• Stephen Curry

    Made for the Biggest Stage

BIOGRAFIE

Stephen Curry speelt voor het zesde seizoen bij Golden State Warriors, waar hij in 2009 door het team werd ingelijfd na een succesvolle carrière bij Davidson College. Curry groeide op in Charlotte, NC waar zijn vader Dell voor de Charlotte Hornets speelde. Tijdens seizoen 2014-2015 verbrak Stephen zijn eigen record voor de meeste 3-pointers in één seizoen en werd gekroond tot KIA NBA MVP van 2015. Als tweevoudig NBA All-star kreeg Stephen lof voor zijn liefdadigheidswerk naast basketbal waardoor hij de 2014 Seasonlong Community Assist Award won en ook de 2010-11 NBA Sportsmanship Award, gekozen door zijn collega's. Naast het basketbal geniet Stephen van tijd doorbrengen met zijn familie en golfen.

MEDIA

Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry
Stephen Curry

De tweevoudig KIA MVP + JBL

Stephen Curry kwam bij Team JBL in mei 2015. Hij zal de hoofdrol spelen bij marketing en reclame-inspanningen voor de ontwikkeling van fan-gecentreerde content en programma's voor sociale media en televisie. Curry’s inzet om in alle facetten van zijn basketbalprestatie te excelleren illustreert de holistische benadering van JBL om 'state-of-the-art' audioproducten te ontwikkelen die elke innovatiegrens tarten. “Een soundtrack hebben is belangrijk voor mijn wedstrijd en mijn leven – en compromisloze audiokwaliteit helpt me tòch nog verder terwijl ik al dacht alles gegeven te hebben,” zegt Curry. “Ik vind het te gek dat ik dankzij JBL die passie met mijn fans kan delen en fans overal aanbevelen met de hoogste geluidskwaliteit van hun muziek te genieten.”

Stephen Curry’s keuzes

CONNECT MET STEPHEN CURRY

BEHIND THE SOUND

JBL SOUND PARTNERS

Er zijn veel redenen om JBL partner te worden. Als topartiest is samenwerking met andere top vakmensen de beste manier om je geluid naar een hoger plan te tillen. Uiteindelijk gaat deze win-win relatie helemaal om jou, de luisteraar. Hoe hoger de kwaliteit van onze geluidssystemen, hoe dichter je bij je favoriete artiest of persoonlijkheid komt.

Meer informatie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over JBL, onze producten en partners.

Meer informatie

ONS VERHAAL

Geboren vanuit het verlangen de genialiteit en vakmanschap van artiesten te vieren is JBL al sinds lange tijd gericht op het streven naar één waarheid: het vangen van de energie en emotie van de live performance.

Meer informatie

VOLG JBL