JBL Link Portable
€ 163,99
JBL Link Portable ​JBL 360-Degree Pro Sound​ - Image

​JBL 360-Degree Pro Sound​

Omring jezelf met muziek. Geniet van kristalheldere hoge tonen, haarscherpe middentonen en een diepe, krachtige bas. JBL Link Music brengt geluid in alle richtingen met behulp van een 360-graden transducer.

JBL Link Portable Draadloos streamen via wifi of Bluetooth - Image

Draadloos streamen via wifi of Bluetooth

Moeiteloos muziek streamen op je JBL Link Portable. Je kunt moeiteloos en onafgebroken muziek blijven streamen via wifi of Bluetooth en hebt eenvoudige toegang tot je Spotify, YouTube Music of Apple Music, zonder onderbrekingen.

JBL Link Portable Handsfree hulp van de Google Assistent - Image

Handsfree hulp van de Google Assistent

Zeg gewoon "Hey Google" om de Google Assistent te vragen om je favoriete nummers af te spelen en eenvoudig toegang te krijgen tot al je muziek.

Functies

JBL Link Portable 8 uur draagbare afspeeltijd - Image

8 uur draagbare afspeeltijd

Luister naar de laatste podcast of het laatste audioboek. En luister naar elk nummer van je favoriete album. De JBL Link Portable zorgt ervoor dat je altijd meer dan genoeg vermogen over hebt.

JBL Link Portable Volledig waterbestendig - Image

Volledig waterbestendig

IPX7-waterproof beschermt JBL Link Portable tegen alle soorten ongelukjes in het huishouden, waar dan ook.

JBL Link Portable Oplaadstation - Image

Oplaadstation

Je luidspreker opladen is gemakkelijk. Steek de stekker van het oplaadstation in het stopcontact, zet je JBL Link Portable er bovenop en je bent in no time weer aan het luisteren.

JBL Link Portable Eenvoudig instellen in huis - Image

Eenvoudig instellen in huis

Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je eenvoudig je JBL Link instellen en beheren. Download, installeer en speel af.

JBL Link Portable Stijl en inhoud - Image

Stijl en inhoud

De JBL Link Portable ziet er net zo mooi uit als deze klinkt. Kies uit zes prachtige kleuren die kleur die het beste bij jouw stijl past.

LINK MUSIC
LINK PORTABLE
JBL Link Music
JBL Link Portable

Batterij

Oplaadtijd (uur)
Oplaadtijd (uur) 3.5

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth versie 4.2
Bluetooth versie 4.2

Afmetingen

Afmetingen (cm) 11.2 x 13.4
Afmetingen (cm) 17 x 8.9
Gewicht (kg) .73
Gewicht (kg) 0.74
Afmetingen (inch) 4.4 x 5.3
Afmetingen (inch) 6.7 x 3.5
Gewicht (lbs) 1.6
Gewicht (lbs) 1.63

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 60Hz-20kHz
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 65 Hz - 20k Hz

Kenmerken

Bluetooth
Bluetooth
Oplaadkabel
Oplaadkabel
Waterbestendig
Waterbestendig
Wireless
Wireless
Oplaadbare batterij
Oplaadbare batterij

Algemene specificaties

Output (W) 1 x 20
Output (W) 1 x 20
€ 130,99
€ 149,99

Specificaties & Downloads

Item# JBLLINKPORBLK

Beschrijving

JBL Link Portable

JBL Link Portable levert tot maximaal acht uur meeslepend JBL 360-Degree Pro Sound Je kunt moeiteloos en onafgebroken muziek blijven streamen via wifi of Bluetooth. Vraag met behulp van de Google Assistent muziek aan, krijg toegang tot Spotify, YouTube Music en Apple Music en luister zonder onderbrekingen. Zeg "Hey Google" om te beginnen. Volledig draadloos, waterbestendig en duurzaam, bestand tegen water of een klein beetje onhandigheid. Eenvoudig opladen dankzij de handige, eenvoudig te gebruiken houder. Maak je eigen stijl compleet door te kiezen uit een van de zes opvallende kleuren.

