JBL Link Portable
€ 137,99
3.5 (384)
Write a review
JBL Link Portable ​JBL 360-Degree Pro Sound​ - Image

​JBL 360-Degree Pro Sound​

Omring jezelf met muziek. Geniet van kristalheldere hoge tonen, haarscherpe middentonen en een diepe, krachtige bas. JBL Link Music brengt geluid in alle richtingen met behulp van een 360-graden transducer.

JBL Link Portable Draadloos streamen via wifi of Bluetooth - Image

Draadloos streamen via wifi of Bluetooth

Moeiteloos muziek streamen op je JBL Link Portable. Je kunt moeiteloos en onafgebroken muziek blijven streamen via wifi of Bluetooth en hebt eenvoudige toegang tot je Spotify, YouTube Music of Apple Music, zonder onderbrekingen.

JBL Link Portable Handsfree hulp van de Google Assistent - Image

Handsfree hulp van de Google Assistent

Zeg gewoon "Hey Google" om de Google Assistent te vragen om je favoriete nummers af te spelen en eenvoudig toegang te krijgen tot al je muziek.

Functies

JBL Link Portable 8 uur draagbare afspeeltijd - Image

8 uur draagbare afspeeltijd

Luister naar de laatste podcast of het laatste audioboek. En luister naar elk nummer van je favoriete album. De JBL Link Portable zorgt ervoor dat je altijd meer dan genoeg vermogen over hebt.

JBL Link Portable Volledig waterbestendig - Image

Volledig waterbestendig

IPX7-waterproof beschermt JBL Link Portable tegen alle soorten ongelukjes in het huishouden, waar dan ook.

JBL Link Portable Oplaadstation - Image

Oplaadstation

Je luidspreker opladen is gemakkelijk. Steek de stekker van het oplaadstation in het stopcontact, zet je JBL Link Portable er bovenop en je bent in no time weer aan het luisteren.

JBL Link Portable Eenvoudig instellen in huis - Image

Eenvoudig instellen in huis

Met de gratis Google Home-app voor iOS en Android kun je eenvoudig je JBL Link instellen en beheren. Download, installeer en speel af.

JBL Link Portable Stijl en inhoud - Image

Stijl en inhoud

De JBL Link Portable ziet er net zo mooi uit als deze klinkt. Kies uit zes prachtige kleuren die kleur die het beste bij jouw stijl past.

LINK MUSIC
LINK PORTABLE
JBL Link Music
JBL Link Portable

Batterij

Oplaadtijd (uur)
Oplaadtijd (uur) 3.5

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth versie 4.2
Bluetooth versie 4.2

Afmetingen

Afmetingen (cm) 11.2 x 13.4
Afmetingen (cm) 17 x 8.9
Gewicht (kg) .73
Gewicht (kg) 0.74
Afmetingen (inch) 4.4 x 5.3
Afmetingen (inch) 6.7 x 3.5
Gewicht (lbs) 1.6
Gewicht (lbs) 1.63

Audiospecificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz) 60Hz-20kHz
Dynamisch frequentiebereik (Hz) 65 Hz - 20k Hz

Kenmerken

Bluetooth
Bluetooth
Oplaadkabel
Oplaadkabel
Waterbestendig
Waterbestendig
Wireless
Wireless
Oplaadbare batterij
Oplaadbare batterij

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur)
Afspeeltijd muziek (uur) 8
Output (W) 1 x 20
Output (W) 1 x 20
€ 100.99 per stuk
€ 137.99 per stuk

Specificaties & Downloads

Item# JBLLINKPORBLK

Beschrijving

JBL Link Portable

JBL Link Portable levert tot maximaal acht uur meeslepend JBL 360-Degree Pro Sound Je kunt moeiteloos en onafgebroken muziek blijven streamen via wifi of Bluetooth. Vraag met behulp van de Google Assistent muziek aan, krijg toegang tot Spotify, YouTube Music en Apple Music en luister zonder onderbrekingen. Zeg "Hey Google" om te beginnen. Volledig draadloos, waterbestendig en duurzaam, bestand tegen water of een klein beetje onhandigheid. Eenvoudig opladen dankzij de handige, eenvoudig te gebruiken houder. Maak je eigen stijl compleet door te kiezen uit een van de zes opvallende kleuren.

