JBL Go 3
€ 33,99
4.7 (553)
Write a review
JBL Go 3 Origineel JBL Pro Sound - Image

Origineel JBL Pro Sound

JBL Pro Sound levert verrassend krachtige audio en pittige bas uit de ultra-compacte Go 3.

JBL Go 3 Gedurfde stijl en draagbaar design - Image

Gedurfde stijl en draagbaar design

Het draagbare design van de JBL Go 3 gaat geweldig samen met de nieuwste stijlen, en zijn kleurrijke materialen en sprekende details zorgen ervoor dat hij er net zo scherp uitziet als dat hij klinkt.

JBL Go 3 IP67-waterbestendig en stofdicht - Image

IP67-waterbestendig en stofdicht

Naar het zwembad. Naar het park. JBL Go 3 is IP67-waterbestendig en stofdicht, zodat je je luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.

Functies

JBL Go 3 Draadloze Bluetooth-streaming - Image

Draadloze Bluetooth-streaming

Stream draadloos muziek vanaf je telefoon, tablet of elk willekeurig apparaat met Bluetooth.

JBL Go 3 5 uur afspeeltijd - Image

5 uur afspeeltijd

​Maak je geen zorgen over je batterijduur.  Go 3 geeft je tot 5 uur afspeeltijd bij één keer opladen.

JBL Go 3 Levendige kleurenopties - Image

Levendige kleurenopties

JBL Go 3 heeft exclusieve kleurstellingen geïnspireerd door de laatste street fashion trends en introduceert compleet nieuwe tinten en combinaties.

Productvergelijking

Vind de draagbare Bluetooth-speaker die het beste bij jou past

GO 3-
CLIP 4-
FLIP-6-
CHARGE5-
JBL GO 2
JBL Go 3
JBL Clip 4
JBL Flip 6
JBL Charge 5
JBL Go 2

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur) 5
Afspeeltijd muziek (uur) 10
Afspeeltijd muziek (uur) 12
Afspeeltijd muziek (uur) 20
Afspeeltijd muziek (uur) 5
Output (W) 4.2
Output (W) 5
Output (W) 30
Output (W) 40
Output (W) 3

Afmetingen

Afmetingen (cm) 8.6 x 6.9 x 4.0
Afmetingen (cm) 8.6 x 13.5 x 4.6
Afmetingen (cm) 17.8 x 6.8 x 7.2
Afmetingen (cm) 22 x 9.6 x 9.3
Afmetingen (cm) 8.6 x 7.1 x 3.2
Gewicht (kg) 0.209
Gewicht (kg) 0.239
Gewicht (kg) 0.55
Gewicht (kg) 0.96
Gewicht (kg) 0.18

Kenmerken

JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
JBL PartyBoost
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Powerbank
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
Waterbestendig
€ 39,99
€ 49,99
€ 90,99
€ 131,99
€ 34,99

Specificaties & Downloads

Item# JBLGO3WHT

Beschrijving

Grab & Go

JBL Go 3 heeft een gedurfde vormgeving en krachtig JBL Pro Sound. Met zijn in het oog springende, strakke design, kleurrijke materialen en sprekende details is dit een must-have accessoire voor je volgende uitstapje. Je muziek laat je zweven met JBL Pro Sound; hij is IP67-waterbestendig en stofdicht zodat je onder alle weersomstandigheden kunt blijven luisteren. En met zijn geïntegreerde lus kun je hem overal mee naartoe nemen. Go 3 is beschikbaar in compleet nieuwe tinten en kleurencombinaties geïnspireerd door de street fashion van vandaag. JBL Go 3 ziet er net zo strak uit als hij klinkt.

Algemene specificaties

Afspeeltijd muziek (uur)
5
Output (W)
4.2

Audio Specificaties

Dynamisch frequentiebereik (Hz)
110 Hz - 20 kHz

Afmetingen / Gewicht

Afmetingen (cm)
8.6 x 6.9 x 4.0
Afmetingen (inch)
3.4 x 2.7 x 1.6
Gewicht (kg)
0.209
Gewicht (lbs)
0.46

Specificaties voor besturing en verbinding

Bluetooth-profielen
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frequentie
2402 MHz − 2480 MHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 8 dBm (EIRP)
Bluetooth versie
5.1

Batterij

Oplaadtijd (uur)
2.5

Kenmerken

Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Waterbestendig
Ja
Wireless
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
IP67
Ja

Kennisgeving

Het Bluetooth®-woordmerk en de bijbehorende logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. Met betrekking tot het gebruik ervan door HARMAN International Industries, Incorporated geldt een licentie. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de respectieve eigenaren.

