear koptelefoon gaat het oordopje letterlijk in je oren.. Dat heeft als voordeel dat hij extra goed blijft zitten.

Welke soorten draadloze oordopjes zijn er?

Er zijn zowel draadloze oordopjes die via een kabeltje met elkaar verbonden zijn als volledig draadloze oortjes. Daarnaast zijn er draadloze oortjes die speciaal zijn ontworpen om ermee te kunnen sporten. Kenmerkend voor de sport oordopjes is dat ze waterbestendig zijn en niet snel uitvallen.

Bluetooth oortjes

Draadloze oortjes maken via bluetooth een verbinding met je smartphone. Daar komt dus geen kabel bij te pas. De oortjes zelf zijn wel met elkaar verbonden door een snoertje. Deze is voorzien van een microfoon die je gebruikt tijdens het handsfree bellen. De oordopjes werken met behulp van een batterij. Deze kun je eenvoudig opladen. Een volledig opgeladen batterij geeft, afhankelijk van het soort in-ear koptelefoon, voor 6 tot wel 30 uur muziek.

Volledig draadloze oordopjes

Dit type oortjes staan voor optimale bewegingsvrijheid en een volledig draadloze levensstijl. De oordopjes zitten volledig onafhankelijk van elkaar in je oren zonder een kabeltje. Hierbij functioneert het linker als primair oortje dat via bluetooth contact maakt met je smartphone en vervolgens dat signaal doorstuurt naar het rechter oortje. Volledig draadloze oordopjes maken bellen, muziek luisteren of sporten allemaal even makkelijk.

Charging Case

Volledig draadloze oordopjes worden geleverd met een charging case. Hierin kun je ze veilig opbergen en makkelijk meenemen en ondertussen opladen. De oordopjes zelf bieden al meerdere uren luisterplezier, maar dankzij de back-up power uit de charging case beschik je al snel over 20 uur extra luistertijd.

Sport oordopjes

JBL heeft verschillende soorten wireless oordopjes die geschikt zijn voor sporters. Hoewel je ze uiteraard ook buiten de sport kunt dragen, zijn ze vooral ontwikkeld met het oog op lichamelijke inspanning. Het belangrijkste kenmerk van deze sport oordopjes is dat ze waterbestendig zijn. Hebben ze een waterbestendigheid code van ipx5 dan ben je beschermd tegen zweet en regen. Bij ipx7 kun je er zelfs het zwembad mee in.

Omdat je tijdens het sporten continu in beweging bent, zitten deze dopjes extra stevig in de oren zodat ze er niet snel zullen uitvallen. Dankzij de lange duur van de batterij geniet je bovendien uren van muziek tijdens de fitness, het hardlopen of zwemmen.

Draadloze oordopjes kopen

Welk type draadloze oordopjes is voor jou het meest geschikt? Gebruik je ze voor het sporten of voor onderweg? Met de wireless oortjes van JBL kies je voor optimale bewegingsvrijheid en dankzij de sublieme JBL signature sound voor extra muzikaal luistergenot. Maak nu je keuze.