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur)
8
Output (W)
1 x 20

Audio Specificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz)
65 Hz - 20k Hz

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (cm)
17 x 8.9
Afmetingen (inch)
6.7 x 3.5
Gewicht (kg)
0.74
Gewicht (lbs)
1.63

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-frequentie
2402 − 2480MHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<12.5dBm
Bluetooth versie
4.2

Batterij

Oplaadtijd (uur)
3.5

Kenmerken

Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Waterbestendig
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Built-in Wi-Fi
Ja

Kennisgeving

Google, YouTube, Google Home en Chromecast built-in zijn handelsmerken van Google LLC.
-

Wat zit er in de doos?

  • 1 X Link Portable
  • 1 x Type-C USB-kabel
  • 1 x Oplader
  • 1 x Veiligheidsblad
  • 1 x Snelstartgids
  • Garantiekaarten
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 1 van de 5 door uit Slechte aansluiting en mindere bas Gekocht en verwacht dat hij makkelijk te contacten was. Boel gedoe en heel anders dan harman kardon. Die draait hier prima. De kwaliteit van de muziek valt ook tegen. Had de verpakking niet meer anders was hij teruggegaan.krijgen 1 telefoon aangesloten de rest niet.( nieuwe telefoons)
Datum plaatsing: 2020-09-13
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Vorige maand deze portable speaker gekocht om met AirPlay 2 te gebruiken. In eerste instantie zonder resultaat maar na snel advies via JBL support probleemloos geïnstalleerd. Kan nu koppelen met mijn Apple TV, iPhone en iPad. Wel jammer dat Siri niet ondersteund wordt.
Datum plaatsing: 2020-01-04
Rated 5 van de 5 door uit portable en google nu een aantal weken in bezit en ja hij is super. Google luister goed en het geluid is lekker ruimtevullend. Ik heb de groene en die is alleen online bij JBL dus ja lekker blits en apart ;) Ideaal met thuiswerken en hulp voor huiswerk bij je dochter hahah;)
Datum plaatsing: 2021-02-04
Rated 1 van de 5 door uit Goed geluid, slechte wifi connectie Prima speaker. Geeft echt lekker geluid. Iedere dag wel weer aan en uitzetten om met wifi netwerk te verbinden. Bijzonder, want alle andere apparaten blijven wel connected. In mijn Google Home group werkte dat slecht...
Datum plaatsing: 2022-08-22
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig link speaker. Helaas was tijdens inbraak van onze woning de vorige speaker gestolen. Maar wat ben ik blij met de nieuwe. Geluid is geweldig en Google is snel
Datum plaatsing: 2021-12-29
Rated 1 van de 5 door uit waardeloos Ik heb deze speaker nu een paar maanden, maar speaker valt steeds uit. Bluetooth verbinding valt weg. Speaker laad niet op. Zeer ontevreden
Datum plaatsing: 2021-11-30
Rated 5 van de 5 door uit Makkelijk inzetbaar door accu voeding Goede prijs kwaliteit verhouding en door accu zeer mobiel inzetbaar
Datum plaatsing: 2022-09-10
Rated 1 van de 5 door uit Miskoop, zeer ongebruiksvriendelijk Denk goed na voor je deze speaker aanschaft. Je koopt een Google systeem met software i.p.v. een gebruiksvriendelijke speaker. Simpel muziek streamen met Bluetooth vanaf je IPhone is ons na drie uur nog niet gelukt.
Datum plaatsing: 2020-04-18
Rated 2 van de 5 door uit Goede functionaliteiten maar slecht geluid De wifi functie en dus de mogelijkheid om deze speaker toe te voegen aan je google home werkt perfect. Helaas is het geluid (voor mij) niet goed genoeg en stuur ik het product retour. In mijn optiek heeft de speaker te weinig 'body' en klinkt het verre van vol. Over smaak valt niet te twisten, maar +1 voor de wifi functie en ingebouwde accu. Ik zie deze features graag terug in komende speakers.
Datum plaatsing: 2020-09-03
