Bebe Rexha X Team JBL

Bebe Rexha
X
Team JBL


BEBE'S KEUZE

"MUZIEK IS ER ALTIJD VOOR ME GEWEEST, ONGEACHT WAT IK MEEMAAKTE. IK WIL ANDEREN MET MIJN EIGEN MUZIEK."- BEBE REXHA

ZANGER. SONGWRITER. PLEITBEZORGER. MAAK KENNIS MET BEBE REXHA

Een award winnende zangeres en songwriter, Bebe Rexha bestormt de muziekindustrie met haar eerlijke, betekenisvolle teksten en liedjes die passen bij vele genres. Als voorvechter voor geestelijke gezondheid en zelfliefde, streeft ze ernaar anderen te inspireren zichzelf te zijn, zonder gêne en daarmee het verwachte te doorbreken.

DE GRENZEN VAN GENRES OPZOEKEN

Bij het schrijven van nieuwe muziek laat Bebeb Rexha zich niet beperken door genres. Of het nu om latin of hip-hop gaat, Bebe gebruikt altijd haar favoriete JBL producten om muziek in te duiken en inspiratie te vinden.

MUZIEKSOORTEN VAN OVER DE HELE WERELD INSPIREREN ME.

BEBE'S KEUZE

 • FLIP 5

  Gedurfde geluiden voor ieder avontuur.

  Wanneer Bebe de muziek wat harder wil zetten, kiest ze voor de Flip 5 speaker. Ze zegt, "Ik gebruik mijn Flip 5 iedere dag. Het is zonder twijfel mijn favoriete JBL product en ik ga het huis niet uit zonder!"

  SHOP NU
 • Club ONE

  Koptelefoons die je direct het podium op brengen.

  Luister net als een pro, waar je maar wilt. Bebe is gek op de club ONE koptelefoons, omdat ze het mogelijk maken de audio geheel te personaliseren, waardoor ze ieder detail van de muziek hoort.

  SHOP NU
 • Tune 225TWS

  Blijf verbonden, blijf draadloos.

  Wanneer Bebe zich een wil voelen met haar muziek, dan kiest ze voor de Tune 225 draadloze koptelefoon. Zonder snoertjes die haar beperken, vindt Bebe het het geweldig dat ze langer comfortabel kan luisteren terwijl ze in verbinding blijft met de wereld om haar heen.

  SHOP NU

EN WE ZIJN NOG MAAR NET BEGONNEN!

Volg @JBLAudio op Twitter, Instagram, en @JBL op Facebook voor het laatste nieuws op #TeamJBL