Conceal Series

Conceal Series

De JBL Conceal Series combineert gepatenteerde technologieën met het akoestische ontwerp van JBL om een product te leveren dat echt in de kamer verdwijnt. De producten in de Conceal-serie omvatten een drukgegoten schot met een eigen FidelityGlass™ akoestisch paneel, een geïntegreerde achterbehuizing en geavanceerde transducers en netwerkontwerpen. De producten zijn net zo eenvoudig te installeren als een standaard gipsplaat en hebben een schilderbaar oppervlak dat ook op maat kan worden afgewerkt. Met een breed hemisferisch dekkingspatroon en geen zichtbare componenten kunnen de luidsprekers van de JBL Conceal-serie discreet en optimaal worden geplaatst in een omgeving waarin de luisteraar wordt ondergedompeld in een fantastisch geluid dat wordt gehoord en niet wordt gezien.

Conceal Series

Filteren
Actieve filters:
4 results

Kleur

  • Grijs

Prijs

4 results
Conceal C86

Het vlaggenschip van de serie, de JBL Conceal C86 Invisible Loudspeaker is een 3-weg, dubbel paneelontwerp, met een apart LF-paneel en een 5-driver 2-weg MF/HF-paneel. Gemaakt rond een gepatenteerde compressiegegoten baffle en verfbare Fidelity Glass™ buitenkant, zijn de afgewerkte luidsprekerpanelen gemakkelijk te installeren en verdwijnen zij volledig in de omringende muren, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een kamer mogelijk is. De JBL C86 is de ultieme oplossing voor hoogwaardige architecturale audio.
Conceal C83

De JBL Conceal C83 onzichtbare luidspreker is een krachtig stucluidspreker met 3 dirvers , gebouwd rond een gepatenteerd compressiegegoten klankbord en overschilderbare Fidelity Glass™ omhulling. Het afgewerkte luidsprekerpaneel is gemakkelijk te installeren en verdwijnt volledig in de omringende muren of het plafond, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een woning mogelijk is. De JBL Conceal Series is de ultieme oplossing voor hoogwaardige film- en muziekweergave zonder zichtbare luidsprekers
Conceal C62

De JBL Conceal C62 onzichtbare luidspreker is een krachtig stucluidspreker met drivers , gebouwd rond een gepatenteerd compressiegegoten klankbord en overschilderbare Fidelity Glass™ omhulling. Het afgewerkte luidsprekerpaneel kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en verdwijnt volledig in de omringende muren en het plafond, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een woning mogelijk is. De JBL Conceal Series is de ultieme oplossing voor hoogwaardige film- en muziekweergave zonder zichtbare luidsprekers
Conceal C82W

Het JBL Conceal C82W onzichtbaar subwoofersysteem is een hoogwaardig ontwerp met 2 panelen, gebouwd rond een gepatenteerde compressiegegoten baffle en een beschilderbare Fidelity Glass™ buitenkant. Elk paneel bevat een paar akoestisch gekoppelde 8-inch drivers. De afgewerkte luidsprekerpanelen zijn gemakkelijk te installeren en verdwijnen volledig in de omringende muren en het plafond, waardoor een optimale plaatsing vrijwel overal in een huis mogelijk is. De JBL Conceal Series is de ultieme oplossing voor high-performance architectonische audio.