Rated 5 van de 5 door uit De enige wifi smart speaker op usb c Voor in de camper zochten we een smart speaker met Google Assistent (dus op wifi netwerk) en bluetooth. Omdat we vaak "vrij" staan, zonder stroomvoorziening, wilden we iets wat met usb geladen kan worden. De jbl was de enige die we konden vinden. En wat een vondst: uitstekend geluid in de camper, oplaadbaar met usb-c, Goigle Assistent en Bluetooth voor een normale prijs. Aanrader!
Datum plaatsing: 2022-03-14
Rated 5 van de 5 door uit Verslingerd Deze JBL Link Portable hebben we nu een maand. Installatie was super makkelijk, wijst zich vanzelf. Hij staat bij ons in badkamer en elke x is het een feest om via dit kleine apparaat muziek te horen. Maar vooral ook de interactie met google vindt mijn vriend helemaal te gek. Hij is er aan verslingerd. En ik moet uitkijken dat ik niet word vervangen door haar ;)
Datum plaatsing: 2022-06-21
Rated 1 van de 5 door uit slecht device, zeker als je apple gebruikt! Een jaar geleden gekocht voor mijn dochter van 11, kom ik er net achter dat de speaker het bijna nooit heeft gedaan, ze had het al lang geleden opgegeven de speaker te gebruiken omdat ie heel onbetrouwbaar is qua beschikbaarheid en wel of niet afspelen. Koppelen wifi via apple lijkt ook een drama en al staat hij in apple home dan nog speelt hij niets af.
Datum plaatsing: 2022-10-08
Rated 4 van de 5 door uit JBL Link Wij hebben 2 JBL Link’s gekocht, het bevalt ons tot nu toe goed. Er zit mooi geluid in! Het nadeel is wel het koppelen en het gekoppeld houden van de boxen. Ook is het vervelend dat ondanks dat we onze stemmen hebben gekoppeld aan de boxen dat ook andere mensen met hun stem de boxen kunnen besturen.. Maar verder, bevalt het nogmaals zeker wel goed!
Datum plaatsing: 2020-12-07
Rated 2 van de 5 door uit Verbinding valt weg Ik heb deze box ongeveer 2 maanden en heb spijt dat ik deze heb gekocht. Het geluid is goed, maar om de haverklap valt de verbinding weg met het netwerk of met mijn telefoon (bluetooth). Netwerk gecheckt en telefoon ook. Die hebben geen probleem met andere draadloze apparatuur. Bespaar jezelf de ergernis en schaf een andere box aan.
Datum plaatsing: 2021-04-26
Rated 3 van de 5 door uit Goed apparaar De Link Portable voldoet! Ik vind dat hij wat weinig hoge tonen heeft en redelijk snel leeg is, ook in de standby stand. Lage tonen zijn prima, net als de bas. De Google-assistent functie werkt redelijk goed. Soms verstaat hij je neit, dan reageert hij niet. Lastig als net de muziek te hard staat en jij vraagt om een lager volume.
Datum plaatsing: 2020-11-01
Rated 4 van de 5 door uit Goede box met veel functionaliteiten Het maximaal vermogen is wat laag. Waardoor hij niet heel hard kan. Maar voor een gemiddelde kamer is dat voldoende. Verder is de geluidskwaliteit uitstekend en er zit een mooie bass in. Werkt goed met google en kun je via google home deze koppelen aan andere boxen of speakers die op het netwerk zitten
Datum plaatsing: 2022-07-22
Rated 1 van de 5 door uit Het eerste apparaat was stuk. Toen nog eenzelfde Het eerste apparaat was stuk. Toen nog eenzelfde besteld, bleek ook stuk te zijn. Beide apparaten waren niet met Bluetooth te bedienen. Daarna heb ik een Flip5 besteld en die deed het perfect. De klantenservice was snel, vriendelijk en betaalde snel de eerste twee aanschaffen terug.
Datum plaatsing: 2022-04-27
Rated 4 van de 5 door uit Goed geluid Twee weken geleden gekocht en nog geen moment spijt van. De keuze is reuze, kies elke radio zender die je wilt of vraag aan Google assistent om muziek te spelen van spotify. Ook kun je met gemak via Bluetooth je eigen muziek streamen. En alles met een geweldige kwaliteit.
Datum plaatsing: 2022-02-09
