Classic Series

Classic Series

De luidsprekers uit de JBL Classic Series combineren een tijdloos ontwerp met moderne akoestiek om een ongeëvenaarde luidspreker te creëren. De Classic Series-modellen zijn geïnspireerd op de legendarische L100 Century-luidsprekers uit de jaren 70 en zijn voorzien van een iconische Quadrex-schuimgril, witte conuswoofers en een echte afwerking van notenhouten fineer om ervoor te zorgen dat deze producten er net zo geweldig uitzien als ze klinken. De dome tweeters van Titanium met waveguides, cast-frame woofers, drivers voor het middenbereik en geavanceerde crossover-netwerken met verzwakkingen op het voorpaneel brengen u dichter bij uw muziek dan ooit tevoren. De Classic Series is een herboren JBL Legend.

Classic Series

Filteren
Actieve filters:
5 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Oranje
5 results
L100 Classic 75

Dit beperkt verkrijgbare JBL L100 Classic-luidsprekerpakket viert JBL's 75 jaar van iconische luidsprekers. De L100 Classic 75 heeft een prachtige behuizing van teakhoutfineer, aangevuld met een zwarte gril van Quadrex schuim, en jubileum-editie badges, waaronder een genummerde plaquette met de handtekening van de hoofdingenieur van het systeem. De L100 Classic 75 wordt verkocht als een matched pair systeem en omvat een set JS-120 vloerstatieven. Het hele systeem wordt geleverd in een speciaal vervaardigde houten krat.
L100 Classic

In 1970 bracht JBL de iconische L100 luidspreker uit. Door de jaren heen werd de L100 de best verkopende luidspreker in de geschiedenis van JBL. We zijn er trots op je de JBL L100 Classic te kunnen aanbieden, een moderne versie van een aloude legende. De Classic heeft een vintage styling, waaronder een retro-geïnspireerd ontwerp en een iconisch Quadrex schuimgril, samen met nieuw ontwikkelde akoestische technologie en ontworpen voor topprestaties. De accessoire JS-120 vloersteunen heffen en kantelen de luidspreker voor optimale prestaties.
L82 Classic

De L82 Classic is een compacte 8-inch (200 mm) 2-weg boekenplankluidspreker met de geavanceerde akoestische technologieën van JBL in combinatie met de iconische retro-geïnspireerde stijl van zijn grotere familielid: de L100 Classic. Het vintage ontwerp van de L82 Classic heeft een kast van echt walnoothout met satijnfineer en een opvallende gril van Quadrex schuim, dat verkrijgbaar is in een keuze uit zwart, oranje of blauw. Onder dit aantrekkelijke uiterlijk gaan moderne akoestische componenten schuil die een verbluffend geluid leveren dat elke muziekliefhebber zeker zal bevallen.
L52 Classic

De L52 Classic, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is een 5,25-inch (130 mm) 2-weg luidspreker met JBL's geavanceerde akoestische technologieën in combinatie met de bekroonde retro-geïnspireerde stijl van zijn grotere familieleden. Het vintage ontwerp van de L52 Classic heeft een kast van echt walnoothoutfineer en een keuze uit Quadrex schuimgrils. Onder dit iconische uiterlijk gaat een luidspreker schuil die opgebouwd is uit moderne akoestische componenten, en die een legendarisch JBL geluid levert dat elke muziekliefhebber zeker zal bevallen.
JBL L75ms Music System

Het JBL L75ms-muzieksysteem is geschikt voor de liefhebber die op zoek is naar een eenvoudigere manier om naar zijn/haar muziekcollectie te luisteren zonder dat dit ten koste gaat van de akoestische prestaties. De L75ms is een moderne heruitvinding van het traditionele Hi-Fi-systeem en vindt zijn ontwerpinspiratie uit de JBL Classic Series, waarmee hij zijn afwerking van de kast van notenhouten fineer en het zwarte Quadrex-schuimgril deelt. Achter dat retro-uiterlijk schuilt een zeer moderne akoestische technologie, waaronder audiomogelijkheden met hoge resolutie en een schat aan bekabelde en draadloze connectiviteit.