B Series Architectural

B Series Architectural

JBL B Series in-wall en in-ceiling architectonische luidsprekers zijn ontworpen om in te passen zodat uw muziek opvalt. Alle modellen zijn vervaardigd met een modern, visueel discreet ontwerp inclusief een gril zonder rand en zijn eenvoudig te installeren in de traditionele wand- en plafondconstructie. Dankzij de brede geluidsspreiding kunt u kamervullende audio ervaren met flexibiliteit in de plaatsing van de installatie. De JBL B-Series luidsprekers zijn gemaakt om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen en leveren jarenlange kenmerkende JBL-geluidskwaliteit.

B Architectural

Filteren
Actieve filters:
5 results

Kleur

  • Wit

Prijs

5 results
B-8IC

De JBL B-8IC is een 2-weg plafondinbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeertweeter en een 8-inch Poly conuswoofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldig geluid van JBL in uw hele huis.
B-6IC

De JBL B-6IC is een 2-weg plafondinbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeer tweeter en een 6,5-inch Poly conus woofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldig geluid van JBL in uw hele huis.
B-6ICDT

De JBL B-6ICDT is een 2-weg plafondinbouwluidspreker met dubbele 0,5-inch polymeer tweeters en een 6,5-inch Poly conus woofer. Het dubbele tweeterontwerp levert stereogeluid vanaf één locatie. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldig geluid van JBL in uw hele huis.
B-8IW

De JBL B-8IW is een 2-weg wand inbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeer tweeter en een 8-inch Poly conus woofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden dynamische klankkwaliteit van JBL in uw hele huis.
B-6IW

De JBL B-6IW is een 2-weg wandinbouwluidspreker met een 0,5-inch polymeer tweeter en een 6,5-inch Poly conus woofer. Een magnetisch bevestigde gril zonder rand zorgt ervoor dat de luidspreker in elk decor past met een strak, modern ontwerp. De modellen uit de B-serie zijn eenvoudig te installeren en bieden het geweldige geluid van JBL in uw hele huis.