Rated 4 van de 5 door uit Goed geluid en snel gekoppeld Sinds 4 weken in huis en erg tevreden. Het geluid is goed en werkt ook perfect samen met onze JBL Link Bar. Ook heb ik er één cadeau gedaan aan mijn ouders. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en de google home app is ook voor hen goed te besturen.
Datum plaatsing: 2021-04-01
Rated 3 van de 5 door uit Voor verbetering vatbaar, valt te vaak uit 2 dagen in gebruik, google home werkt op zich prima, maar zou handig zijn met 2e stemgeluid. Valt wel om de paar uur spontaan weg, vind ik het meest irritant, overweeg om 'm terug te sturen, moeizame support en geen probleemoplosser te vinden op het web☹
Datum plaatsing: 2021-01-19
Rated 3 van de 5 door uit battery indicator and wired inputs you cannot see the battery level when the device is not on charging stand. also there is no other methods rather than wifi/bluetooth to play your music. Therefore you cannot use AUX cable. Another important matter, there is no next/previous button
Datum plaatsing: 2021-03-06
Rated 3 van de 5 door uit Prima, maar niet fantastisch Nu een aantal weken in huis. Het bestellen en de levering gingen zeer voorspoedig. Het geluid is ook echt top! Maar de batterij gaat niet super lang mee en het oplaaddok heb ik aan de kant gelegd, want dat werkt niet echt super. Behoorlijk gevoelig.
Datum plaatsing: 2021-08-03
Rated 2 van de 5 door uit JBL onwaardig Ik heb hem vorige maand gekocht maar vind het JBL onwaardig. De tonen zijn veel te zwaar....en de handleiding voor installatie slaat ook nergens op....voor mij nooit geen JBL meer helaas...ow en een stekker voor het laden was ook fijn geweest...
Datum plaatsing: 2021-03-19
Rated 4 van de 5 door uit Goed produkt voor een goede prijs! 2 exemplaren gekocht van deze draadloze speakers. Met gebruik van Google home kan ik de Spotify speellijsten afspelen op elke plek waar ik wel. Helemaal top. Het is niet de top range van kwaliteit speaker maar zeker veel waar voor je geld!
Datum plaatsing: 2020-10-09
Rated 3 van de 5 door uit Goed geluid 1 week in bezit. Goed geluid. Google assistent greageert traag, men moet de opdracht vaak herhalen. Zal aan de slechte microfoons liggen. Standby tijd is echt slecht. Niet verwacht van een speaker van deze naam en deze prijs. Jammer....
Datum plaatsing: 2021-06-16
Rated 4 van de 5 door uit Geweldig geluid en gemaks comfort 2 maanden in gebruik makkelijker kan het niet hele dag muziek en ben je klaar zet de box op de oplader voor de volgende sessie. Mis wel een usb oplader voor wat je betaalt had deze er wel bijgeleverd mogen worden
Datum plaatsing: 2022-08-12
Rated 4 van de 5 door uit Lekkere sound!! Deze maand gekocht voor buiten...en samen kunnen afspelen met de Soundbar in huis..en het werkt super! Geluid appart te regelen op het apparaat zelf of met Google Home via smartphone...superblij mee ...
Datum plaatsing: 2022-08-30
Rated 4 van de 5 door uit Super product Was wel even wennen want alleen de aan en uit knop is verlicht waardoor je nier kunt zien of bluetooth en voice knop aan zijn. Maar voor de rest goeie geluidskwaliteit, doet wat ie moet doen.
Datum plaatsing: 2022-03-04
Rated 3 van de 5 door uit Matig geluid, lader werkt niet goed, mooi design. Inmiddels een week of 2 in gebruik. Het geluid valt wat tegen. Het grootse minpunt is de slechte lader. Hij laadt regelmatig niet op waardoor de accu leeg is en ik mijn huis niet kan bedienen.
Datum plaatsing: 2021-06-14
Rated 4 van de 5 door uit Goed geluid, laat zich soms ongevraagd horen Eenvoudige installatie. Goed geluid voor zo'n kleine speaker. Ideaal dat hij op een oplader staat, mar ook een accu heeft. Helaas laat Google zich soms horen zonder dat hier om is gevraagd.
Datum plaatsing: 2022-02-16
  • y_2022, m_12, d_4, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_65
  • loc_nl_NL, sid_linkportable, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 5ms
  • reviews, product

