Center Channel Loudspeakers

Center Channel Loudspeakers

Speciale middenkanaalluidsprekers voor meerkanaals thuistheater- en muzieksystemen.

Center Channel

Filteren
Actieve filters:
5 results

Kleur

  • Zwart

Prijs

5 results
JBL Stage A135C

De Stage A135C, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 6 x 3 inch 2-weg centerspeaker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) waveguide, een 1-inch (25mm) aluminium dome tweeter en een woofer van 6 x 3-inch (76mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
JBL Stage A125C

De Stage A125C, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 5,25-inch 2-weg middenkanaal luidspreker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) golfgeleidergeometrie, een 1-inch (25 mm) aluminium dome tweeter en woofers van 5,25-inch (133 mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
HDI-4500

De HDI-4500 is ontworpen en ontworpen in de wereldberoemde akoestische technische faciliteit van JBL in Northridge, Californië, en vormt het hart van een compleet HDI Series surround-systeem. Deze Centerspeaker heeft een 2½-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25mm) compressiedriver, en viervoudige 5,25-inch (130 mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofers voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
Studio 665C

De JBL Studio 665C is een hoogwaardige middenkanaal-luidspreker die gebruik maakt van JBL's 2414H-1 1-inch compressiedriver gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met vier 5,25-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.
Studio 625C

De JBL Studio 625C is een hoogwaardige op de vloerluidspreker die gebruikmaakt van de 2414H-1 1-inch compressiedriver van JBL, gekoppeld aan een High-Definition Imaging hoorn, aangevuld met dubbele 5.25-inch PolyPlas conuswoofers. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.