Candace Parker
X
Team JBL


CANDACE' KEUZE

"WANNEER WE IEDEREEN KRACHT GEVEN, WETEN WE WAT WE KUNNEN WORDEN." - CANDANCE PARKER

ATLEET. ACTIVIST. ALL-STAR.
MAAK KENNIS MET CANDACE PARKER

Als onderscheiden vrouwelijke basketbalspeler en tweevoudig gouden medaillewinnaar is Candace Parker een van de meest invloedrijke atleten van dit moment. Ze inspireert anderen het plafond te bereiken met haar passie en doorzettingsvermogen als een atleet, activist, moeder en zakenvrouw.

HET INSCHAKELEN VAN DE PRE-GAME SOUNDTRACK

Muziek brengt Candace het juiste gevoel voor iederen wedstrijd. Of ze nu kiest voor de hip-hop klassiekers of haar favoriete oldschool jams, JBL producten brengen de adrenaline altijd op gang.

ER ZIJN ZOVEEL OVEREENKOMSTEN TUSSEN SPORT EN WAAR WE NAAR LUISTEREN. IK HEB MUZIEK NODIG... HET INSPIREERT ME.

CANDACE' KEUZE

 • ENDURANCE PEAK II

  GEEN PIJN, GEEN UITVAL

  Een echte workout verdient een echte uitrusting. Candace is gek op de JBL Endurance Peak II koptelefoon, omdat ze een optimale geluidsbeleving bieden voor de beste workout, met daarbij comfort en connectiviteit om door te blijven gaan.

  SHOP NU
 • CHARGE 4

  EINDELOOS AFSPELEN EN OPLADEN

  Een complete, krachtige speaker en powerbank in een. Candace kiest voor de Charge wanneer ze haar muziek overal mee naarte\oe neemt, van het veld en weer terug. Het ruige en waterproof ontwerp kan werkelijk alles aan.

  SHOP NU
 • CLUB 950NC

  VERLIES JEZELF IN DE MUZIEK.

  Wanneer ze focus nodig heeft, kiest Candace de Club 950 koptelefoon. Aanpasbare Noise Canceling en het legendarische JLB Pro Geluid maken het voor haar mogelijk om de wereld buiten te sluiten en alles alleen om haar en haar muziek te laten draaien.

  SHOP NU
 • PARTYBOX 310

  HOUD HET FEEST OP GANG

  Het vieren van overwinningen zal niet hetzelfde zijn zonder een Partybox 310. Met een ontwerp dat handig mee te nemen is en een overweldigende lichtshow, weten Candace en haar vrienden het feest overal mee naartoe te nemen.

  SHOP NU

EN WE ZIJN NOG MAAR NET BEGONNEN!

Volg @JBLAudio op Twitter, Instagram, en @JBL op Facebook voor het laatste nieuws op #TeamJBL