Algemene specificaties

Output (W)
1 x 20

Audio Specificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz)
65 Hz - 20k Hz

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (inch)
6.7 x 3.5
Afmetingen (cm)
17 x 8.9
Gewicht (kg)
0.74
Gewicht (lbs)
1.63

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-frequentie
2402 − 2480MHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<12.5dBm
Bluetooth versie
4.2

Batterij

Oplaadtijd (uur)
3.5
Afspeeltijd muziek (uur)
8

Kenmerken

Built-in Wi-Fi
Ja
Oplaadkabel
Ja
Waterbestendig
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Bluetooth
Ja

Kennisgeving

Google, YouTube, Google Home en Chromecast built-in zijn handelsmerken van Google LLC.
-

Wat zit er in de doos?

 • 1 X Link Portable
 • 1 x Type-C USB-kabel
 • 1 x Oplader
 • 1 x Veiligheidsblad
 • 1 x Snelstartgids
 • Garantiekaarten
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Product Q&A

Ik kom er met jullie antwoorden niet goed achter: als je hem eenmaal hebt ingesteld met WiFi, kan je daarna ook lang en meerdere keren zonder WiFi luisteren? Oftewel; ik stel hem thuis in maar kan ik daarna de hele vakantie door zonder WiFi luisteren?

Gevraagd door: JoseK
Bedankt voor uw vraag. Ja, na het installeren is het mogelijk om de JBL Link Portable ook als Bluetooth speaker te gebruiken. Let wel: zonder internet, zullen de diverse smart functies zoals de Google Assistent niet werken. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan aub contact op met onze support afdeling, dan kunnen wij al uw vragen in een keer beantwoorden: Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://support.harmanaudio.com/nl/nl/ voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2023-01-08

Kan Ik met de jbl Link Portable het geluid van chrome cast tijdens het tv kijk op de speaker streamen?

Gevraagd door: Pelle72
Bedankt voor uw vraag. Uw Google Chromecast zal naar verwachting niet het afspelen op externe speakers ondersteunen. Indien u een Smart TV heeft welke af kan spelen via Bluetooth: dan is er een kans dat u op synchronisatie problemen aanloopt. Voor het afspelen van geluid van uw TV: raden wij dan ook een sounbar aan, dat is een speaker welke ontworpen is voor gebruik met de TV: https://www.jbl.nl/soundbars/ Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-01-10

Mijn JBL link portable stopt steeds ineens met het afspelen van muziek. De 4 LEDs op de voorzijde beginnen dan hard te knipperen. Hij vertoond dit gedrag alleen wanneer hij op de oplaadvoet staat. Wat kan hier de reden voor zijn?

Gevraagd door: Anoniem
Bedankt voor uw vraag. Aan de hand van de opgegeven informatie adviseer ik u om het volgende te proberen: 1- Zorg dat de speaker aanstaat. 2- Houd nu de mute/microfoon knop voor meer dan 10 seconden ingedrukt. 3- De LED indicatoren zullen nu rood worden en de speaker zal opnieuw worden opgestart. 4- Na 30-45 seconden zal u een welkomstboodschap horen waarna de speaker terug is gezet in set up modus. 5- installeer de speaker opnieuw Zorg ervoor zodra u de speaker weer via Bluetooth wilt verbinden, u hiervoor eerst de oude naam van de speaker uit de Bluetooth lijst van uw apparaat haalt. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Jeffrey Harman Support
Datum plaatsing: 2021-08-04

Hoe moet ik de JBL Link Portable gebruiken om jaren van de accu te kunnen genieten? Kan ik hem altijd op de dock zetten (zit er wat slims in de firmware voor accu optimalisatie) of kan ik hem beter regelmatig ontladen en weer opladen?

