JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt. Onze partners – van NBA tot Coachella – sluiten zich bij ons aan om je een nòg betere geluidservaring te geven. Klik op onderstaande links om over elk van deze evenementen en theaters te lezen en waarom zij zulke geweldige partners zijn in JBL's zoektocht naar audiofiele perfectie. JBL – Hear the truth!

Meer informatie

BEHIND THE SOUND

Team JBL

Legendarische sound werkt samen met legendarische artiesten & topsporters. 'Hear the Truth' van deze geweldige ambassadeurs over het verhaal van hun carrière en liefde voor het JBL merk.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL