top

De lat voor tv-geluid
nog hoger leggen

Films en televisieprogramma's zien er op hun best uit op high-definition flatscreentelevisies. Helaas zijn de luidsprekers die van oudsher in deze toestellen worden ingebouwd klein en bieden een dof geluid. Gelukkig is de oplossing simpel dankzij één van de drie JBL-geluidsbalken. Bekijk deze hier!

Maak kennis met de helden.

Meer
info

Waarom u een geluidsbalk nodig hebt.

Zonder geluidsbalk.

De minuscule ingebouwde luidsprekers van moderne televisies komen nog niets eens in de buurt van een complete bioscoop-, concert- of stadionervaring, simpelweg omdat deze televisies zijn geoptimaliseerd voor videoweergave, niet voor audio.

Met geluidsbalk.

De JBL Soundbar Series zorgt voor een drastische verbetering van de geluidsweergave van moderne televisies. Aangezien deze geluidsbalken zijn ontworpen als aanvulling voor elke willekeurige vlakschermtelevisie, verbetert niet alleen de audioweergave sterk, maar krijgt de gehele kijkervaring bij films, sport, games en muziek een boost van deze audio-upgrade.

EENVOUDIGE
BEDIENING

Eén afstandsbediening.
Of niet.

Alle geluidsbalken van JBL worden geleverd met een afstandsbediening ter grootte van een creditcard. Toch is de kans groot dat u deze maar zelden gebruikt! Teneinde te voorkomen dat uw koffietafel vol komt te liggen met afstandsbedieningen, hebben we de geluidsbalken zodanig ontworpen dat zij de bedieningscodes voor het volume van de bestaande afstandsbediening van uw televisie kunnen "leren". Hierdoor kunt u de afstandsbediening van de televisie gebruiken om het volume van de JBL-geluidsbalk te regelen. Waarom heeft niemand hier eerder aan gedacht?

Stream
audio

Stream draadloos muziek vanaf elk willekeurig Bluetooth-apparaat.

Films, games en televisieprogramma's zijn niet het enige dat beter klinkt met een JBL-geluidsbalk. De Cinema SB 200 en SB 400 maken het mogelijk om draadloos muziek te streamen van smartphones en tablets, waarbij kamervullende geluidsweergave met een vol bereik en uitzonderlijke bas wordt geleverd.

Specificaties

Producten en specificaties.

Al meer dan 60 jaar lang ontwikkelt JBL® het nauwkeurige,
natuurlijke geluid dat te vinden is in bioscopen, arena's en
opnamestudio's over de hele wereld. Nu kunt u datzelfde JBL-geluid
ervaren dankzij een reeks van geluidsbalken die filmsoundtracks,
televisieprogramma's, games en streaming muziek tot leven brengen als nooit tevoren.

Reden
om te kopen

De CINEMA SB350, ontworpen voor gebruik met compatibele TV's. Projecteert verbluffende virtual surround geluid in een compact en eenvoudig pakket. Het apparaat biedt draadloze koppeling op de subwoofer en kan worden aangesloten op een TV met een enkele kabel. Ook is afspelen mogelijk via Bluetooth-compatibele smartphones of tablets. Het apparaat herinnert maximaal 10 verschillende Bluetooth-apparaten om direct aan te sluiten. Het kan de volumeregeling van elke TV-afstandsbediening inleren voor eenvoudige bediening van uw Home Cinema-systeem. Een EQ-knop op de muur of tafel kalibreert de SB350 voor elk type installatie. En met de onafhankelijke volumeregelaar van de subwoofer kunt u de basweergave aan uw persoonlijke smaak aanpassen.

De JBL Cinema SB250, ontworpen voor elke flatscreen-TV, biedt verbluffend virtueel surround-geluid in een elegant en eenvoudig apparaat.Het kan draadloos worden gekoppeld aan de compacte, krachtige subwoofer en kan met een enkele kabel op een TV worden aangesloten. Het kan gelijktijdig je kijkervaring verbeteren met geavanceerde draadloze Bluetooth streaming-functies zoals JBL SoundShift™, dat gelijktijdig met je TV en draadloze mobiele apparaat werkt en je in staat stelt automatisch te schakelen tussen het geluid van je TV en de audio van je telefoon of tablet. JBL Cinema SB250 kan de volumeregelaar van elke TV-afstandsbediening inleren voor eenvoudige bediening van je Home Cinema-systeem. Een muur- en tafel- EQ-schakelaar kalibreert de SB250 voor elk type installatie en met de onafhankelijke volumeregelaar van de subwoofer kun je de bass-respons aan je persoonlijke voorkeur aanpassen.

De JBL Cinema SB150 introduceert groots bioscoopgeluid in je huis voor veel minder dan je zou verwachten.De JBL Cinema SB150 is niet alleen een krachtige en compacte draadloze subwoofer, maar stelt je ook in staat je favoriete muziek te streamen vanaf je telefoon of tablet via Bluetooth. Voorzien van 3 verschillende equalizer-instellingen voor optimaal gebruiksgemak: “Nieuws”, “Muziek” en “Film” verzekeren de beste luisterervaring voor de verschillende soorten media.Je kunt het volume van de subwoofer onafhankelijk instellen voor extra controle over de bass-prestaties. Eenvoudig aan te sluiten met een enkele kabel op een flat-panel TV. De JBL Cinema SB150 levert 150W weergaloos geluid en is de ideale geluidsoplossing voor je huis.

Price

Connectivity
  • 1x HDMI® output with Audio Return Channel (ARC)
  • 1x stereo analog-audio input
  • 1x optical digital input
  • 1x USB port for software update
  • 1x stereo analog-audio input
  • 1x optical digital input
  • 1x USB port for software update
  • 1x Optical digital audio input
  • 1x Analog audio input
Wireless
streaming

Speaker
dimensions
Depth:62 mm
Height:78 mm
Weight:3.3 kg
Width:1000 mm
Depth:831 mm
Height:78 mm
Weight:2.8 kg
Width:65 mm
Depth:800 mm
Height:65 mm
Weight:1.5 kg
Width:90 mm
Subwoofer
dimensions
Depth:242 mm
Height:320 mm
Weight:4.8 kg
Width:242 mm
Depth:242 mm
Height:320 mm
Weight:4.8 kg
Width:242 mm
Depth:120 mm
Height:410 mm
Weight:4.2 kg
Width:300 mm