Opties, specificaties en vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Country of Origin

Gemaakt in Vietnam

Gemaakt in China

Wat zit er in de doos?

  • 1 x JBL Go 3
  • 1 x Type C USB-kabel
  • 1 x Beknopte handleiding
  • 1 x Garantiebewijs
  • 1 x Veiligheidsblad
Wat zit er in de doos?

Documenten en downloads

Reviews en Q&A

Reviews

Rated 4 van de 5 door uit Klein formaat, groots geluid . Met vele jaren ervaring hoe muziek dient te klinken achter me, kan ik stellen dat deze kleine speaker leuk muzikaal klinkt voor het geld dat hij kost. Een erg goede koop en een aanrader voor de overwegers!
Datum plaatsing: 2021-09-20
Rated 2 van de 5 door uit bij ieder gebruik resetten Leuk speakertje maar helaas moet ik hem bij oeder gebruik met mijn laptop resetten voor hij het doet. Als antwoord van de klantenservice krijg ik te horen dat ik een andere laptop moet gebruiken. Jammer
Datum plaatsing: 2021-09-15
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid uit zo'n klein ding! Ik heb dit artikel nu een paar weken in het bezit. Ik neem hem mee om yogalessen te geven bij mensen thuis en het werkt als een tierelier. Ongelooflijk hoeveel geluid er uit zo'n klein ding kan komen!
Datum plaatsing: 2022-04-26
Rated 4 van de 5 door uit Prima voor het geld. Gekocht voor erbij....voor mee te nemen. Opzich goed voor het geld....maar wil je meer power moet iets meer uitgeven. Moet er wel bij zeggend dat je bij JBL het beste uit bent kwa geluid voor geld.
Datum plaatsing: 2021-12-28
Rated 5 van de 5 door uit Prima speaker Dit is de eerste keer dat ik een bluetooth speaker heb gekocht. Via anderen heb ik kunnen ervaren wat de kracht is van dit kleine ding. Compacte box, prima geluid en aangename prijs. Aanrader!
Datum plaatsing: 2022-04-19
Rated 5 van de 5 door uit Fantastische speaker tegen superprijs! Goede speaker met mooi vol geluid tegen een goede prijs. Bovendien gaat de batterij zo’n 16-18 uur mee, terwijl de specificaties zeggen dat de batterij 5 uur zou meegaan. Echt helemaal top!
Datum plaatsing: 2022-05-09
Rated 4 van de 5 door uit Prima geluid voor de prijs en dit formaat Makkelijk mee te nemen op reis en voor eenvoudig gebruik een erg goed geluid. Ben er heel erg tevreden mee als aanvulling op mijn Bose Soundlink Revolve+ II die ik in en om huis gebruik.
Datum plaatsing: 2022-05-09
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid voor zo’n formaat Geweldig geluid voor zo’n formaat Speaker. Makkelijk overal naartoe mee te nemen. Voor op vakantie mee in de trolley daar hem ik em vooral voor gekocht. En voor op het nachtkastje!
Datum plaatsing: 2022-09-01
Rated 5 van de 5 door uit Jbl go3 Ik heb deze speaker vorige maand gekocht en hij werkt nog steeds. Moet ik wel zeggen dat ik altijd al wel tevreden ben van de kwaliteit van JBL en het geluid wat er uit komt
Datum plaatsing: 2022-01-13
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig mooi en betaalbare luidspreker. Een echt Gekocht om lekker muziek te luisteren. Luidspreker doet het echt super goed. De behuizing is kwalitatief echt top en mijn eindoordeel is dan ook "een absolute aanrader"
Datum plaatsing: 2021-12-21
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige speaker Ik heb deze speaker zelf al een jaar en deze gekocht als cadeau voor mijn vader. Hij heeft goed geluid, en is compact om mee te nemen en een strak en kleurrijk design
Datum plaatsing: 2022-07-25
Rated 5 van de 5 door uit super sound Speelt bijv Spotify geweldig af en met de equalizer aan in Spotify soms nòg iets beter. Mooi beheerst geluid, goede bas, goed afgestemd hoog/midden/laag.
Datum plaatsing: 2021-12-25
Rated 5 van de 5 door uit super fijn! klein formaat, goed geluid en makkelijk overal mee naartoe te nemen. de batterijduur is lang genoeg en soms neem ik een powerbank mee voor de zekerheid!
Datum plaatsing: 2022-07-19
