JBL Go 3
€ 37,99
4.7 (553)
Write a review
JBL Go 3 Origineel JBL Pro Sound - Image

Origineel JBL Pro Sound

JBL Pro Sound levert verrassend krachtige audio en pittige bas uit de ultra-compacte Go 3.

JBL Go 3 Gedurfde stijl en draagbaar design - Image

Gedurfde stijl en draagbaar design

Het draagbare design van de JBL Go 3 gaat geweldig samen met de nieuwste stijlen, en zijn kleurrijke materialen en sprekende details zorgen ervoor dat hij er net zo scherp uitziet als dat hij klinkt.

JBL Go 3 IP67-waterbestendig en stofdicht - Image

IP67-waterbestendig en stofdicht

Naar het zwembad. Naar het park. JBL Go 3 is IP67-waterbestendig en stofdicht, zodat je je luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.

Functies

JBL Go 3 Draadloze Bluetooth-streaming - Image

Draadloze Bluetooth-streaming

Stream draadloos muziek vanaf je telefoon, tablet of elk willekeurig apparaat met Bluetooth.

JBL Go 3 5 uur afspeeltijd - Image

5 uur afspeeltijd

​Maak je geen zorgen over je batterijduur.  Go 3 geeft je tot 5 uur afspeeltijd bij één keer opladen.

JBL Go 3 Levendige kleurenopties - Image

Levendige kleurenopties

JBL Go 3 heeft exclusieve kleurstellingen geïnspireerd door de laatste street fashion trends en introduceert compleet nieuwe tinten en combinaties.

Productvergelijking

Vind de draagbare Bluetooth-speaker die het beste bij jou past

GO 3-
CLIP 4-
FLIP-6-
CHARGE5-
JBL GO 2
JBL Go 3
JBL Clip 4
JBL Flip 6
JBL Charge 5
JBL Go 2

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 5
Afspeeltijd muziek (uur) 10
Afspeeltijd muziek (uur) 12
Afspeeltijd muziek (uur) 20
Afspeeltijd muziek (uur) 5
Output (W) 4.2
Output (W) 5
Output (W) 30
Output (W) 40
Output (W) 3

Afmetingen

Afmetingen (cm) 8.6 x 6.9 x 4.0
Afmetingen (cm) 8.6 x 13.5 x 4.6
Afmetingen (cm) 17.8 x 6.8 x 7.2
Afmetingen (cm) 22 x 9.6 x 9.3
Afmetingen (cm) 8.6 x 7.1 x 3.2
Gewicht (kg) 0.209
Gewicht (kg) 0.239
Gewicht (kg) 0.55
Gewicht (kg) 0.96
Gewicht (kg) 0.18

Kenmerken

JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
€ 37.99 per stuk
€ 59.99 per stuk
€ 109.99 per stuk
€ 153.99 per stuk
€ 34.99 per stuk

Specificaties & Downloads

Item# JBLGO3GRN

Beschrijving

Grab & Go

JBL Go 3 heeft een gedurfde vormgeving en krachtig JBL Pro Sound. Met zijn in het oog springende, strakke design, kleurrijke materialen en sprekende details is dit een must-have accessoire voor je volgende uitstapje. Je muziek laat je zweven met JBL Pro Sound; hij is IP67-waterbestendig en stofdicht zodat je onder alle weersomstandigheden kunt blijven luisteren. En met zijn geïntegreerde lus kun je hem overal mee naartoe nemen. Go 3 is beschikbaar in compleet nieuwe tinten en kleurencombinaties geïnspireerd door de street fashion van vandaag. JBL Go 3 ziet er net zo strak uit als hij klinkt.

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur)
5
Output (W)
4.2

Audio Specificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz)
110 Hz - 20 kHz

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (cm)
8.6 x 6.9 x 4.0
Afmetingen (inch)
3.4 x 2.7 x 1.6
Gewicht (kg)
0.209
Gewicht (lbs)
0.46

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frequentie
2402 MHz − 2480 MHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 8 dBm (EIRP)
Bluetooth versie
5.1

Batterij

Oplaadtijd (uur)
2.5

Kenmerken

Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Waterbestendig
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
IP67
Ja

Kennisgeving

Het Bluetooth®-woordmerk en de bijbehorende logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. Met betrekking tot het gebruik ervan door HARMAN International Industries, Incorporated geldt een licentie. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de respectieve eigenaren.