Product Q&A

Hoi, snelle vraag, kan je ook bellen met deze speaker? Want er zit namelijk dus een microfoon in als hij op spraak reageert

Gevraagd door: Lucky63
Bedankt voor uw vraag. Nee, helaas is het niet mogelijk om de speaker voor telefoon gesprekken te gebruiken. De microfoon in dit geval is voor de Google assisant om spraak commando's mee uit te voeren. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Kevin vd B
Datum plaatsing: 2021-06-06

Ik heb 2x JBL link portable. Ze zijn gekoppeld en dit werkt perfect. Nou is mijn vraag of deze 2 speakers ook stereo-geluid kunnen weergeven?

Gevraagd door: wolters
Bedankt voor uw vraag. Ja, deze kunnen stereo gekoppeld worden, via Google Home. Hiervoor zult u dan beide speakers in dezelfde ruimte moeten hebben en in de Google Home app als stereo paar koppelen. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Kevin vd B
Datum plaatsing: 2021-06-06

Bij installatie nieuwe Link Portable was de EQ optie aanwezig in de Google Home app zoals bij mijn Link 10. Na 1 dag is de EQ optie verdwenen voor de Portable, wel aanwezig voor de Link 10. Portable/Home app opnieuw installeren heeft niet geholpen. Help?

Gevraagd door: Patrick72
Ik heb 3 Links gekocht die alle 3 een goed geluid gaven na de bas via de eq lager te zetten. Ook was bij mij na enkele maanden de eq verdwenen en de bas (voor mij) veel te zwaar, zelfs de buren kwamen klagen. Ik heb contact met JBL opgenomen die mij adviseerde om Google te contacteren, wilde ik dat niet dan kon ik toch de speakers als Blue Tooth speakers gebruiken, want dan lukte het wel. Ik heb nog gezegd dat ik de speakers heb aangeschaft als Slimme speaker en anders wel Blue Tooth speakers had gekocht. Resum&eacute;: Gooi ze maar weg en u kunt van JBL 30% korting krijgen als u nieuwe speakers wilt aanschaffen... (Die hebben natuurlijk nog steeds geen eq....)
Beantwoord door: Jopiojopio2
Datum plaatsing: 2021-06-06

Ik krijg de JBL portable niet via Bluetooth aan de gang. Heb de Google home app. Via Wi-Fi werkt het wel. Maar heb de speaker juist voor de camper gekocht dus een Bluetooth verbinding.

Gevraagd door: Anoniem
Bedankt voor uw vraag. Om de JBL Link Portable als Bluetooth-luidspreker te gebruiken: moet deze eerst worden ingesteld via een wifi-verbinding. Dit activeert alle smart functionaliteiten als ook de Bluetooth-mogelijkheden. We raden aan om de installatieprocedure te volgen via de Google Home-app. Als u met uw huidige wifi-netwerk geen verbinding kunt maken met de speaker, dan raden wij u aan om indien mogelijk een hotspot van uw smartphone te gebruiken. Indien de speaker is ingested maar u nog geen verbinding kan maken via Bluetooth: volg dan onze zelfhulpgids voor Bluetooth-koppelingen op de JBL-ondersteuningspagina: https://support.jbl.com/nl/nl/product-support/bluetooth-pairing-guide.html Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Arvin
Datum plaatsing: 2021-06-06

Hallo, ik heb twee vragen: - Hoeveel stuks JBL Link Portables kun je met elkaar koppelen via Wifi? - Is er een JBL soundbar waarmee je de Link Portables kunt koppelen?

