Bluetooth speakers

VIND DE DRAAGBARE BLUETOOTH-SPEAKER DIE HET BESTE BIJ JOU PAST

Bluetooth speakers

Filteren
Actieve filters:
16 results

Kleur

  • Zwart
  • Blauw
  • Wit
  • Groen
  • Army
  • Rood
  • Roze
  • Grijs
  • Teal

Bluetooth

Waterbestendig

WiFi

Prijs

Grootte

Afspeeltijd voor muziek

Radio

16 results
/bluetooth-speakers/PARTYBOX310-.html?dwvar_PARTYBOX310-_color=Black-EMEA-Current&cgid=bluetooth-portables
€ 539,99
Koop dit product en gebruik code JBLXMG bij het afrekenen om kans te maken op 2 tickets voor de Martin Garrix show op 20 oktober in Amsterdam
/bluetooth-speakers/PARTYBOX-110-.html?dwvar_PARTYBOX-110-_color=Black-EMEA-Current&cgid=bluetooth-portables
€ 319,99
Koop dit product en gebruik code JBLXMG bij het afrekenen om kans te maken op 2 tickets voor de Martin Garrix show op 20 oktober in Amsterdam
/bluetooth-speakers/PARTYBOX-ENCORE-.html?dwvar_PARTYBOX-ENCORE-_color=Black-EMEA-Current&cgid=bluetooth-portables
€ 304,99
Koop dit product en gebruik code JBLXMG bij het afrekenen om kans te maken op 2 tickets voor de Martin Garrix show op 20 oktober in Amsterdam
Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

Bluetooth speakers

In het park, op een feestje of op vakantie. Met een van de JBL bluetooth speakers luister je altijd en overal naar je favoriete muziek. Aansluiten is makkelijk en werkt draadloos via een connectie met je mobiel, laptop of tablet. Nog zo’n voordeel? De sound is ineens veel beter en je zet de box lekker hard. Waar moet je allemaal op letten en wat voor draadloze speakers biedt JBL aan?
Lees meer »

Hoe werken bluetooth speakers?

Een bluetooth speaker werkt helemaal draadloos. Via je telefoon of tablet maak je met bluetooth verbinding. Sommige JBL-modellen werken op wifi. In dit geval wordt de muziek via een internetverbinding naar de speaker verstuurd. Ook hierbij maak je verbinding met de box via je telefoon, tablet of computer. Maar dan dus via wifi en niet via bluetooth. In beide gevallen zet je het geluid harder of zachter op de speaker zelf of vanaf het aangesloten apparaat.

Hoe maak je verbinding met de bluetooth speakers?

Check voordat je verbinding maakt met de draadloze speaker of je bluetooth of wifi aan is. Pas dan kun je connectie maken met de box. Sommige apparaten beschikken over Near-Field Communication. In dit geval maakt de telefoon of tablet automatisch verbinding als je deze even voor de speaker houdt. Ook in de instellingen van de streamingapp op je mobiel of tablet kun je de speaker selecteren. Voor je het weet speelt je favoriete playlist al af!

Mini bluetooth speaker van JBL

Een mini bluetooth speaker neem je makkelijk mee in je zak of rugtas. Deze draadloze boxjes hebben soms een handvat of een lusje om aan je riem te hangen. Zoek je juist een speaker voor thuis? Dan is een wat grotere draadloze box een goede aanwinst. Deze hebben vaak grotere speakers, waardoor het volume harder kan.

Bluetooth speaker met radioverbinding en lichteffect

Wil je af en toe naar de radio luisteren? Dan is een DAB radio van JBL wat voor jou. Perfect wanneer je even geen stream-inspiratie hebt – wie kent het niet? – of naar het nieuws wil luisteren. Wil je extra indruk maken met ingebouwde verlichting en draagbare party speaker? Dan is de JBL PartyBox On-The-Go met lichteffecten wat voor jou. Zo neem je je feestje overal mee naartoe.

Waterdichte bluetooth speakers

Ben jij een zwemmer of een echte douchezinger? Dan is een waterdichte bluetooth speaker als de JBL FLIP 5 een goede keuze. Deze boxen zijn zo ontworpen dat waterdruppels niet bij de hardware van de speaker komen. Op deze manier voorkom je eventuele storingen en luister je naar muziek zonder je zorgen te maken of de box nat wordt. Onze waterbestendige speakers zet je met een gerust hart in de badkamer of rondom een zwembad.

Accuduur bluetooth speaker

Urenlang ongestoord van je favoriete hits genieten? Dan is een speaker met een goede accuduur onmisbaar. De accu van bluetooth luidsprekers varieert sterk. Gemiddeld gaat de accu van een mini bluetooth speaker twee tot vier uur mee. Ook hebben we speakers die met gemak zo’n 20 uur meegaan. De JBL Charge 5 is daar een goed voorbeeld van. Bedenk dus eerst wat je precies wil en zoek daarna op accuduur een bluetooth speaker uit. Wil je zeker weten dat je nooit zonder muziek komt te zitten? Dan is een speaker op netstroom ook nog een overweging. Je hebt daarmee alleen geen muziek on the go.

Waarom bluetooth speakers van JBL?

Draadloze speakers, mini bluetooth speakers, waterbestendige speakers en speakers met partyverlichting. JBL heeft het allemaal. Al ruim zeventig jaar staan we bekend om geluidsapparatuur met strakke designs en ongeëvenaarde technologie. Zelfs via de kleinste speakers luister je naar je favoriete muziek met de beste geluidskwaliteit. Verbind de speaker met je telefoon of speaker begin met feesten waar en wanneer je maar wil.