Opties, specificaties en vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Country of Origin

Gemaakt in Vietnam

Gemaakt in China

Wat zit er in de doos?

  • 1 x JBL Go 3
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 3 van de 5 door uit Goed geluid uit zo'n klein boxje Ik vind het jammer dat het volume met grote stappen gaat, het is vaak te zacht of te hard. Maar er komt goed geluid uit zo'n klein boxje
Datum plaatsing: 2021-12-17
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig Wat een geluid daar uit komt!!! Geweldig!! Jbl is top!!!
Datum plaatsing: 2020-11-28
Rated 4 van de 5 door uit Stuk beter geluid dan uit een ipad! Gekocht omdat we op vakantie alleen een ipad hadden om muziek te luisteren, en ik ben verrast: er komt een hoop geluid uit dit speakertje! Zelfs de bas is hoorbaar in een 20 vierkante meter kamer, prima prestatie! Dat samen met het broekzakformaat, is dit een fijn speakertje om voor op vakantie, of op bureau tijdens het werk, lekker een liedje op te luisteren!
Datum plaatsing: 2021-11-12
Rated 5 van de 5 door uit Beter geluid dan verwacht van dit formaat Ik ben erg tevreden over de JBL go 3. Lekker compact formaat met grootse prestaties. Ik heb de geluidskwaliteit 4 sterren gegeven , omdat het geluid niet "perfect" is, maar ik vind ook niet dat je dat kunt verwachten van een product van dit formaat en deze prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is in dit geval dus wel perfect
Datum plaatsing: 2021-08-25
Rated 4 van de 5 door uit Fijne compacte speaker, Ik verwachtte in eerste instantie niet veel van de speaker vanwege de prijs, maar verrassend genoeg heeft deze kleine speaker bijzonder goed geluid voor deze lage prijs. Ook is hij makkelijk mee te nemen, hij past zelfs in mijn broekzak, echte aanrader!
Datum plaatsing: 2021-08-17
Rated 5 van de 5 door uit Super geluid uit een klein doosje!! Een aantal weken geleden heb ik de JBL go 3 gekocht en ik was werkelijk blij verbaasd over het geluid dat uit dit speakertje komt. Echt vet! Verder is go 3 licht,compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Het is leuk dat de go 3 in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Verwacht geen mega boost bas maar een goed en dergelijk geluid wat warm en helder klinkt ook in een grotere ruimte. De go 3 heeft voldoende power. Bovendien makkelijk te bedienen, weinig knoppen en waterdicht. Echt een aanrader!
Datum plaatsing: 2021-11-13
Rated 4 van de 5 door uit Leuk ding voor op vakantie. Goed geluid. Ben tevreden met het formaat en het geluid. Gebruiksvriendelijk. Enige minpunt is dat er geen lipje zit op de usb aansluiting. Deze zit wel op zijn grote broer. Als je 'm dan meeneemt naar het strand kan er zand inkomen.
Datum plaatsing: 2022-05-16
Rated 5 van de 5 door uit Super goed geluid Vorige week JBL3 gekregen. Ben er super blij mee. Mooi geluid en handig om overal neer te zetten of op te hangen. Vooral op het balkon en bij het douchen.
Datum plaatsing: 2021-07-26
Rated 4 van de 5 door uit Maatje kleiner, maar bijna beter geluid Ter vervanging van mijn jbl charge 2+. De go is kleiner maar het geluid is minder basserig. Prettig voor klussen op locatie. Ook nog de held van de prijs
Datum plaatsing: 2021-07-16
Rated 5 van de 5 door uit Leuk klein boxje Komt een goed geluid uit. Je kunt hem overal neerzetten/hangen. Beter geluid dan de jbl clip3, maar wel groter. Leuke kleuren.
Datum plaatsing: 2020-12-13
Rated 5 van de 5 door uit Super boxje Een heel fijn klein boxje wat ik door het hele huis en tuin mee sleep. Goed geluid, zelfs "keihard" geeft hij goed geluid.