Gevraagd door: Twann
U kunt inprincipe zoveel Link Portables aan elkaar koppelen, als dat uw router haar bandbreedte toe laat, er zit geen limiet op hoeveel speakers in theorie kunnen worden gekoppeld via Google Home. U kunt de Link Portables met alle soundbars koppelen die Google Home assisted zijn door ze in dezelfde groep te plaatsen in Google Home. Dit werkt echter alleen voor muziek streaming modus, en niet voor gebruik bij TV en andere bronnen. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns
Beantwoord door: Carina B
Datum plaatsing: 2022-03-02

Ondersteunt de JBL Link Portable Spotify Connect bij besturing vanaf een iPhone? Ik krijg namelijk de speaker niet te zien bij beschikbare apparaten in Spotify (hij is enkel zichtbaar voor streamen middels Airplay 2, maar dat is niet optimaal)

Gevraagd door: Tartelette
Bedankt voor uw vraag over de JBL Link Portable speaker Helaas ondersteunt de Link Portable de Spotify connect software niet direct, maar u zou wel gebruik kunnen maken van de Chromecast optie van uw speaker. U kunt deze optie gebruiken door uw speaker in de Google Home app te installeren. Dit is mogelijk met zowel een Apple als een Android telefoon. Daarnaast kunt uw speaker ook door middel van Bluetooth verbinden op het moment dat er geen WIFI verbinding beschikbaar is. Maar deze optie is alleen beschikbaar wanneer u de speaker in de Google Home app installeert. Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze JBL Customer Support team https://support.jbl.com/nl/nl/
Beantwoord door: Kasper Harman Support
Datum plaatsing: 2022-11-08

is het mogelijk te paren met JBL conect +

Gevraagd door: rickjuu04
Bedankt voor uw vraag. Helaas is het niet mogelijk om uw JBL Link Portable speaker te verbinden met een jBL Connect + speaker. De reden hier is dat de de Link Portable speaker geen Connect optie heeft, en onze speaker die gebruik maken van het Connect + protocol geen verbinding kunnen maken met een wifi netwerk. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.htmlvoor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Raymond Harman Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Rare vraag misschien...maar is deze speaker zo waterdicht dat hij mee kan in de douchecabine?

Gevraagd door: Inky00
Bedankt voor uw vraag. De JBL Link Portable heeft een IPX7 rating dat inderdaad betekent dat de speaker tot maximaal 30 minuten in 1 meter diepte water kan overleven. Echter is het zo dat in een douchecabine er ook stoom aanwezig kan zijn vanwege het warme water. Dit soort minuscule waterdruppeltjes kunnen na verloop van tijd de speaker binnendringen en toch voor schade zorgen. Daarom zouden we adviseren om hier voorzichtig mee te zijn. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Anoniem
Datum plaatsing: 2021-08-01

Hi is de JBL link portable ook op te laden zonder de voet-module. Ik wil graag ook onderweg met de camper de speaker aansluiten en/of opladen.

Gevraagd door: psen
Bedankt voor uw vraag. U kunt de Link Portable ook direct met een USB-C kabel opladen, zonder dat u deze in de &quot;oplaad voet&quot; zet.&nbsp; Aan de achterkant van de speaker vind u de USB-C aansluiting om de speaker direct op te laden. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.htmlvoor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Raymond Harman Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Welke JBL speaker heeft beter geluid, de JBL Link Portable of the JBL Link 20, prijs maakt mij niks uit.

Gevraagd door: Lizardwithhat
Bedankt voor uw vraag, en uw interesse in onze Link serie speakers. Omdat geluid een zeer persoonlijke beleving is, kunnen wij u helaas geen goed advies geven over welke speaker he beste klikt.Wij willen u daarom aanraden om beide speakers te testen, zodat u zelf een wel overwogen beslissing kunt nemen.&nbsp; Wat betreft de specificaties zijn beide speakers ongeveer gelijk, maar de Link portable ondersteunt Airplay , en heeft bijvoorbeeld een betere batterij&nbsp; Indien u nog verdere &nbsp;ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail &nbsp;of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html voor meer informatie. Dank u
Beantwoord door: Raymond Harman Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Ik heb de JBL link portable op mijn thuis wifi netwerk gekoppeld. Aangezien ik de JBL ook graag meeneem naar een andere locatie met een ander wifi netwerk, zou ik willen weten hoe ik eenvoudig een ander wifi netwerk kan koppelen?