Rated 5 van de 5 door uit Super geluid ! Wat een heerlijk compact boxje. Veel beter dan de go 2 die ik ook helemaal prima vind. Heerlijk als ik thuis werk, maar ook makkelijk mee te nemen!
Datum plaatsing: 2022-05-03
Rated 4 van de 5 door uit JBL Go3 Ik heb deze kleine luidspreker nu een aantal weken in huis en vind het geluid echt super goed voor zo’n kleine speaker. Voldoet aan verwachtingen.
Datum plaatsing: 2022-03-11
Rated 5 van de 5 door uit geweldig geluid uit zo'n klein formaat Mijn dochter heeft deze voor haar verjaardag gehad en is er erg blij mee. Verrassend goed geluid voor een geluidsbox van zo'n klein formaat
Datum plaatsing: 2021-03-16
Rated 5 van de 5 door uit Super Klein maar fijn! Had eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen, ben er heel blij mee en super handig overal mee te nemen. Kan zo mijn tas in.
Datum plaatsing: 2022-06-29
Rated 5 van de 5 door uit Handzaam luidsprekertje Goed geluid voor dit handzame formaat. Snel op te laden en redelijk lang te gebruiken. Bluetooth maakt snel contact met diverse apparaten
Datum plaatsing: 2022-03-05
Rated 5 van de 5 door uit Een goed apparaat voor een mooie prijs Heb de box JBL voor mijn vrouw gekocht omdat hij compact is gemakkelijk aan te sluiten via blue thoot met Spotify en een goed geluid
Datum plaatsing: 2022-05-04
Rated 5 van de 5 door uit Fantastische speaker! Mooi formaat om makkelijk mee te nemen op vakantie of te gebruiken in je tuin of balkon. Prima geluid! Heel blij mee deze aankoop.
Datum plaatsing: 2021-06-24
Rated 5 van de 5 door uit Top speaker Deze speaker voldoet precies aan wat ik wilde, namelijk: klein, licht, goedkoop met een prima geluid. Chapeau voor de ontwerpers
Datum plaatsing: 2022-03-25
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig geluid Vorige maand nummer 3 en 4 (3 cadeautjes en 1 voor mezelf) gekocht omdat er zo’n heerlijk geluid uit zo’n klein boxje komt!
Datum plaatsing: 2022-01-10
Rated 5 van de 5 door uit Handzaam formaat, geweldige accuduur, prima geluid ik heb dit product 2 weken geleden gekocht en ben er erg tevreden over. Goede accuduur, prima geluid en voldoende volume.
Datum plaatsing: 2022-08-17
Rated 4 van de 5 door uit Top! Super mooi geluid, alleen de stukjes waar de box op staat zitten los en dit krijg ik niet vastgeplakt. De rest is goed!
Datum plaatsing: 2021-06-30
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig product Jbl Go 3 Fantastisch product met uitstekende geluidsweergave . Hartstikke blij mee Handig tijdens je werk of voorin je tuin.
Datum plaatsing: 2021-06-26
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig waterdicht!!!! Goed geluid, goeie batterij en supergoed waterdicht!!! Op 60°in de wasmachine gewassen, en hij doet t nog gewoon!!!
Datum plaatsing: 2022-05-18
Rated 5 van de 5 door uit Topkoop!!! Erg blij mee! Klein, handzaam, betaalbaar. Ziet er ook nog leuk uit. Prijs kwaliteit super. Gaat mee op vakantie!
Datum plaatsing: 2022-07-20
Rated 5 van de 5 door uit Prima prijs-kwaliteit verhouding! Zeer tevreden met dit kleine, compacte en makkelijk mee te nemen boxje. Uren muziekplezier van goede kwaliteit.
Datum plaatsing: 2021-12-22
Rated 5 van de 5 door uit Veel geluid voor een kleine box ik ben erg blij! Ik heb dit pas gekocht en ben er helemaal tevreden mee ik gebruik het altijd tijdens het chillen met vrienden!
Datum plaatsing: 2022-01-13
Rated 5 van de 5 door uit Top boxje Super geluid voor zo,n klein boxje. Goede opvolger van de jbl go en dan in een vrolijker spatwaterdicht jasje.
Datum plaatsing: 2021-06-28
  • y_2023, m_1, d_28, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_3, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_127
  • loc_nl_NL, sid_go3-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 7ms
  • reviews, product

Product Q&A

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 128ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Ondersteuning