Datum plaatsing: 2021-04-21
Rated 5 van de 5 door uit Klein van formaat, groots geluid Wat een fantastisch geluid produceert deze kleine luidspreker. Ook leuk dat je zelf de kleuren kan uitzoeken.
Datum plaatsing: 2022-04-15
Rated 5 van de 5 door uit Klein formaat met prima geluid! Heb deze box een paar weken terug aangeschaft voor mijn werk als storingsmonteur. Ik laad hem op in de auto en zodra ik aankom op de klus kan de muziek aan! Met het handige lusje hang ik hem met een haakje aan mijn broek, overal of klimgordel. De kwaliteit van de muziek is prima en omdat ik de box dichtbij me draag hoeft hij ook niet zo hard dat iedereen mee moet genieten. Voor het formaat is de geluidskwaliteit prima. En fijn dat hij tegen een stootje en wat water kan!
Datum plaatsing: 2022-08-08
Rated 4 van de 5 door uit Werkt goed Was makkelijk aan te sluiten. Ik vind het een hinderlijk geluid bij het aan- en uitzetten.
Datum plaatsing: 2021-12-17
Rated 5 van de 5 door uit super! fijn apparaat, moest even kijken hoe te koppelen maar kwam goed. hij stopt wel ineens als hij op is, en dat moet je dan maar raden....het is niet dat het batterijlampje dan knippert ofzo, of half aan is... das wel jammer, mss iets voor GO4? en.... het apparaat was bijna overal uitverkocht, moeilijk aan te komen. ook viel hij af en toe weg, ervaring leert dat dat is als er een bericht binnen komt op het apparaat waar je vanaf streamt.
Datum plaatsing: 2022-05-16
Rated 5 van de 5 door uit Waar voor het geld Speaker heeft een mooi design en is robuust. Ik persoonlijk heb de witte, die vind ik het mooist. Er zit verbazingwekkend veel power in voor een speakertje van dit formaat en met maar 4.2 watt. Het geluid blijft ook goed als hij harder staat. Voldoet precies aan waar hij voor bedoeld is. Achtergrond muziekje op je balkon of in je tuin met een paar mensen samen is geen probleem. Aanrader.
Datum plaatsing: 2021-06-12
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid uit een kleine speaker met lange a Ik gebruik de JBL Go 3 nu een paar weken. Groot voordeel vind ik de kwaliteit van het geluid en de lange accuduur. Ik heb ook een JBL Clip en ten opzichte daarvan is het opvallend dat de JBL Go 3 ook bij een laag volume nog een goed geluid geeft. De JBL Clip kan wat dat betreft niet zacht genoeg. Ik ben blij met de JBL Go 3 en raad hem van harte aan.
Datum plaatsing: 2022-03-28
Rated 5 van de 5 door uit Mooi compacte speaker Coole speaker het geluid is precies goed ,makkelijk mee te nemen ,waterdicht
Datum plaatsing: 2021-07-08
Rated 3 van de 5 door uit Prima ding God geluid voor zo'n kleine speaker. Handig formaat voor onderweg als ik alleen een kleine rugzak meeneem. Overigens vind ik het erg teleurstellend dat er geen stekker bij zit. Die moet je dus apart kopen. Jammer dat dit niet duidelijk vantevoren wordt aangegeven, we hebben toch een stekkertje nodig om te kunnen opladen?
Datum plaatsing: 2022-01-26
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid ik heb de box een aantal weken geleden gekocht en gebruik hem nu iedere dag om luister verhalen mee af te spelen de verhalen speelt hij duidelijk en met veel geluidsdetails af. De box zelf heeft ook nog eens een mooie kleuren combo waardoor hij helemaal in mijn kamer past of voor als ik hem mee op reis neem.
Datum plaatsing: 2022-01-18
