JBL en Toyota maken het mogelijk om een exclusieve city-roadtrip experience in Amsterdam te winnen in de nieuwe Toyota C-HR. Je hoort zometeen enkele muziekfragmenten die je moet matchen met de juiste stad. Heb je alle steden goed? Upload je playlist en maak kans op die roadtrip of een van de 75 JBL Playlist speakers!

En er is meer... Je maakt bovendien kans om een gloednieuwe Toyota C-HR te winnen in de grande finale van de city-roadtrip!

Start jouw roadtrip!
3 2 1 Turn on your sound

  GEWELDIG!HELAAS...

  Je hebt alle liedjes met de steden gematcht! Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een city-roadtrip in Amsterdam in de Toyota C-HR of een van de 75 JBL Playlist speakers.Je hebt niet alle liedjes met de juiste steden gematcht. Vul onderstaand formulier in om toch nog kans te maken op een van de 75 JBL Playlist speakers of probeer het nog een keer om kans te maken op de city-roadtrip in Amsterdam en de Toyota C-HR!

  Naam*
  Geboortedatum
  E-mailadres*
   
   
  NOG EEN KEER!

  Bedankt

  Bedankt voor je deelname aan het Roadtrippin' spel. Winnaars krijgen aan het einde van de campagne per e-mail bericht.

  Stay tuned!

  De Toyota C-HR is ontworpen voor mensen die het maximale uit hun leven willen halen. De aerodynamische styling geeft de sensatie van beweging, zelfs als je stilstaat. Het diamantvormige design creëert een delicate balans tussen precisie en sensualiteit, wat je ook terugziet in de JBL hoorn tweeters. Met het op maat gemaakte hoogwaardige JBL geluidssysteem waarmee je je in een concertgebouw waant, begin je je rit in je Toyota C-HR en beweeg je je soepel door het stadsleven.

  Meer informatie

  JBL Playlist luidsprekers hebben ingebouwde Chromecast technologie, zodat je muziek direct van je favoriete muziekapp, radio of podcast naar je luidspreker kunt streamen.Je kunt de luidsprekers vanaf iedere plek in je huis bedienen met je iOS of Android apparaat(en) -- iPhone®, iPad®, Android™ telefoon of tablet, Mac® of Windows® laptop, of Chromebook.

  Meer informatie

  Powered by Spotify