Gevraagd door: RoMVo
Bedankt voor uw vraag. Het kan GEEN kwaad om uw draagbare Harman-product altijd op elektriciteit aangesloten te laten. U kunt hem gewoon oppakken, loskoppelen van de oplader en op weg gaan, wetende dat u een volledige lading heeft. Als u echter elektrische energie wilt besparen, koppelt u het opladen los. De batterij zal niet overladen, hiertegen is deze beschermd. Wij raden aan om uw JBL Link Portable te gebruiken zonder hier veel over na te denken, het kan inderdaad wel geen kwaad om de speaker om de zoveel tijd een &quot;power cycle&quot; te geven, dat wil zeggen: de accu volledig te gebruiken totdat deze vraagt om opgeladen te worden. In het algemeen: alle batterijen zullen na verloop van tijd langzaam verslijten. Wanneer u voor het eerst een eenheid krijgt, kan deze bijvoorbeeld 5 uur duren. Twee jaar later kan het nog maar 3 uur duren. Dit is normaal. Een goede batterij behoudt zelfs na 500 oplaadcycli meer dan 70% van zijn oorspronkelijke capaciteit. Wat niet normaal is, is wanneer een batterij van 12 maanden oud maar 15 minuten meegaat. Dit is een slechte batterij, maar zeker NIET omdat het product aangesloten bleef. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Arvin
Datum plaatsing: 2021-07-11

Goedemorgen, Heb jbl Portable link gekregen. Installatie ging prima, heel blij mee, alleen kan hij Chromecast niet vinden. Begreep dat je daarmee equalizer kan besturen. Geluid is prima, maar bass kan wat minder. Vriendelijke groet, Gerard

Gevraagd door: Anoniem
Bedankt voor uw vraag. De JBL Link speakers hebben een ingebouwde Chromecast functie, waarmee het mogelijk is om via Wifi muziek te casten op hogere kwaliteit ten opzichte van een Bluetooth stream. Dus als de installatie met behulp van de Google Home app goed is gelukt, dan kunt u vanuit bijvoorbeeld Spotify muziek casten naar de Link Portable. Helaas heeft Google echter onlangs de Equalizer functie voor third-party speakers zoals die van JBL en Harman/Kardon verwijderd. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Anoniem
Datum plaatsing: 2021-06-06

Hallo, ik overweeg deze speaker aan te schaffen. Kun je op de speaker Spotify streamen en vervolgens andere bluetooth boxen met deze JBL box verbinden zodat je over alle speakers hetzelfde geluid hoort?

Gevraagd door: Michaelo
Bedankt voor uw vraag. Helaas is het niet mogelijk om de LINK PORTABLE via Bluetooth met andere speakers te verbinden. Dit kan wel via wifi met andere wifi speakers (google home speaker groepen) Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Jeffrey Harman Support
Datum plaatsing: 2021-08-03

Kan ik deze speaker koppelen aan de jbl soundbar 5.0

Gevraagd door: Jazegtdie
Bedankt voor uw vraag. Het is helaas niet mogelijk om de JBL Link Portable aan de JBL Bar 5.0 te koppelen. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) [REPLACE WITH RELEVANT/COUNTRY LINK IF NEEDED] voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2021-12-21

Kan ik de melding van mijn nest hello deurbel op deze jbl ontvangen ?

Gevraagd door: Siep23
Dank u voor uw vraag. Onze JBL Link Portable is gemaakt met een ingebouwde Google Chromecast voor muziek streaming, en voor gebruik met de Google Voice assistent. Het kan mogelijk zijn dat de Google Nest deurbel in staat zal zijn om meldingen naar de JBL Link Portable te sturen. Als u verdere ondersteuning nodig heeft, neem dan contact op met het Harman Customer Support team via telefoon, e-mail of chat voor verdere assistentie. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-04-24
 • y_2023, m_9, d_28, h_3CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_31
 • loc_nl_NL, sid_linkportable, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
 • clientName_jbl
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getContent, 4ms
 • questions, product

Ondersteuning