Rated 5 van de 5 door uit Wat een goed geluid voor zo een kleine speaker Ik heb deze speaker gekocht voor mijn zoon. Heb zelf een JBL Charge en heb bewust gekozen om ook voor hem een JBL te kopen vanwege de goede geluidskwaliteit. En ik moet zeggen dat deze speaker mij en mijn zoon hierin hier zeker niet in heeft teleurgesteld. Wat een goed geluid voor zo een kleine speaker,
Datum plaatsing: 2020-12-10
Rated 5 van de 5 door uit Grootse kwaliteit voor kleine prijs De JBL Go3 speaker gekocht voor onderweg, op de fiets. Lekker geluidje en sterke bass. Enorm blij mee, ook nog beschikbaar in mijn favoriete kleur! Erg mooi en fijn design. Jbl Heeft echt mijn hart gestolen met zowel product als klantenservice! Kortom meer dan blij met mijn aankoop ☺️
Datum plaatsing: 2022-06-28
Rated 5 van de 5 door uit SUPER! Super fijne box! Verbind automatisch met mijn mobiel wanneer ik de bluetooth aan heb, dus geen gezeik met elke keer koppelen. Super goed geluid voor dit kleine ding en soms danst de box leuk mee door de enorme bas die eigenlijk te groot is voor het boxje, super fun + roze ! :D
Datum plaatsing: 2022-05-31
Rated 5 van de 5 door uit Wow! Ik kocht dit boxje omdat het geluid van mijn iPhone slechter werd en ik graag radio en podcasts via mijn tel luister. Werd verrast door het te gekke geluid. Toen besloot Sinterklaas voor het hele gezin een GO 3 te kopen, dus nu staan er 4 in huis. Topkwaliteit en betaalbaar.
Datum plaatsing: 2021-12-17
Rated 5 van de 5 door uit Prima geluid uit een zeer compact apparaat Onlangs voor een bescheiden 29 euro deze JBL Go 3 aangeschaft. Wat een geweldig geluid uit zo'n klein speakertje. Leuk om bijvoorbeeld op vakantie genieten van je favoriete radiostation(s) en/of je eigen gekozen muziekjes op Spotify. Kwaliteit voor een koopje!
Datum plaatsing: 2022-03-09
Rated 4 van de 5 door uit Geinig dingetje! Verwacht geen groots geluid. Maar is is wel mooi zuiver evenwichtig geluid. Vooral voor die prijs!! En het kan ook nog tegen een stootje ook. Makkelijk compact overal mee naar toe te nemen. En iedereen vind het er heel geinig uitzien! Ik ben er heel blij mee!!
Datum plaatsing: 2022-01-10
Rated 5 van de 5 door uit super leuk boxje voor erbij Leuk boxje voor erbij als je op reis gaat of ergens naar toe. Geluid op normaal niveau helemaal prima, maar als je hem vol open gooit dan mist toch wel de bas. Maar prijs kwaliteit is echt prima, voor wat het kost echt een leuk en handzaam boxje
Datum plaatsing: 2021-09-27
Rated 5 van de 5 door uit Uitstekend producht Na een poos de JBL Go gebruikt te hebben, overleed de batterij. Heel jammer. Toen maar een nieuwe aangeschaft een JBL Go3, hoop dat deze batterij het wel langer uithoud. Verder prima hoor, goed geluid, leuke vormgeving en handig formaat.
Datum plaatsing: 2022-04-28
Rated 5 van de 5 door uit Super leuk verjaardagscadeau voor mijn vader Er komt mooi geluid uit dit kleine speakertje. Hij kan best hard en is betaalbaar. Leuk dat je je favoriete kleur kunt kiezen. Dit maatje past altijd in je tas. Ik heb er zelf 2 en nu 1 cadeau gegeven aan mijn vader.
Datum plaatsing: 2022-09-13
Rated 5 van de 5 door uit Enthousiast over artikel Onlangs aangeschaft en ik ben er blij mee! Fijn in gebruik, compact en makkelijk mee te nemen. Mooi design en prima geluidskwaliteit. Aanrader als je niet een onwijs groot budget hebt, maar wel goed geluid wilt.
Datum plaatsing: 2022-05-17
  • y_2022, m_12, d_3, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_127
  • loc_nl_NL, sid_go3-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 10ms
  • reviews, product

Product Q&A

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 109ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Ondersteuning