Bookshelf Loudspeakers

Bookshelf Loudspeakers

Compacte luidsprekers die op planken of standaards kunnen worden geplaatst - ideaal voor gebruik als de hoofdkanalen links- en rechtsvoor in een stereo Hi-Fi-systeem of als de voor- of surround-kanalen in meerkanaals thuisbioscoop- en muzieksystemen.

Bookshelf

Filteren
Actieve filters:
12 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Oranje
  • Bruin

Prijs

12 results
JBL Stage A130

De Stage A130, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is de 5,25-inch 2-weg boekenplankluidspreker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) Waveguide, een 1-inch (25mm) aluminium dome tweeter en woofers van 5.25-inch (133 mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
JBL Stage A120

De Stage A120 is ontworpen en ontworpen in de wereldberoemde akoestische technische faciliteit van JBL in Northridge, Californië, en is de 4,5-inch 2-wegs boekenplankluidspreker van de JBL Stage Series. De smalle voetafdruk heeft een 2-wegs ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) waveguide, een 1-inch (25mm) aluminium dome tweeter en woofers van 4,5-inch (114mm) met een polycelluloseconus voor de kenmerkende lage tonen van JBL.
JBL 4349

De 4349 Studio Monitor, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is een showcase van gepatenteerde JBL akoestische technologieën. Deze monitorluidspreker heeft een 2-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorntechnologie, de gepatenteerde D2415K dubbele 1,5-inch (38 mm) compressiedriver, en een 12-inch (300 mm) woofer met gegoten frame en pulpconus voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
JBL 4312G
  • UITVERKOCHT

De JBL 4312G is een 3-weg, krachtige compacte studiomonitor in de iconische JBL configuratie die dateert uit 1968. De 4312G, de nieuwste in de reeks boekenplankluidsprekers van topklasse, is geïnspireerd op de legendarische Model 4310 Control Monitor, en levert een donderende bas, met dynamische en heldere hoge tonen voor een door en door plezierige audio-ervaring.
JBL 4309

De 4309 Studio Monitor, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische engineering in Northridge, Californië, is een showcase van gepatenteerde JBL akoestische technologieën. Deze boekenplank luidspreker heeft een 2-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorntechnologie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25mm) compressiedriver, en een 6,5-inch (165 mm) woofer met gegoten frame en pulpconus voor een krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave.
4305P Studio Monitor

The JBL 4305P Studio Monitor is a completely self-contained powered loudspeaker system featuring high-resolution streaming audio and prosumer connectivity. Patented JBL acoustic technologies render sound with incredible accuracy and powerful dynamics, while extensive wired and wireless connectivity open a world of possibilities for the music lover and content creator. The integrated streaming engine provides both wired and wireless network audio capabilities via Google Chromecast built-in, Apple AirPlay 2, and Bluetooth audio. A 24-bit/192kHz high-resolution DAC ensures your favorite music comes across with the highest fidelity. In addition to premium wireless audio, the 4305P provides extensive connections for analog and digital physical sources including a professional-grade combination XLR / ¼-inch TRS phono input for use with balanced or unbalanced signals.
L100 Classic 75

Dit beperkt verkrijgbare JBL L100 Classic-luidsprekerpakket viert JBL's 75 jaar van iconische luidsprekers. De L100 Classic 75 heeft een prachtige behuizing van teakhoutfineer, aangevuld met een zwarte gril van Quadrex schuim, en jubileum-editie badges, waaronder een genummerde plaquette met de handtekening van de hoofdingenieur van het systeem. De L100 Classic 75 wordt verkocht als een matched pair systeem en omvat een set JS-120 vloerstatieven. Het hele systeem wordt geleverd in een speciaal vervaardigde houten krat.
L100 Classic

In 1970 bracht JBL de iconische L100 luidspreker uit. Door de jaren heen werd de L100 de best verkopende luidspreker in de geschiedenis van JBL. We zijn er trots op je de JBL L100 Classic te kunnen aanbieden, een moderne versie van een aloude legende. De Classic heeft een vintage styling, waaronder een retro-geïnspireerd ontwerp en een iconisch Quadrex schuimgril, samen met nieuw ontwikkelde akoestische technologie en ontworpen voor topprestaties. De accessoire JS-120 vloersteunen heffen en kantelen de luidspreker voor optimale prestaties.
L82 Classic

De L82 Classic is een compacte 8-inch (200 mm) 2-weg boekenplankluidspreker met de geavanceerde akoestische technologieën van JBL in combinatie met de iconische retro-geïnspireerde stijl van zijn grotere familielid: de L100 Classic. Het vintage ontwerp van de L82 Classic heeft een kast van echt walnoothout met satijnfineer en een opvallende gril van Quadrex schuim, dat verkrijgbaar is in een keuze uit zwart, oranje of blauw. Onder dit aantrekkelijke uiterlijk gaan moderne akoestische componenten schuil die een verbluffend geluid leveren dat elke muziekliefhebber zeker zal bevallen.
L52 Classic

De L52 Classic, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, is een 5,25-inch (130 mm) 2-weg luidspreker met JBL's geavanceerde akoestische technologieën in combinatie met de bekroonde retro-geïnspireerde stijl van zijn grotere familieleden. Het vintage ontwerp van de L52 Classic heeft een kast van echt walnoothoutfineer en een keuze uit Quadrex schuimgrils. Onder dit iconische uiterlijk gaat een luidspreker schuil die opgebouwd is uit moderne akoestische componenten, en die een legendarisch JBL geluid levert dat elke muziekliefhebber zeker zal bevallen.
HDI-1600

De HDI-1600, ontworpen en gebouwd in JBL's wereldberoemde faciliteit voor akoestische techniek in Northridge, Californië, levert uitzonderlijke prestaties vanuit een compacte behuizing. Deze boekenplank luidspreker heeft een 2-weg ontwerp met gepatenteerde High-Definition Imaging (HDI™) hoorngeometrie, de gepatenteerde 2410H-2 1-inch (25mm) compressiedriver, en een 6,5-inch (165mm) Advanced Aluminum Matrix conuswoofer voor krachtige dynamiek en een ongelooflijk nauwkeurige geluidsweergave. De optionele HDI-FS floorstands brengen de luidsprekers op hun perfecte hoogte.
Studio 630

De JBL Studio 630 is een high-performance boekenplankluidspreker die gebruikmaakt van de JBL 2414H-1 1-inch compressiedriver gekoppeld aan een High-Definition Imaging-hoorn, aangevuld met een 6.5-inch PolyPlas-conuswoofer. Het elegante ontwerp van de kast bevat een magnetisch bevestigde gril en voegt een element van verfijning toe aan elke kamer. De Studio 6-serie levert grote dynamiek, gedetailleerd geluid en krachtige bas voor echt hifigeluid.