Black Friday

Filteren
Actieve filters:
25 results

Prijs

Kleur

 • Zwart
 • Wit
 • Blauw
 • Roze
 • Army
 • Groen
 • Rood
 • Grijs
 • Geel
 • Bruin
 • Goud
 • Teal

Product type

25 results
Compare up to 2 products Vergelijk maximaal 4 producten Annuleren

JBL Black Friday / Cyber Monday

Tijdens Black Friday en Cyber Monday is het natuurlijk de beste tijd voor de grootste korting op koptelefoons (en alle andere audio gear).

Lees meer »

Elke muziekliefhebber kan voor Black Friday deals op koptelefoons, draadloze oordopjes , soundbars en bluetooth speakers terecht op de JBL-website. Black Friday deals bij JBL zijn de hele week al te krijgen, zodat je alle tijd hebt om je favoriete JBL-gear te kiezen. Door direct bij JBL te bestellen pak je niet alleen de grootste aanbiedingen, maar worden je bestellingen ook nog eens gratis verzonden. Daarnaast kun je binnen 30 dagen je geld terugkrijgen en heb je levenslang support op je JBL-product. Met de Black Friday en Cyber Monday deals scoor je de nieuwste en beste JBL-audio voor de beste prijs, met alle voordelen van online bestellen bij JBL.

Wat is Black Friday?

Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving waarop winkels enorme kortingen op hun producten hebben. Deze dag begon als de officieuze start van het shoppingseizoen voor de feestdagen, waarbij winkels grote kortingen gaven aan mensen die als eerste in de winkel stonden. Al in 2003 begonnen ook online winkels deze deals aan te bieden. Tot die tijd heette het nog geen Black Friday, maar bijvoorbeeld ‘The Day After Thanksgiving Deals’. Sinds 2003 is het niet alleen maar een dag, maar kun je vaak al de dagen voor en na Black Friday terecht voor deals, bijvoorbeeld ook tijdens Cyber Monday.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is eigenlijk als de online tegenhanger van Black Friday ontstaan. Op Black Friday waren de deals in het begin vooral offline in de winkels te krijgen, bij Cyber Monday ging en gaat het echt om de online webshops die grote aanbiedingen hebben. Dit 24-uurse uitverkoopevent vindt altijd plaats op de maandag na Black Friday. Tegenwoordig heb je echter ook al Cyber Weekend en heet de hele uitverkoopweek inclusief Black Friday soms Cyber Week. Het zou zijn ontstaan doordat miljoenen Amerikanen na het Thanksgiving-weekend weer op werk kwamen met een snelle internetverbinding en dus nog even verdere inkopen gingen doen achter hun werkcomputer.

Black Friday en Cyber Monday deals op koptelefoons en oordopjes

Zoek je een noise canceling koptelefoon om ongestoord te werken? Of zoek je goede oordopjes om mee te sporten? Tijdens Black Friday en Cyber Monday scoor jij alle koptelefoons en oordopjes met mega korting! Koop ze nu en geniet nog jaren van jouw muziek.

Black Friday en Cyber Monday 2021 Nederland

Black Friday en Cyber Monday 2021 zijn natuurlijk anders dan andere jaren. Je voelt je misschien niet helemaal prettig om de drukke winkels in te gaan. Gelukkig kun je voor de JBL Black Friday deals en Cyber Monday sales gewoon online terecht. Vanuit je luie stoel kun je koptelefoons en luidsprekers in 3D bekijken en reviews lezen om je te helpen kiezen. En voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Met gratis verzending en 30 dagen retour schaf je ook tijdens Black Friday en Cyber Monday 2021 met zekerheid je nieuwste JBL-audio aan.