Gevraagd door: psen
Bedankt voor uw vraag. U kunt in de Google Home app de JBL Link Portable selecteren en vervolgens naar de Apparaatinstellingen gaan (het tandwieltje). Hier kunt u onder het kopje &quot;Wifi&quot; het netwerk wijzigen. Zorg er wel voor dat u met uw smartphone of tablet op datzelfde Wifi netwerk zit. Anderzijds kunt u ook op de andere locatie de Bluetooth functie van de JBL Link Portable gebruiken. Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Anoniem
Datum plaatsing: 2021-06-06

Kan ik deze speaker zonder Google account, alleen met Airplay2 gebruiken?

Gevraagd door: Vassago
Beste Vassago, Bedankt voor uw vraag. Ja, dit is mogelijk. U kunt de speaker via de Apple Home app installeren zonder Google Home / Google account. Dit betekent alleen wel dat de stembediende commando's niet actief zullen zijn, en u uw speaker alleen met uw Apple apparaten kunt aansturen. Indien u nog verdere &nbsp;ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail &nbsp;of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Harman Customer Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Onze Jbl Link geeft steeds plop-geluid, is erg storend. Wat kan ik hier aan doen?

Gevraagd door: Fvanthor
Dank u voor uw vraag. Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met uw JBL Link Portable. Ik stel voor dat u probeert het product terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Om een fabrieksreset uit te voeren, doet u het volgende: Houd de microfoonknop gedurende 10 seconden ingedrukt. Verder raad ik u aan contact op te nemen met onze Harman Customer Support afdeling die meer acties heeft die kunnen helpen: https://support.jbl.com/nl/nl/
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2022-08-22

ik heb de&nbsp;JBL Authentics L16 kan deze tegelijk muziek afspelen met de JBL Link Portable?

Gevraagd door: Ineke 2
Bedankt voor uw vraag. Omdat de JBL Authentics 16 niet over en Chromecast optie beschikt , is het helaas niet mogelijk om de JBL Authentics , en de Link Portable samen tegelijk muziek af te laten spelen. Indien u nog verdere &nbsp;ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail &nbsp;of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html voor meer informatie. Dank u.
Beantwoord door: Raymond Harman Support
Datum plaatsing: 2021-06-06

Ik krijg mijn telefoon niet gelinkt met de speaker

Gevraagd door: Piet123
Bedankt voor uw vraag. om Bluetooth verbinding met de LINK portable te kunnen maken, moet u eerste Google Home op de link portable installeren via uw mobiele telefoon Indien u nog verdere ondersteuning wenst, gelieve dan het Harman Customer Support team te contacteren per telefoon, e-mail of chat voor directe hulp. Zie https://www.harmanaudio.nl/support-contact.html#ns (NL) // https://be.harmanaudio.com/support-contact.html#ns (BE) voor meer informatie. Dank u. Met vriendelijke groet, Jeffrey Customer Support EMEA Harman Lifestyle Division
Beantwoord door: Customer Support
Datum plaatsing: 2021-09-20

Ik zou graag de LEDs willen dimmen 's nachts en heb dit geprobeerd in de google home app maar ik zie geen verandering...

Gevraagd door: MatthisJTB

Hoi! Wanneer komen de exclusieve kleuren uit? (Er staat alleen 'binnenkort verkrijgbaar') Thanks!

Gevraagd door: hoi12344

Ondersteund deze speaker Spotify Connect?

Gevraagd door: YJB1

Goedemiddag, is het mogelijk om middels een mondeling commando de streamingsdienst Deezer aan te zetten op de JBL Link Portable? En klopt het dat Google Assistent ingebouwd in de JBL Link Portable zit? Vriendelijke groet, Marjolein

Gevraagd door: Marjolein

Wanneer is de gele versie beschikbaar?

Gevraagd door: John22
  • y_2022, m_12, d_4, h_21CST
  • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasquestionsanswers, tq_28
  • loc_nl_NL, sid_linkportable, prod, sort_[SortEntry(order=NUM_ANSWERS, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 6ms
  • questions, product

Ondersteuning