• Mariano Rivera

    "ENTER SANDMAN"

Mariano Rivera + JBL

Als één van de meest gerespecteerde professionele honkbal-pitchers van de afgelopen vijfentwintig jaar, kan Rivera's carrière als 'power pitcher' – en niet te vergeten zijn karakter op het veld – worden toegevoegd aan het pantheon van de groten van het honkbal. Bekend om zijn precisie-'cutters' werd hij door zelfs de grootste hitters gevreesd, en stond bekend om zijn bat-brekende fastballs. En toch stond hij in hoog aanzien bij iedereen dankzij zijn coole gedrag op en buiten het veld. Sommigen zeiden zelfs dat hij 'ijswater in zijn bloed' had. Toch was zijn intronummer 'Enter Sandman' van heavy metal band Metallica, niet bepaald het geluid van ijs! En dat is precies waar JBL bij komt kijken. JBL's streven naar de beste geluidsweergave in honkbalstadions door het hele land – van het geweld van Enter Sandman tot de doffe knal van bal op bat – zorgt ervoor dat jullie, de fans, er elke keer weer voor gaan.

Mariano’s favorieten

CONNECT MET Mariano Rivera

BEHIND THE SOUND

JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL