• Damian Lillard

    “NBA ALL-STAR EN MUZIKANT”

Damian Lillard + JBL

Lillard zal met JBL de krachten bundelen om – als JBL’s NBA brand ambassador – marketing en bewustwordingsinitiatieven te creëren om de ervaringen voor de fans te versterken. Via geïntegreerde content en social media programma's en merkreclame gaan Lillard en JBL onvergetelijke momenten voor hun fans creëren waardoor deze dichter bij de twee zaken waar zij het meest om geven betrokken worden: basketbal en muziek. Als bedenker van 4BarFriday, een Instagram freestyle rap-uitdaging, werkte Lillard aan een muzikale uitlaatklep voor zijn achterban in Oakland, hopend op ontdekking van nieuw talent. Het programma is sindsdien nationaal aangeslagen en JBL verheugt zich om met Lillard samen te werken en meer programma's rond het platform te creëren. “Muziek heeft altijd een grote rol in mijn leven en trainingen gespeeld en versterkt mijn motivatie om in elke wedstrijd mijn beste prestatie te leveren” zegt Lillard. “Of het nou om content voor #4BarFriday, training gaat of om me in de juiste stemming voor een wedstrijd te krijgen, hoge geluidskwaliteit is belangrijk voor mij. Dus verheug ik me om JBL te ondersteunen bij het inspireren van anderen om naar hun muziek te luisteren op de best mogelijke manier.”


4 BAR FRIDAY

Damian's keuzes

CONNECT MET DAMIAN LILLARD

BEHIND THE SOUND

JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL